O mes issirinkom su vyru keleta vardu ir traukem burtus! Kaskaip isejo kad istraukem abu tapati varda,tai ir pavadinom!
Vardą rinkom abu su vyru ir tik tada kai vaikelis gimė.
Matas buvo vienintelis vardas, kuris padejo rasti kompromisa
Zinokit niekad nemaniau kad rinkti varda yra sunku- gi bac ir sugalvojai o kai pastojau, ir pradejau sukt galva del vardo(as tai dariau daugiausia, nei mb) nu gi nelengva uzduotis pasirode
Zodziu as siuliau visokius Lukus, Martynus, Eimantus vyras- Gediminus, Sarunus.. Tai galiausia Matas tiko ir patiko beje, as pasiuliau
Zinokit niekad nemaniau kad rinkti varda yra sunku- gi bac ir sugalvojai o kai pastojau, ir pradejau sukt galva del vardo(as tai dariau daugiausia, nei mb) nu gi nelengva uzduotis pasirode
Zodziu as siuliau visokius Lukus, Martynus, Eimantus vyras- Gediminus, Sarunus.. Tai galiausia Matas tiko ir patiko beje, as pasiuliau
As isrinkau pati nes kiek pasiulydavau nieks netikdavo o poto nusprendziau kad bus Eva ir sakau kaip sako nieko (cia pastoviai gaudavau toki ats) tai sakau bus Eva o kitam vaikui rinksi tu
rinkom abu su vyru, bet važiuojant į GN as pasakiau visai nesvarstytą vardą,na kažkaip šovė man jis į galvą ir tiek, tai glosčiau pilvuką ir pavadinau Kamile, vyras pažiūrėjo į mane ir palinksėjo galva, tai taip ir liko - mūsų Kamilytė
Dukružei varda išrinko vyras o aš ir nesipriešinau
Abu su vyru isrinkom
Vardus rinkom abu su vyru dar pries maziaus gimima.
As isrinkau pati
Mes ilgai rinkom kartu su vyru....... bet išrinkom dar prieš gimstant