Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O mes issirinkom su vyru keleta vardu ir traukem burtus! Kaskaip isejo kad istraukem abu tapati varda,tai ir pavadinom! thumbup.gif
Atsakyti
Vardą rinkom abu su vyru ir tik tada kai vaikelis gimė.
Atsakyti
Matas buvo vienintelis vardas, kuris padejo rasti kompromisa smile.gif
Zinokit niekad nemaniau kad rinkti varda yra sunku- gi bac ir sugalvojai bigsmile.gif o kai pastojau, ir pradejau sukt galva del vardo(as tai dariau daugiausia, nei mb) nu gi nelengva uzduotis pasirode blink.gif
Zodziu as siuliau visokius Lukus, Martynus, Eimantus vyras- Gediminus, Sarunus.. Tai galiausia Matas tiko ir patiko smile.gif beje, as pasiuliau blush2.gif
Atsakyti
As isrinkau pati nes kiek pasiulydavau nieks netikdavo o poto nusprendziau kad bus Eva ir sakau kaip sako nieko (cia pastoviai gaudavau toki ats) tai sakau bus Eva o kitam vaikui rinksi tu mirksiukas.gif
Atsakyti
varduka isrinko vyras,jis jau seniai zinojo kaip pavadins savo vaikiukus kai jie gims smile.gif ,mergytes vardas man patiko taip ir pavadinom. thumbup.gif
Atsakyti
rinkom abu su vyru, bet važiuojant į GN as pasakiau visai nesvarstytą vardą,na kažkaip šovė man jis į galvą ir tiek, tai glosčiau pilvuką ir pavadinau Kamile, vyras pažiūrėjo į mane ir palinksėjo galva, tai taip ir liko - mūsų Kamilytė wub.gif
Atsakyti
Dukružei varda išrinko vyras blush2.gif o aš ir nesipriešinau lotuliukas.gif
Atsakyti
išrinkau aš, kai pati dar buvau vaikas. Noras buvo toks stiprus, kad vyras nesipriešino. Kitam vaikui - vyras tars paskutinį žodį smile.gif
Atsakyti
Abu su vyru isrinkom
Atsakyti
Vardus rinkom abu su vyru dar pries maziaus gimima. mirksiukas.gif
Atsakyti
As isrinkau pati ax.gif
Atsakyti
Mes ilgai rinkom kartu su vyru....... bet išrinkom dar prieš gimstant
Atsakyti