as tai varciau varciau visokis vardynus,zurnalus kol aptikau sirdiai miela varda o tada pradejau vyrui irodinet koks jis grazus ,ilgai ginciajomes net yra nufilmuota ligoninei kai MB sako nebus toks vardas dukros as nesutinku tai gal kokius 3men be vardo buvo dukra,bet vistiek pasekiau savo
mes su vyru išrinkom kažkaip ekspromtu, nes tie kuriuos sugalvojom nėštumo metu nelipo kažkaip.
kadangi vyrui visi vardai neitinka, tai bakstelejo pirstu i bet kuri ir uzrasem taip. Ir taip su abiem vaikais. man dzin ar Petras ar Dovydas bus, nes ne vardas zmogu puosia- myliu juos nepaisant kokie vardai, kam ten plesytis del vieno ar kito vardo
as tai kai laukiausi vartydavau kalendoriu ir sau grazius vardus rasydavau.,gryzdavo vyras vakare namo.,tai paskaitydavau ir isbraukdavau ,nes jam netikdavo.,na bet kai pasiuliau Luko varda tai gal pora savaiciu dar su keturiais vardais eidavau ir snekedavau.,tai tikriausiai atsibodau as su savo siauskejimu.,tai tiko luko vardas.taip kad as rasiausi mano atzvilgiu graziausius vardus.,o jis tik padejo apsispresti kuris jau cia graziausias.
Na aš tai visus vardus pati išrinkau Vyras jau žinojo, kad su manimi nepasiginčysi Kaip norėjau, taip ir buvo.
QUOTE(hierjolka @ 2007 12 15, 19:12)
as tai kai laukiausi vartydavau kalendoriu ir sau grazius vardus rasydavau.,gryzdavo vyras vakare namo.,tai paskaitydavau ir isbraukdavau ,nes jam netikdavo.,na bet kai pasiuliau Luko varda tai gal pora savaiciu dar su keturiais vardais eidavau ir snekedavau.,tai tikriausiai atsibodau as su savo siauskejimu.,tai tiko luko vardas.taip kad as rasiausi mano atzvilgiu graziausius vardus.,o jis tik padejo apsispresti kuris jau cia graziausias.
man labai grazus vardas Lukas as ir norejau sunu pavadinti bet kaimynes buvo lukas tai ir nedaviau
mes su vyru kartu isrinkom savo suneliui varda
Dičkiui vardą rinkau pati.
Kai laukiausi Mažiaus, su vyru susitarėm, jei gims mergaitė, vardą rinks jis, jei berniukas - aš. Jis neturėjo šanso .
Taip kad abiems vardą rinkau aš.
Kai laukiausi Mažiaus, su vyru susitarėm, jei gims mergaitė, vardą rinks jis, jei berniukas - aš. Jis neturėjo šanso .
Taip kad abiems vardą rinkau aš.
Vardą rinkome kartu su vyru bet taip išėjo, kad sūnų pavadinome mano pasiūlytu vardu Kiekvienas turėjom po 10 variantų ir rinkom abiems labiausiai patinkantį
o man visai buvo nesvarbu kokie bus vaiku vardai, pirmam sunui idejo uosviene, nes tiesiog istisai visa nestuma kartojo, kad gims Emilis (is pradziu tai juokais-jos Emilijos garbei), tai bet ir gime Emilis ir net nebuvo minciu kazka keisti, bet dabar labai dziaugiuosi...o prie dukters vardo irgi prisidejo uosviene, tiksliau vyras kudakavo, kad gims Liuka ir viskas, tai uosviene "patare", kad geriau skambetu-Lukrecija.
rinkom, rinkom, kol man atsibodo. pamečiau vyrui darbo kalendorių, tas ras ir atvertė belekoki puslapy ir paskaite vardus. ir išskaitė vardą kur abiem patiko ir tiko
Papildyta:
kaip su antu bus dar neaišku
Papildyta:
kaip su antu bus dar neaišku