Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tai varciau varciau visokis vardynus,zurnalus kol aptikau sirdiai miela varda wub.gif o tada pradejau vyrui irodinet koks jis grazus ,ilgai ginciajomes box.gif net yra nufilmuota ligoninei kai MB sako nebus toks vardas dukros as nesutinku schmoll.gif tai gal kokius 3men be vardo buvo dukra,bet vistiek pasekiau savo thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru išrinkom kažkaip ekspromtu, nes tie kuriuos sugalvojom nėštumo metu nelipo kažkaip.
Atsakyti
kadangi vyrui visi vardai neitinka, tai bakstelejo pirstu i bet kuri ir uzrasem taip. Ir taip su abiem vaikais. man dzin ar Petras ar Dovydas bus, nes ne vardas zmogu puosia- myliu juos nepaisant kokie vardai, kam ten plesytis del vieno ar kito vardo biggrin.gif
Atsakyti
as tai kai laukiausi vartydavau kalendoriu ir sau grazius vardus rasydavau.,gryzdavo vyras vakare namo.,tai paskaitydavau ir isbraukdavau ,nes jam netikdavo.,na bet kai pasiuliau Luko varda tai gal pora savaiciu dar su keturiais vardais eidavau ir snekedavau.,tai tikriausiai atsibodau as su savo siauskejimu.,tai tiko luko vardas.taip kad as rasiausi mano atzvilgiu graziausius vardus.,o jis tik padejo apsispresti kuris jau cia graziausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hierjolka: 15 gruodžio 2007 - 18:13
NR.1 smile.gif
Atsakyti
Na aš tai visus vardus pati išrinkau ax.gif Vyras jau žinojo, kad su manimi nepasiginčysi biggrin.gif Kaip norėjau, taip ir buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hierjolka @ 2007 12 15, 19:12)
as tai kai laukiausi vartydavau kalendoriu ir sau grazius vardus rasydavau.,gryzdavo vyras vakare namo.,tai paskaitydavau ir isbraukdavau ,nes jam netikdavo.,na bet kai pasiuliau Luko varda tai gal pora savaiciu dar su keturiais vardais eidavau ir snekedavau.,tai tikriausiai atsibodau as su savo siauskejimu.,tai tiko luko vardas.taip kad as rasiausi mano atzvilgiu graziausius vardus.,o jis tik padejo apsispresti kuris jau cia graziausias.

man labai grazus vardas Lukas wub.gif wub.gif as ir norejau sunu pavadinti bet kaimynes buvo lukas tai ir nedaviau schmoll.gif
Atsakyti
mes su vyru kartu isrinkom savo suneliui varda smile.gif
Atsakyti
Dičkiui vardą rinkau pati.
Kai laukiausi Mažiaus, su vyru susitarėm, jei gims mergaitė, vardą rinks jis, jei berniukas - aš. Jis neturėjo šanso lotuliukas.gif .
Taip kad abiems vardą rinkau aš.
Atsakyti
Vardą rinkome kartu su vyru biggrin.gif bet taip išėjo, kad sūnų pavadinome mano pasiūlytu vardu ax.gif Kiekvienas turėjom po 10 variantų ir rinkom abiems labiausiai patinkantį 4u.gif
Atsakyti
o man visai buvo nesvarbu kokie bus vaiku vardai, pirmam sunui idejo uosviene, nes tiesiog istisai visa nestuma kartojo, kad gims Emilis (is pradziu tai juokais-jos Emilijos garbei), tai bet ir gime Emilis ir net nebuvo minciu kazka keisti, bet dabar labai dziaugiuosi...o prie dukters vardo irgi prisidejo uosviene, tiksliau vyras kudakavo, kad gims Liuka ir viskas, tai uosviene "patare", kad geriau skambetu-Lukrecija.
Atsakyti
rinkom, rinkom, kol man atsibodo. pamečiau vyrui darbo kalendorių, tas ras ir atvertė belekoki puslapy ir paskaite vardus. ir išskaitė vardą kur abiem patiko ir tiko
Papildyta:
g.gif kaip su antu bus dar neaišku
Atsakyti