Netiko nei vienas is sugalvotu nestumo netu...Pasiule sesuo,abiems su vyru ir prilipo
mum tai mociute
Man patiko vardas Gytis, o vyrui nepatiko, jis norėjo kad pavadintume Egidijum, bet nepatiko man. juokais pasakėme, kad kokie vardadieniai bus gimimo dieną , iš tų vardų ir rinksimės. ir juokingiausiai, kad kai vaikas gimė tą pačią dieną vardadieniai buvo ir Gyčio ir Egidijaus. galų gale vistiek nusileidau vyrui.
Patys rinkom, mąstėm ir sumąstėm Gimus abiems lipo ir prilipo Jau turime vardukus, jei kartais susilauktume kada nors dar vieno bambiziuko, ar bambizytės
mes rinkom kartu su vyru.
Mes abu turejom savu variantu ir niekaip del bendro nesutarem. Kai vaikelis gime, dar labiau pradejom gincytis, bet kadangi buvo labai panasus y teti, tai norejau duoti jo varda Mantas, taciau tevelis nusprende, kad Matas
Varda isrinkom bendrom jegom su vyru
Aš turėjau savo vardo variantą ir vyras savo, gavosi taip, kad dukrytę pavadinom mano išrinktu vardu, o vyro išrinktas - tapo krikšto vardas
O męs tai kažkaip daraugiškai, aš išrinkau sūnui, o kai gimė dukrytė, tai labiausiai "lipo" vyro pasiūlytas vardas.
QUOTE(askyte @ 2007 06 21, 01:22)
Isrinkom abu su MB.
Bet turim tik mergaitei vardeli, jei bus sunelis ir vel galvosim
Bet turim tik mergaitei vardeli, jei bus sunelis ir vel galvosim
MB pora savaiciu pries gimdyma isrinko ir berniukui varda....
Ir ka, ogi gime berniukas. Dar gimdykloj mes ji pavadinom tuo vardeliu, kuri isrinko tetis.