Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as pati rolleyes.gif
Atsakyti
vyrui nuo senų senovės Ieva buvo pats gražiausias vardas, tai jam ir teko garbė pirmagimę pavadinti. Antram vaikeliui aš rinksiu smile.gif
Atsakyti
pas mus buvo šiokių tokių nesutarimų, bet galu gale sutarėm biggrin.gif Kai laukiausi, labai norėjau berniuką pavadinti Juru, o mergaitę Radvile ar Radmile. Vyrui tie mergaitiški vardai visai tiko, o apie Jurą nenorėjo girdėt doh.gif Taigi - gimė sūnus ir vyras pasakė - bet koks vardą, tik ne Juras doh.gif na, pasvarstėm ir pavadinom kitu mums pabiems patinkančiu vardu - Henrikas thumbup.gif . Čia buvo mano atsarginis variantas berniuko vardui, jei netyčia dvynukai gimtų lotuliukas.gif , o ir vyrui jis buvo wub.gif biggrin.gif Kai sulaukėm antro sūnaus, vyro nuomonė apie vardus labai pasikeitė - taigi gavosi mano išsvajotas Juras wub.gif O vardą Džiugučiui išrinkom abu kartu - abu jį vardų knygoje radome ir abiem taip patiko, kad negalėjom duoti kito wub.gif O štai dabar renkam vardą dukrai ax.gif Irgi abu bigsmile.gif tik mūsų puoselėtas variantas Radvilė nebetinka - brolis "pavogė" ir davė dukrai šį vardą verysad.gif Taigi "mučinames" dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilija38: 14 rugsėjo 2007 - 08:30
Deja, kolkas dar savo maziuko neturime, taciau garantuoju, kad vardus rinksime abu ... Jau dabar kartais pasvajojame ir puikiai skoniai musu sutampa 4u.gif
Atsakyti
O mes susirasem patinkancius vardus ir atmetimo budu rinkom-braukem maziau patinkancius,iki kol priejom isvada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukasg @ 2007 09 18, 23:57)
O mes susirasem patinkancius vardus ir atmetimo budu rinkom-braukem maziau patinkancius,iki kol priejom isvada 4u.gif

4u.gif ir as dabar taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
KAI BUVAU nestuke.gif SU PIRMUOJU VAIKUCIU SU VYRU SUSITAREM TAIP,KAD JEI GIMS BERNIUKAS VARDA ISRINKSIU AS,O JEI MERGAITE JIS thumbup.gif TAIP IR BUVO,PIRMAM VAIKUCIUI VARDA SUGALVOJO VYRAS,BEATRICE,O ANTRAM AS,ADRIJUS thumbup.gif thumbup.gif clap.gif group.gif
Atsakyti
Svaigau nuo vardo Aleksandras wub.gif buvau įsikalus, kad sūnytis turės būtent tokį vardą. Bet kai pastojau praėjo nemažai laiko ir man šis vardas schmoll.gif Vyras leido man išrinkti sūnui vardelį, sako kokį sugalvosi tokį ir mylėsiu bus gerai rolleyes.gif Tad kažkur perskaičiau Matas wub.gif Man tuo metu jis pasirodė toks negirdėtas, grąžutis ir trumpas. Tokio ir norėjau, kad nieks neiškraipytu. Tad sūnytis nešioja jau šį vardelį ilgai, nuo penkių mėnesiukų pilvelyje 4u.gif
Atsakyti
atsakiau kad abu, bet reiktu papasakoti kaip atrode tas "abu", viena kas sutapo, tai tik tai, kad vardas turi buti trumpas, nes jau pavarte 14 raidziu doh.gif , nevisur telpa parasyti smile.gif , as sedejau ir isrinkau man patinkancius, o vyras issirinko jam patinkancius, nu man jo sarase nei vienas schmoll.gif smile.gif nepatiko, tai tada MB nusileido ir leido man paciai varda issirinkti, taip gimus mergaitei buvo parinktas man patinkantis vardas Rasa wub.gif , o as prisizadejau blush2.gif kad besilaukiant antro vaiko leisiu jam pasireiksti, tai va po triju su puse metu tai pribrendo, o mano nuomone aisku eme keistis, is leidimo jam pasireiksti, kaip kad buvau prisizadejus, liko didelis snipstas, tai sutareme kad jis surasys, ir vel biggrin.gif , kaip ir su pirmagimiu jam patinkancius vardus, o tada is tu vardu as isrinksiu ir man patinkanti, na zinoma sarasiukas buvo pateiktas ir zinoma cenzuros nepraejo ax.gif , tada jis vel prisedo prie tokio kalendoriaus kur buvo surasyta daug vardu ir garsiai perskaite varda Reda, cia as ir supratau kad sio vardo noriu savo dukrytei, o MB bande dar sakyti kad sis vardas nebuvo skirtas sarasui, bet as nedaug jau girdejau ir deja deja mano MB neliko nieko daryti kaip tik man nusileisti blush2.gif , tai va tokia istorija apie vaiko vardo rinkima "kartu" biggrin.gif
Atsakyti
rinksime abu ir reikės rasti kažkokį kompromisą smile.gif
Atsakyti
abu, bet mano balsas buvo daugiau lemiantis, kai liko tik keli patys mieliausi...
čia ne mano mintis, bet kažkur nugirdau: "vyras suteikia pavardę, o mamai lieka teisė vardui" - čia nerimtai taip...
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2007 10 07, 05:01)
abu, bet mano balsas buvo daugiau lemiantis, kai liko tik keli patys mieliausi...
čia ne mano mintis, bet kažkur nugirdau: "vyras suteikia pavardę, o mamai lieka teisė vardui" - čia nerimtai taip...

Visai cia gerai pasakyta thumbup.gif lotuliukas.gif

Pas mus variantas irgi panasus, tipo, rinkom kartu, bet taip iseidavo, kad as pasiulydavau, po to "pratindavau" vyra prie to vardo, kol jis galiausiai pats sakydavo, taigi bus toks ir toks - ir gaunasi, kad kartu isrinkom... Na, bet is tikruju, matyt, tie vardai nebuvo ir jam svetimi...
Atsakyti