Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labai gražų vardą išrinkot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gra-us vardas, nors tema tai šaukštai po pietų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 17, 22:14)
Gra-us vardas, nors tema tai šaukštai po pietų  mirksiukas.gif

kodėl? čia šiaip tema pasvarstymui-kas renka vaikui vardą ax.gif jogė tiesiog papasakojo savo šeimos istoriją,kaip pavyzdį ax.gif
Atsakyti
As isrinkau vardus visiems vaikams, vyras nepriestaravo,tik mazaja norejo kitaip pavadinti,tai ji gavo pirma mamytes, antra tecio, o trecia - kriksto varda. biggrin.gif
Atsakyti
as pati smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Vyras ir pirmam ir antram berniukui biggrin.gif
Atsakyti
Kai suzinojom, kad laukiuosi, tai tetis nusprende, nesvarbu kas bus, mergaite ar berniukas - bus Nikita... Nestumo eigoje bandem dar keleta vardu paieskoti, bet niekas sirdyn neistrigo... g.gif
Atsakyti
Iki gimdymo buvom sugalvoje vardus ir berniukui, ir mergaitei. O kai sunus gime prilipo vardas, kuri tik siaip buvom aptare kaip "visai nieko" blush2.gif taigi varda isrinkome kaip ir ne mes, o vaikas thumbup.gif
Atsakyti
nepazinojau nieko su tokiu kaip dukros vardu, jis tiesiog atejo man i galva dar ne nebunant nesciai, besilaukdama zinojau kad mano dukra bus Rugile, negana to zinojau net kaip ji atrodys, kokia bus uzaugus, tas vardas man atnese ir vaizda wub.gif wub.gif
Atsakyti
abu isrinkome 4u.gif
Atsakyti
varda is rinko vyras man jis patiko tai ir musu sunelis vardu armandukas thumbup.gif
Atsakyti