Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes tai rinkom savo mažiukui vardą abu. Sudarėm sarašėlį, o kai gimė tai iškart iš to sarašėlio vienas vardas vaikiukui ir prilipo smile.gif
Atsakyti
Išrinkau pati, sudarinėjau sąrašą, po to braukiau mažiau patinkančius, kol liko vienas ax.gif Tiesa, klausiau senelių ar jiems tas vardas gražus.
Atsakyti
O mes varda galvojom ilgai, paskui nusprendem kadangi gime per Luko diena tai bus Lukas tongue.gif
Atsakyti
kadangi vyras neprieštaravo,-savo senelio vardu sūnų pavadinau Tomas, nors tikrasis senelio vardas Tomašas (vengrų kilmės). smile.gif
Atsakyti
Mes abu rinkom. Tačiau antram vaikui vardą renkant buvau žymiai stipresnės nuomonės. Todėl kažkaip norisi sakyti - kad aš pati sau išrinkau vaikui vardą. Vyras pritarė.
O senelius tik informavom apie išrinktą vardą. Nekalbant jau apie draugus ir kaimynus. Manau, kad tik patys tėvai turi rinkti vardą, nes jiems su vaiku gyvent.
Atsakyti
Pradžioj kildavo ginčų, tad nusprendėm - dukra jo sugalvotu vardu, sūnus mano. Dukros vardą daug kas atkalbinėjo, nes tuo metu jis buvo retesnis nei dabar.
Atsakyti
Aš susapnavau, pasiūliau vyrui, jam patiko ir tiko, taip ir išrinkome vardą wink.gif
Atsakyti
Pirmagime gime pries sv. Kaledas, beveik atsinese IEVOS varda biggrin.gif ; antrojo lauktis pradejau po tecio mirties verysad.gif , todel gavo senelio JUOZO varda smile.gif ; trecioji atsinese Almos varda- gime vardadienio isvakarese smile.gif ; na, o sunkiausia buvo su ketvirtuoju g.gif .. Kadangi pirmoji gimdymo data buvo vasario 14, tai po ilgu apmastymu davem Sauliaus varda. Visi is ligonines namo grizo jau vadinami vardeliu biggrin.gif
Atsakyti
Taip susikloste aplinkybes, kad visiems vaikams vardus issirinko vyras ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat buvau sąrašiuką pasidarius..... bet kai gimė mažiukas, tai iš vis ne iš sąrašo vardu pavadinau..... smile.gif

Taip buvo... atnešė man jį maitinti.... žiūriu.... nu jis man Dominykas ir viskas.....
Ir iš kur tas vardas atėjo į galva... negaliu pasakyti..... ax.gif

Kai pasakiau visimes patiko, taip va mums buvo smile.gif
Atsakyti
Kaip manot kas turi rinkti vaikui vardą? Teisybę sakant nežinau g.gif
Savo vaikui rinkom su vyru ir vieną ir kitą, bet niekaip vienas kitam neitikom, bet kai gimė vaikas iškart istrigo Jogailė ir abiem patiko thumbup.gif , tai manom kad mūsų mažulė pati išsirinko, nes niekad apie šį vardą net negalvojome...
Atsakyti
QUOTE(jogė @ 2007 07 17, 17:55)
Kaip manot kas turi rinkti vaikui vardą? Teisybę sakant nežinau g.gif
Savo vaikui rinkom su vyru ir vieną ir kitą, bet niekaip vienas kitam neitikom, bet kai gimė vaikas iškart istrigo Jogailė ir abiem patiko thumbup.gif , tai manom kad mūsų mažulė pati išsirinko, nes niekad apie šį vardą net negalvojome...

nerealus vardelis i6krito-ie vienas iš retesnių ax.gif o man ir labai gražus,todėl tyliai meldžiuosi,kad nepasidarytų super populiarus mirksiukas.gif
jei realiai tai vardelis turi patikti abiems tėvams,abu gali siūlyti ax.gif bet vistiek manau,kad mamos nuomonė viršesnė smile.gif pvz mamai vardas labai wub.gif ,o tėtis sako "nežinau" g.gif tai laimi mamytė tongue.gif
Atsakyti