isrinkau as,vyrui irgi patiko beje,dauguma pazystamu galvojo,kad mums
Esu tos nuomonės, kad vardas - pirmoji motinos dovana vaikui. Ir ji nusipelnė būti ta, kuri suteikia vardą savo 9 mėnesius nešiotam mažyliui. Todėl vardą rinksiu pati, nleisdama kištis jokiems seneliams, tetoms ir dėdėms. Jei vyrui mano pasirinkimas patiks - valio, jei ne, turės priprasti.
Mes kartu su vyru isrinkom
Aš pati išrinkau, vyrui patiko.
QUOTE(rasras @ 2007 06 14, 13:29)
Aš pati išrinkau, vyrui patiko.
Mes rinkom kartu su vyru
QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 16:22)
Esu tos nuomonės, kad vardas - pirmoji motinos dovana vaikui. Ir ji nusipelnė būti ta, kuri suteikia vardą savo 9 mėnesius nešiotam mažyliui. Todėl vardą rinksiu pati, nleisdama kištis jokiems seneliams, tetoms ir dėdėms. Jei vyrui mano pasirinkimas patiks - valio, jei ne, turės priprasti.
kokia tu griezta pagalvok dar karta, taigi ir jo vaikas
man vardas "pats atejo" kartu su nestumu. bet vyrui nesakiau, saziningai sudarem patinkanciu vardu sarasa, o kai gimdymo namuose jis ilgai pasvarstes pasiule si varda - labai apsidziaugiau Tikiuosi, seksis dukrai su siuo vardu
Si karta isrinko MB, bet kitas bus mano.
Pirmam vaikui sugalvojau kelis varijantus,o paskui su vyru nusprendem kuris tinkamiausias. O antram ilgai masciau,kol viena diena vartydama kalendoriu pamaciau varda ir nusprendziau,kad tik sitas ir ne joks kitoks o vyras pritare.
Vyras
Išrinkau aš pati, vyras pritarė, artimiesiems irgi patiko
Vyras pasiūlė,o aš pritariau,tik buvo du vardai ir viena sąlyga ,jei gims iki 12 bus Aušrinė,jei po Rugilė ir gimė po 12.02 Na ir bėgioja rugiuos miela mergytė Ruge sutrumpintai šaukiam
Isrinkom abu su MB.
Bet turim tik mergaitei vardeli, jei bus sunelis ir vel galvosim
Bet turim tik mergaitei vardeli, jei bus sunelis ir vel galvosim