Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
isrinkau as,vyrui irgi patiko biggrin.gif beje,dauguma pazystamu galvojo,kad mums fool.gif
Atsakyti
Esu tos nuomonės, kad vardas - pirmoji motinos dovana vaikui. Ir ji nusipelnė būti ta, kuri suteikia vardą savo 9 mėnesius nešiotam mažyliui. Todėl vardą rinksiu pati, nleisdama kištis jokiems seneliams, tetoms ir dėdėms. Jei vyrui mano pasirinkimas patiks - valio, jei ne, turės priprasti.
Atsakyti
Mes kartu su vyru isrinkom smile.gif
Atsakyti
Aš pati išrinkau, vyrui patiko. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 06 14, 13:29)
Aš pati išrinkau, vyrui patiko.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mes rinkom kartu su vyru
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 16:22)
Esu tos nuomonės, kad vardas - pirmoji motinos dovana vaikui. Ir ji nusipelnė būti ta, kuri suteikia vardą savo 9 mėnesius nešiotam mažyliui. Todėl vardą rinksiu pati, nleisdama kištis jokiems seneliams, tetoms ir dėdėms. Jei vyrui mano pasirinkimas patiks - valio, jei ne, turės priprasti.

kokia tu griezta smile.gif pagalvok dar karta, taigi ir jo vaikas blush2.gif

man vardas "pats atejo" kartu su nestumu. bet vyrui nesakiau, saziningai sudarem patinkanciu vardu sarasa, o kai gimdymo namuose jis ilgai pasvarstes pasiule si varda - labai apsidziaugiau smile.gif Tikiuosi, seksis dukrai su siuo vardu smile.gif
Atsakyti
Si karta isrinko MB, bet kitas bus mano.
Atsakyti
Pirmam vaikui sugalvojau kelis varijantus,o paskui su vyru nusprendem kuris tinkamiausias. O antram ilgai masciau,kol viena diena vartydama kalendoriu pamaciau varda ir nusprendziau,kad tik sitas ir ne joks kitoks mirksiukas.gifo vyras pritare.
Atsakyti
Vyras didis.gif
Atsakyti
Išrinkau aš pati, vyras pritarė, artimiesiems irgi patiko
Atsakyti
Vyras pasiūlė,o aš pritariau,tik buvo du vardai ir viena sąlyga biggrin.gif ,jei gims iki 12 bus Aušrinė,jei po Rugilė tongue.gif ir gimė po 12.02 4u.gif Na ir bėgioja rugiuos miela mergytė Ruge sutrumpintai šaukiam thumbup.gif
Atsakyti
Isrinkom abu su MB.
Bet turim tik mergaitei vardeli, jei bus sunelis ir vel galvosim lotuliukas.gif
Atsakyti