Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pirmam sūnui rinkom abu su vyru, o antram - išrinko brolis
Atsakyti
Rinkomės iš Valdo, Jono ir Patriko. Bet Adomas man buvo arčiausiai smile.gif
Atsakyti
Savo sūneliui buvau sugalvojusi ne vieną vardą, o iš jų vieną išsirinkom kartu su vyru...
Atsakyti
Mes su vyru turejom mums graziausiu vardu sarasiuka is kurio pati paciausia mums isrinkome kartu
Atsakyti
Del vardo nebuvo jokiu abejoniu. Jei gims sunus tik NIKITA - ir joks kitas vardas thumbup.gif Nes jau jaunysteje zinojau savo sunaus varda - man tai pats graziausias vyriskas vardas clap.gif clap.gif clap.gif Vyrui irgi sis vardas patiko cool.gif
Atsakyti
AS isrinkau nes senai norejau kad vaiko vardas butu Lukas , pries 11metu nedaug ir buvo vaiku su vardu Lukas, o vyras pritare smile.gif
Atsakyti
Dukriukui as pati,o suneliui 3metuku sese thumbup.gif
Atsakyti
O mes mūsų angeliukui varda patis sukūrėme wub.gif wub.gif sudėjome iš savo vardų derini wub.gif wub.gif wub.gif VAT..
Atsakyti
wub.gif mes su MB kartu išrinkom wub.gif
Atsakyti
savo sunelio varda pirma kart igirdau ziuredama filma, ten vaidino mergina, siuo vardu, ir pamaniau kat labai gražus ir retas vardas. Vakare gryžus vyruj užsiminiau apie šį vardą (tik vyriškajam asmenį, mat mergytei jau buvo išrinktas kitas), jam jis tada nelabai patiko, bet kai gimė mazylis, kaskodel tetis jam dave si varda. nors pirmas dienas buvo vadinamas kitu, bet atejo ir pasake griestu tonu bus Alfridas thumbup.gif

Juokingiausia yra tai, kad kai po pusės metų kai vėl šį filmą ziurejau, ten pasirodo merginos vardas buvo Astrida... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai mes su vyru nusprendeme, kad vis del to mazylis si varduka atsinese pats 4u.gif
Atsakyti
dukrytei varda isrinkau as su vyro pritarimu 4u.gif
Atsakyti
Isrinkau as, ir vyras pritare man smile.gif
Atsakyti