Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as isrinkau sunui varda pati o vyrui labai patiko tai toki ir davem o dukrytei mano isrinkta varduka uzregistravom kaip antra varda o pirma isrinko vyras biggrin.gif
Atsakyti
Vardą buvau išrinkusi, dar besimokydama mokykloje. Tai buvo ir yra pats Šilčiausias vardas ir vyras net nemėgino prieštarauti schmoll.gif Net neįsivaizduoju, jei mano panelytė nešiotų kitą vardą g.gif
Atsakyti
Su mano vaiko rinkimu tai tikra tragikomedija.Jau vaikui buvau sugalvojusi vardą kai atlėkė anyta ir maldaute maldavo,kad būtų M.Kai nesutikau,tai pasakė jei nebus M.tai jinai pas tą vaiką ir neis blink.gif Aš tai žinoma dar daugiau užsispyriau,bet kažkaip(net pati netikiu)vyras su mano mama mane įkalbėjo.Sakė,kad tikrai gražus vardas.
Atsakyti
aš tai savo vaikino vardą "nešiojausi" dūšioj jau gal nuo mokyklos laikų (na, maždaug nuo senų senovės bigsmile.gif), o susipažinus su Brangiausiuoju neilgai truko išsiaiškint, kad ir jo sūnus bus tokiu pat vardu smile.gif, tad teko turėtu Bendrą Sūnų hihihi.gif Tik gaila, kad kol vaikį susimeistravojom, tas vardas nežmoniškai populiarus patapo unsure.gif Ale apie jokį kitokį net nepagalvojom schmoll.gif
Atsakyti
dar kai su vyru nezinojome kas gims,vyras pasake"jei bus panelyte bus Norvile" o berniukui taip ir nesugalvojom smile.gif
Atsakyti
Vaikucio tevelis vardino daug vardu ir tik vienas vardas istrigo mums abiems,taip ir pavadinom vaikuti.
Atsakyti
Mano vyresnei dukrai išrinko brolis, aš sugalvojau Saulė, o jis atrado, kad po dviejų dienų no jos gimimo yra Saulenės vardadienis, taip ir palikom - Saulenė gimimo liudijime, bet visi vadina Saulute arba Sauluže. Mažajai aš pati išrinkau, vyro vardas Gintaras, o ji labai panaši į tėvelį, pavadinom Gintare. Kai rinkau vardus, norėjau, kad būtų galima gražiai trumpinti vardą ir, kad vardas dar turėtų ir visiems suprantamą, lituvišką prasmę : saulė, gintaras.
Bet lemiamą žodį renkant vardą sakiau aš didis.gif
Atsakyti
Buvau jau gal 6 mėnesį nestuke.gif , kai į Vilnių atvažiavo Patricia Kaas. Man labai patinka ši dainininkė, ji yra mūsų su vyrų dainos atlikėja ax.gif . Labai norėjau į tą koncertą, bet į stadijoną su tokiu nešulėliu eiti pabijojau... Buvo daug reklamos, interviu, visur mirgėjo tas vardas... Pasižiūrėjau į vardyną - tėvo duktė, o pirmagimės visada į tėtį panašios, pasakiau vyrui ir sutarėm. Bet epopėja prasidėjo, kai sužinojo seneliai: daug buvo - ilgas, pretenzingas, nėra sutrumpinimo blink.gif . Bet kai ji gimė iš karto viskas baigėsi - gimė Patricija wub.gif .
Augusta turėjo 14 vardų - kandidatų. Su vyru pasidarėm du sąrašus ir atskirai kiekvienas suteikėm vardams - kandidatams balų skaičių. Liko trys. Labai norėjau Elžbietos (Elzytės), tokia ji miniatiūrinė buvo wub.gif , o vardas karališkas. Tik ilgasis jo variantas grubokai suskambėjo, tos dvi raidės šalia - žb- tai ir liko Augusta (lotyniška versija), jai tikrai tinka wub.gif
Na o broliui vardą rinko tėtis. Racionaliai, vyriškai, kad prie pavardės derėtų, kad daugiau giminėje tokių pat vardu ir pavarde pusbrolių nebūtų ir kad gerai skambėtų "Jo ekserencija Prezidentas Rapolas..." lotuliukas.gif . Paliko tris, davė man. Bakstelėjau pirštu ir turiu Rapolą. Jis toks romantiškas vaikas wub.gif - Rapolas (Rafaelis lot.) jam tinka smile.gif
Atsakyti
mes su vyru sudejome savo vardus jis neilandas as ernesta o sunus gavosi erlandas wub.gif
Atsakyti
tiesiog atejo man i galva viena vakara vardas... paskui mama toki paminejo.. tada drauge uzsimine.. pasakiau VT niu tai jam irgi tiko ir patiko.. kai gime mergyte, dar kelis variantus bandem, bet niekas daugiau neprilipo..
Musu mergaites vardelis jai labai TINKA o man begalo patinka.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turejom su vyru pora varduku: Andreja-mano Martyna-tetes. kai nesusitarem gavosi Gabriele. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mūsų dukros vardas tarsi pats atėjo. Aš dalyvavau koncerte, kuriame grojo simpatiškas vaikinukas vardu Kornelijus, o mano vyras, tautinių šokių šokėjas, dalyvavo susitikime su kitu šokių kolektyvu ir ten pastebėjo gražią merginą vardu Kornelija. Toliau nesukome sau galvos, vardas mums pasirodė gražus ir nenuvalkiotas. Deja, šiandien mūsų miestely šis vardas jau nėra toks retas.
Atsakyti