Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(SERPIENTE @ 2006 05 05, 17:49)
is pradziu abu su vyru sudarem ilga vardu sarasa,darem ir mergaitisku ir berniukisku sarasiukus nes nezinojom ka turesim.....
galutinius varijantus pasilikom...jai mergaite butu Kamile o jai berniukas tai  liko 2 varijantai Rokas arba Eimantas...JAI BERNIUKAS GIMS NUSPRENDEM PAZIURET KAI GIMS KURIS VARDAS JAM GRAZIAU PRITIKS... ir vis delto abieju nuomone labiau tiko Rokas... smile.gif

Ir pirma karta kai laukiausi ir antra karta mes su vyru ir gi sudarydavom sarašą ir mūsų nuomone visada patikdavo močiutem taigi ,čia gi jog mūsų vaikai ,kitaip ir neturėjo buti,aš labai norėjau dukrites vardu Andreana-Ana,ir Elžbieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabrieliui varda isrinkau pati, norejau, kad lietuviskai normaliai skambetu, kad seneliai galetu istart. Vyras norejo ispanisko, bet...... nors Gabriel ispaniskas, bet ir lietuviskai panasiai skamba.
Atsakyti
Vaikui vardą išrinkome kartu su vyru. Bet vat man ir broliui (mes dvynukai) vardus sugalvojo prosenelis wub.gif . Kadangi gimėme anksti ryte, saulei tekant, tai jis ir pasiūlė pavadinti - Saule ir Rytu. Tėvams tiko, tik Rytą pakeitė į Rytį.
Atsakyti
Vardų sąrašą sudariau aš pati, porą vardų įrašė draugai, porą vyras, tėvai. O tada iš visų išsirinkom 5, paklausėm visų nuomonės, po to 2. biggrin.gif Tada susėdom 2-iese ir nusprendėm kuris iš jų tinkamesnis. 4u.gif Dabar net neįsivaizduoju savo dukrytės Rebekos vardu. Būtent toks buvo 2-asis
Atsakyti
Kaip dabar prisiminiau, prieš gerus 5 metus vaikšitnėjom su būsimu vyru po gimtąjį miestelį gražiai už rankučių susikibę ir pradėjom kalbėti apie mūsų būsimą vaikelį, ir dar tuo metu tikrai paie jokius viktorus uspaskichus negirdėjom ir nežinojom, bet mums abiems patiko Viktoro vardas, toks vyriškas pasirodė, subtilus...O jei būtų gimusi mergaitė būtume ją pavadinę Livija. ax.gif
Atsakyti
Siaip kai buvau dar nestuke.gif varda pasiuliau vyrui, jis pasake kad ne, bet kai pagimdziau ir ant manes uzdejo 2.gif tai akusere paklause koks sio berniuko vardas ir vyras pasake mano pasiulyta varda ax.gif
Atsakyti
Musiskis Sarunas,nes tetis Ramunas cia jis ir sugalvojo.Jei gims berniukas Sarunas pasiule Rokas ir mums patiko,jei mergaite as noriu Aironda,nes as Raimonda,bet niekam nepatinka,tai galvojam Ramune (ir vel pagal ji schmoll.gif )Kamile,bet juk tai irgi ramune(gudrutis),tada pasiule Margarita ,bet juk taip ispaniskai ramune vadinas.Nesiseka jam manes isdurti. lotuliukas.gif Klausimas atviras.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 11, 18:48)
Siaip kai buvau dar nestuke.gif  varda pasiuliau vyrui, jis pasake kad ne, bet kai pagimdziau ir ant manes uzdejo 2.gif tai akusere paklause koks sio berniuko vardas ir vyras pasake mano pasiulyta varda ax.gif

Oi kaip fainiai, matomai viso nėštumo metu nieko pranokstančio tavo pasiųlytą vardą nesugalvojo...
Atsakyti
Aš su niekuo nesikonsultavau ir pavadinau savo sūnų Arnoldu wub.gif Bet seneliui šitas vardas labai nepatinka, tai anūkėlį ir Auriuku, ir Aurimuku, Ir Aruniuku vadina wacko.gif
Atsakyti
As varda isrinkau pati..vyrui irgi patiko biggrin.gif
Atsakyti
varda isrinkau pati, vyrui taip pat patiko, seneliai i tai nesikiso ax.gif
Atsakyti
Musu pirmagymiui varda norejom rinkti tik mes dviese, taip kad kitu nuomoniu nepaisem...
Atsakyti