Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kai laukiausi kartu su vyru svajojom ir planavom kas bus jei bus sunus... koks jis bus.. kartais gimus pasikeisdavo,bet siaip vardus renkam ir rinkom abu wub.gif
Atsakyti
Vyras rolleyes.gif Mano siulyti vardai neitiko doh.gif
Atsakyti
isrinkau as, vyras pritare drinks_cheers.gif:
Atsakyti
Likus keliems mėnesiams iki gimdymo, jau žinojau (nuojauta sakė), kad turėsiu mergaitę. Tada ir vardą sugalvojau. Daug šeima svarstė, siūlė kitų vardų. Tada pasakiau, kad jei tikrai gims mergaitė ir gims 13 dieną, tada tikrai duosiu jai šį vardą. Jei ne, pažiūrėsim. Mano dukra gimė liepos 13 (turėjo gimti- 1) ir gavo mano išnešiotą vardą- Janikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taibent1: 27 balandžio 2006 - 23:52
QUOTE(taibent1 @ 2006 04 28, 01:47)
Likus keliems mėnesiams iki gimdymo, jau žinojau (nuojauta sakė), kad turėsiu mergaitę. Tada ir vardą sugalvojau. Daug šeima svarstė, siūlė kitų vardų. Tada pasakiau, kad jei tikrai gims mergaitė ir gims 13 dieną, tada tikrai duosiu jai šį vardą. Jei ne, pažiūrėsim. Mano dukra gimė liepos 13 (turėjo gimti- 1) ir gavo mano išnešiotą vardą- Janikė.

koks keistas vardas smile.gif sitoki tai tikrai pirma kart girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 28, 08:11)
koks keistas vardas smile.gif sitoki tai tikrai pirma kart girdziu g.gif

Tikras, senas lietuviskas vardas... Keista gal tik tuo, kad maza mergaite- Janike, o suaugusiu moteru- juk labai daug.
Atsakyti
Mano teta į ausį man pakuždėjo mažają Žemyna pavadinti, ir mes su vyru tam pritarėme patiko vardas ir nėra jau toks kasdieniškas
Atsakyti
musu berniukams vardus isrinkau as, o vyras pritare. Klausiau jo nuomones, kokio vardo jis noretu, bet jis neturejo ka pasiulyti (anyta siule Dziugu pavadinti, man tai berysio) is kart atsisakiau
Atsakyti
As varda isrinkau pati..vyrui irgi patiko
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2006 04 28, 08:33)
Tikras, senas lietuviskas vardas... Keista gal tik tuo, kad maza mergaite- Janike, o suaugusiu moteru- juk labai daug.

Na as tai pagalvojau, kad tai Janina, nes visas mano pazistamas Janinas vadina Janemis, Janikemis. Nors gal yra ir toks vardas g.gif Nesigincysiu ax.gif
Atsakyti
10 metų svajojom kad pavadinsim sunelį Robertu , bet kai gime kleckiukas kažkaip vardas neprilipo , ir tada abu suradom tinkamą 4u.gif
Atsakyti
is pradziu abu su vyru sudarem ilga vardu sarasa,darem ir mergaitisku ir berniukisku sarasiukus nes nezinojom ka turesim.....
galutinius varijantus pasilikom...jai mergaite butu Kamile o jai berniukas tai liko 2 varijantai Rokas arba Eimantas...JAI BERNIUKAS GIMS NUSPRENDEM PAZIURET KAI GIMS KURIS VARDAS JAM GRAZIAU PRITIKS... ir vis delto abieju nuomone labiau tiko Rokas... smile.gif
Atsakyti