Aš pati išrinkau. Išpradžių vyrui nepatiko (nė uošvienei- bet jos nuomonė man ir nebuvo svarbi), bet pratinau prie to vardo. O dabar visai džiaugiasi. Labai gražus trumpas ULA. (o ne ŪLA)
Mūsų sūneliui vardą išrinko vyras, oaš pritariau. Kadango po gimdymo neturėjau jėgų net galvoti, o reikėjo kuo greičiau užregistruoti vaiką, atėjo vyras ir klausia kaip tau vardas Arminas sakau gražus, nors iš kart tai nelabai patiko, bet vėliau visai pasidarė gražus.
kai pirma gime dukra tai visi siule kas netingejo bet galutini sprendima padariau as o va kai laukiaus antro ir dar zinojom lyti tai vyras iskart pasake kad bus Martynas dar bandziau papriestarauti bet kai pagimdziau tai ir nepriestaravau
kai tik sužinojome, kad laukiuosi, pradėjom galvoti apie vardukus. kažkaip greitai sugalvojom. man patinka tokie senesni, truputį retesni, o vyrui būtinai turi būti trumpi. tad ieškojome kompromisų
ir išsirinkom. tad paskui visą nėštumą buvom ramūs
ir išsirinkom. tad paskui visą nėštumą buvom ramūs
man patiko, vyras neprieštaravo taip ir pavadinome.
O mes visą laiką manėm, kad bus mergaitė. Pasirinkom vardą, tiksliau aš pasirinkau. Dėl visą ko buvo keletas variantų ir vyriškų vardų, bet apsispresti nealėjom, kokį pasirinksim. Gimė vis dėlto berniukas, kai paguldė ant krūtinės, paprašiau, kad vyras pasilenktų ir prašnybždėjau jam: Augustinas. Vyras nusišypsojo, sako: gerai, Augustinas
Pries gimdyma turejom su vyru sudare mums graziausiu vardu sarasa.Gimus mazuciui niekaip negalejau nei vieno pritaikyti,kas gi tokiam groziui gali prilygti Dar ilgai buciau svarscius,toks jau mano charakteris Bet dar mums bunant ligoninej,vyras nuvaziavo,uzregistravo ir dabar esam labai patenkinti isrinktu vardu.Tikiuosi ir mazuciui patiks
Na, mes tai rinkome vardą kartu.. na kadangi aš visada galvojau kad turėsime berniuką, tai jau vardą buvau sugalvojusi..bet kaip vyras buvo įsitikinęs, kad bus mergaitė, tai tiesiog varčiau žurnalus ir įstrigo vienas vardas.. Pasitarėm su vyru, ir nuo to laiko, jis tai kas gyveno manyje vadindavo tiesiog vardu..ir vos mažylė gimė, o tai ir buvo mergaitė, davėm jai jau išrinktą varduką...
Mes suneliui varda isrinkome kartu su vyru,nes jis mums abiems labai patiko.Ir vaikuciui labai tinka
Aš pati,vyras tik pritare
o pas mus buvo susitarimas jei mergaite tai as...jei berniukas tai mano vyras. gavosi kad as