Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Rasma @ 2004 06 11, 21:48)
Esam sutarę. Mergaitėms vardus rinks vyras, o berniukams - aš. Gimė mergytė, taigi ir vardas išrinktas tik vyro iniciatyva .Kokį pasakė, toks ir liko, aš nė žodžio nepyptelėjau wink.gif

as kol laukiausi,kadangi zinojau ,kad bus mergaite,tai vadinau Laurute,ir buvau jau taip susitaikius su tuo vardu...o va gimus mazajai,vyras su sunum tik ateje pareiske,kad bus Maria,teko pervardinti lotuliukas.gif ,o dabar kito varduko net neisivaizduoju,o beto Maria-reiskia atkaklioji,o sito dukrai netruksta doh.gif doh.gif
o sunui isrinkau varda as viena,ir pasakiau vyrui,o jis sutiko..tai kad tegyvuoja lygybe! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Išrinkau aš , bet tik kai gimė vyras man pritarė, o visą laiką buvo prieš rolleyes.gif
Atsakyti
ash susapnavau savo pagranduko varda blush2.gif
Atsakyti
Esu skaičiusi, kad vaikui vardą turi išrinkti mama, tai pirmoji mamos dovana vaikui.
Aš išsirinkau 10 labiausiai man patinkančių vardų, tada daviau vyrui iš tų vardų išrinkti du, kuriais ir pavadinome mergytes.
Atsakyti
rinkau as ,o vyras pritare
Atsakyti
Aš tai rinksiu pati, niekam neleisiu, su niekuo nesitarsiu tongue.gif
Atsakyti
teisingai.... biggrin.gif
Atsakyti
aš vaikui vardą daviau tik kai jis gimė. dar prieš jam gimstant galvojau apie Neilas, bet kai gimė man labai norėjosi jį vadinti edvinu, o vyrui labai nepatiko padarėm išvadą kad bus dominykas. šis vardas mums abiems patiko ir vaikui tiko ir visiems pritiko biggrin.gif
Atsakyti
Mes vaikui davem jo senelio, t.y. mano vyro tecio, kuris mire pries 10 metu varda. 4u.gif As jo nepazinojau, bet mano vyras teti labai mylejo, didziavosi juo, be to, kai laukiausi vaiko ir net nezinojau, jog tai bus berniukas, mano vyras susapnavo savo tete (beje pirma karta per tuos 10 metu) ir sapne, jis tarsi palaimino musu seima ir leido duoti vaikui jo varda. Ta nakti vyras pabudo su asarom akyse- niekada nepamirsiu tos nakties.... kazkokia mistika smile.gif
Taigi kai tik gime sunus as jau kita diena pasakiau, tebunie bus MINIUS- senelio garbei... bigsmile.gif
Atsakyti
musu suneliui dawe warda tewelis nes as pastojau prie adrijos juros wub.gif ta nakti pasake mano wyras kad man atrodo kad po sios nakteles bus mazylis jai bus mazyle bus adrija jai bus jis tai bus adrijus mirksiukas.gif nuo pirmos dienos buwo wardas pas musu mazyli ehhh kaip miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dowilia @ 2006 02 25, 11:48)
Išrinkau aš , bet tik kai gimė vyras man pritarė, o visą laiką buvo prieš rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vardas dukrytei jau buvo išrinktas tada kai dar vyro neturėjau biggrin.gif Man tada buvo 16 metų, gimė mano sesutė, aš norėjau kad jos vardas būtų Ema, tačiau nieks nepritarė, todėl nutariau, kad jei kada turėsiu mergytę butinai jai duosiu Emos vardą smile.gif It kai pastojau turėjau nuojautą jog gims mergytė, todėl iš anksto tėtčiui pasakiau jog lėliuko vardas bus EMA! biggrin.gif
Atsakyti
O mes, kadangi nezinojom kas gims, tai ir vardo is anksto nebuvom sugalvoje verysad.gif Tik pora savaiciu iki gimdymo pasiemem knyga, issirinkom man ir vyrui graziausius vardus, is kuriu palikom du: mergaitei ir berniukui. Gime berniukas, tad jam davem vyro sugalvota (kuris ir man patiko) varda - Vytis. 4u.gif
Atsakyti