Kol buvau pastoviai peržiūrinėdavau vardų kalendorius, buvau prisidarius sąrašiukų, kuriuos su vyru peržiūrinėdavom kartu, bet mano nuomonė keitėsi taip pat, kaip nuotaika kai gimė mažutė tris dienas vadinom ją Saule bet kažkodėl persigalvojom (aš persigalvojau ) na tada dar būdami ligoninėje su vyru rimtai susėdom ir jis paklausė ar yra toks vardas Viltė atsakiau, kad yra... pamąstėm kelias minutes abu tyliai ir nusprendėm, kad viskas - bus Viltė. Dabar ęsam labai patenkinti savo pasirinkimu, tikiuosi kai dukrytė paaugs, jai tas vardas patiks
Kai laukiausi vardų variantų buvo labaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii daug, ir ginčų buvo daug , bet kažkaip su vyru kai tik pagimdžiau susėdom- žiūrėjom į mažąją ir sumąstėm, kad lelius mūsų abiejų kūrinys , tai ir vardą sulipdėm iš mūsų abiejų vardų .
QUOTE(vytule @ 2006 02 10, 00:27)
Kai laukiausi vardų variantų buvo labaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii daug, ir ginčų buvo daug , bet kažkaip su vyru kai tik pagimdžiau susėdom- žiūrėjom į mažąją ir sumąstėm, kad lelius mūsų abiejų kūrinys , tai ir vardą sulipdėm iš mūsų abiejų vardų .
kaip suprantu, tai Gyte vardas, o tai is kokiu cia vardu padaryta?
O mes niekaip nepasidalinom, as turejau savo numyleta varda, vyras savo. Tad idejom du mums pacius graziausius vardukus Adrijus Aras.
varda isrinko vyras su mano seserim ir mano tetis.Kaip sako...mes pasitarem ir jie nusprende
Aš tai sudariau gražiausiu vardu TOP 10 iš to sarasiuko vyras beveik visus išbraukė kaip netinkamus,o aš atkaklei jam rodžiau man labiausiai patikusius,taip mes ir išrinkom (na tiksliau jis man padėjo apsispresti koki rinkt)
Mes savo vaikams vardus rinkom abu su vyru,ir man ir jam sitie vardai patiko,tokius ir davem.
Dukrai rinko vyras, o sunui dukte- surasem variantus ir sudejom i kepure, o ji istrauke...
aš rašiau į stulpelį visus patikusius, o po to rinkom tą, kuris abiem gražus
mes pries tai negalvojom koki varda duosim,galvojom-pamatysim ir saus koks vardas i galva.kai gime dukryte,pavadinom ja tokiu vienu vardu,bet po keliu dienu paskambino mama ir pasiule duoti varda Kamile,jai sis vardas tikrai tiko o sugalvojo ji tokia mamos drauge vardu Laima,o vardas Laima reiskia sekme,laime, tai tikimes kad Kamilei jos vardas laime atnes
Kai pirmo vaiko tai su vyru buvome nutarę, kad jei gims sūnus duos vardą vyras, jei dukra tai aš.Tai kai gimė pirmas sūnus tūrėjau nusileisti vyrui ir pavadinome "Donatu" nors man ir nepatiko šitas vardas, bet turiu pripažinti, kad jam jis tinka.Kai laukiausi antro vaiko,tai jau sakiau,dabar bus mano žodis paskutinis Nors nežinojom ko laukiuosi, bet vardus galvojau tik mergaitškus Kažkaip buvome apsistoje ties guste,nes kai gimė ir man ją nuogutę uždėjo ant krutinės,vyro klausiu, tai kaip pavadinsime, o jis sako "Gustė"tegul būna.Ir net kelias dienas ją taip ir vadinome,bet man sunkiai vertėsi liežuvis Ir kai gryžome namo vistiek nusprendžiau aš pavadinti "Daniele" ,nes taip norėjau pavadinti pirmą sūnu,kadangi neišėjo tai taip pavadinau dukryte Dabar mes visi 3 iš "D" raidės išskyrus vyrą.