Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Gabija vardą atsinešė pati- žinojau kad turėsiu dukrą ir ji bus Gabija. O Aistutei vardą rinkom labai ilgai, kol galų gale išrinkom. biggrin.gif
Atsakyti
Būdama nėščia savo dukrytės vardą susapnavau.Pagimdžiusi sapne mergaitę,pašaukiau ją Kotryna(toks mano draugės dukters vardas),o ji man atsakė:-aš ne Kotryna,aš Izabelė.Be to iš savo senelės sužinojau,kad mano proprosenelė,t.y. mano senelės senelė buvo vardu Izabelė-Rakelė.Taigi man neliko nieko kito kaip pavadinti savo dukrytę Izabele.
Atsakyti
Na mes su vyru sutarėm taip,kad jei gims berniukas vardą duosiu aš,o jei mergytė-jis.Nuo 15metų svaigstu,kad jei turėsiu sūnų tai pavadinsiu jį Titu wub.gif Dabar laukiam... biggrin.gif
Atsakyti
Mes vardą sugalvojom kai dar net nebuvau nėščia, jis mums labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes teip darem... ax.gif As issirinkau sau graziausius ir padaviau vyrui paziureti... blink.gif Gal is 30 mergaitisku vardu vienintele Kamile jam buvo grazus... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
As norejau vienokio vardo, vyras - kitokio, kadangi kompromiso neradom, tai davem sunui mano mamos siulyta varda ax.gif . Ir kaip dziaugiames dabar, ir sunus koks patenkintas siuo vardu thumbup.gif . Zodziu - neapsirikom thumbup.gif .
Atsakyti
vyras pirmagimiui rinko varda.pirma mintis -kaip dainininko -ELVIS.po to sulipdėmė ,kad helios -kazkaip panasiai-saulė ,šviesa.gavosi HELVIJUS.dar negimes gavo tokį vardą.
laukdamasi antro ,nusipirkau vardų žodyną.skaičiau keletą kartų ,nežinojau ,kas gims ,bet žvilgsnis sustojo ties ELVINA.padariau 5 vardų sarašiuką ir liepiau vyrui ir kitiems artimiesiems traukti.iš 4 balsavusių ,3 ištraukė lapuką ELVINA.vardas tuojau prigijo ,nors po mėnesio tik ekoskopija parodė moterišką lytį bigsmile.gif
dėl trečio nebuvo jokių diskusijų.alpau dėl vardo RAFAELIS.pas močiutę kabojo kalendorius su madona su kūdikėliu ant rankų.nuo mažens šis paveikslas žavėjo mane.dailininkas-rafaelis.o ir istorija apie gerą angelą rafaelį buvau girdėjusi...
tik ekoskopija nieko nerodė ,vienintelė aš laukiau tik berniuko ,savo nuostabiausio.taip gimė RAFAELIS.man asmeniškai patikdavo tas jaudinantis momentas ,kada vaikiukas išlenda ,o aš garsiai jį pasveikinu vardeliu.o kaip maivydavausi ir didžiuodavausi kad maniškis jau turi vardą ,nors pasiukuose nerašo vardų tik lytį ,vistiek šalia į pasiuką ikišdavau mažutėle špurke su varduku smile.gif
Atsakyti
Labai ilgai galvojom ir niekaip negalejom apsispresti koki varda reiks duot mergaitai, tie kurie patikdavo man, nepatikdavo vyrui.O va viena ryta prabudus nei is sio nei is to pasakiau o kaip tau vaardas Rugile ir ka jus manot, tiko ir patiko.Taip iseina kad as ji susapnavau.O vos tik gimus mergytei gydytoja paklause pavardes ir sako gal varda turi tai mes abu sutartinai turi-RUGILE.Rodos joks kitoks jai nebutu ir tikes.
Atsakyti
Aš sugalvojau dar būdama nėščia. Kai gimė suabejojau, bet vyras sakė labai tinka. Ir tikrai dabar atrodo joks kitas netiktų smile.gif
Atsakyti
Vyresniajam vardą pasiūliau aš, o vyras pritarė, nes jam svarbiausia buvo, kad sūnus. Na, o dėl mažylio vardo ilgai ginčijomės, kol galutinį žodį tarė vyresnysis.
Atsakyti
Vaikiukui varda sugalvojau as.Tiesiog pasakiau vyrui keleta vardu,kurie man atrode grazus,ir pasakiau,kad noreciau sito.Vyras nepriestaravo.Neseniai girdejau kaip teta jo klause kas vaikui varda isrinko-vyras iskart pareiske,kad mama.
Atsakyti
Prie varardų tai asš ilgai gai plušėjau tongue.gif Visus gražiausius surasiau,na,o po to su vyru rinkom gražiausiu dešimtukus,jis savo,aš savo lotuliukas.gif kol suderinom neviena savaitė praėjo biggrin.gif Išrinkom puiku varda drinks_cheers.gif
Atsakyti