vyras pusę metų pilvą vardu vadino - taip ir prilipo
Man tai labai patiko mano sunaus vardas, mes tai knygoj radom.
Pažiūrėjom abu nosis sukišę į tą kuris tik gimė ir abu vienu metu pasakėm:" jis turėtų vadintis..." ir abu ištarėm tą patį vardą, kurio iki gimimo net neplanavom. visi planai liko beprasmiai, kai pažiūrėjom į veidelį.
Sako vaikas laimingiausias, jei duodamas tas vardas, kuris mamai po gimdymo pirmomis akimirkomis ateina į galvą, t.y tarsi atspėja tą vardą.
Sako vaikas laimingiausias, jei duodamas tas vardas, kuris mamai po gimdymo pirmomis akimirkomis ateina į galvą, t.y tarsi atspėja tą vardą.
mes, patys, bet negaliu pasakyti , kad visiskai nepaisem aplinkiniu nuomones.
Mes su vyru buvom susitarę- jei gims berniukas vardą rinksiu aš, jei mergaitė- jis. Taigi gimė berniukas tai mano žodis buvo lemiamas
Varda rinkom ilgai ir sunkiai, jei vienam tikdavo, tai kitam ne, galiausiai radom patinkanti abiem, neisivaizduoju, kaip antram vaikuciui reiks isrinkt:)
Aš pati išrinkau O vyrui liepiau sutikti ir sutiko
QUOTE(Enija @ 2005 11 02, 14:39)
Pažiūrėjom abu nosis sukišę į tą kuris tik gimė ir abu vienu metu pasakėm:" jis turėtų vadintis..." ir abu ištarėm tą patį vardą, kurio iki gimimo net neplanavom. visi planai liko beprasmiai, kai pažiūrėjom į veidelį.
O tai kodėl neparašei kokį? Ar čia paslaptis kokia? keista..
Sūnui išrinkom taip. Surašėm vardus kurie patinka ir man ir vyrui ir aš išbraukiau kurie man ne o vyras kurie jam ne ir liko du. Ernestas ir Deividas. Tada su visos giminės pagalba išrinkom Deividą
O Simonai vardą išrinko mano vyras su sūnumi. Kadangi man jis irgi patiko neprieštaravau.
Daugiausiai ieškojau vardo tai aš. parėjusi iš darbo vakare visus vardus sugalvotus perskaitau ir aptarinėdavom. ir išėjo kad liko 2 Agnė ir Karolina iš kurių ir pasirinkom Karoliną
Sūnums - vyras , dukrytei - aš