Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
vyras pusę metų pilvą vardu vadino - taip ir prilipo smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko mano sunaus vardas, mes tai knygoj radom.
Atsakyti
Pažiūrėjom abu nosis sukišę į tą kuris tik gimė ir abu vienu metu pasakėm:" jis turėtų vadintis..." ir abu ištarėm tą patį vardą, kurio iki gimimo net neplanavom. visi planai liko beprasmiai, kai pažiūrėjom į veidelį.
Sako vaikas laimingiausias, jei duodamas tas vardas, kuris mamai po gimdymo pirmomis akimirkomis ateina į galvą, t.y tarsi atspėja tą vardą.
Atsakyti
Vardą sūnui tata, bet ir man patiko ir prieš gimstant jau turėjome išrinkę tik berniukui,paklausė kokius vardus sugalvojom -taigi Martynuką sako jau turit ,o o su antru atvikščiai mergaitė jau rinkau aš. Močiutei labai nepatiko, bet aš seniai išrinkus buvau .
Atsakyti
mes, patys, bet negaliu pasakyti , kad visiskai nepaisem aplinkiniu nuomones.
Atsakyti
Mes su vyru buvom susitarę- jei gims berniukas vardą rinksiu aš, jei mergaitė- jis. Taigi gimė berniukas tai mano žodis buvo lemiamas
Atsakyti
Varda rinkom ilgai ir sunkiai, jei vienam tikdavo, tai kitam ne, galiausiai radom patinkanti abiem, neisivaizduoju, kaip antram vaikuciui reiks isrinkt:)
Atsakyti
Aš pati išrinkau biggrin.gif O vyrui liepiau sutikti ir sutiko thumbup.gif
Atsakyti
Rinkom abu kartu su vyruku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 11 02, 14:39)
Pažiūrėjom abu nosis sukišę į tą kuris tik gimė ir abu vienu metu pasakėm:" jis   turėtų vadintis..." ir abu ištarėm tą patį vardą, kurio iki gimimo net neplanavom. visi planai liko beprasmiai, kai pažiūrėjom į veidelį.
Sako vaikas laimingiausias, jei duodamas tas vardas, kuris mamai po gimdymo pirmomis akimirkomis ateina į galvą, t.y tarsi atspėja tą vardą.

O tai kodėl neparašei kokį? Ar čia paslaptis kokia? keista.. g.gif

Sūnui išrinkom taip. Surašėm vardus kurie patinka ir man ir vyrui ir aš išbraukiau kurie man ne o vyras kurie jam ne ir liko du. Ernestas ir Deividas. Tada su visos giminės pagalba išrinkom Deividą biggrin.gif
O Simonai vardą išrinko mano vyras su sūnumi. Kadangi man jis irgi patiko neprieštaravau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 15 sausio 2006 - 15:27
Daugiausiai ieškojau vardo tai aš. parėjusi iš darbo vakare visus vardus sugalvotus perskaitau ir aptarinėdavom. ir išėjo kad liko 2 Agnė ir Karolina iš kurių ir pasirinkom Karoliną biggrin.gif
Atsakyti
Sūnums - vyras , dukrytei - aš rolleyes.gif
Atsakyti