Įkraunama...
Įkraunama...

Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?

Apklausa: Vardą vaikui išrinko: (739 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O as visada zinojau, jog jeigu turesiu sunu bus Mindaugas, o jeigu dukra - Eva, Evute.Gavosi graziai Mindaugas gime Kovo 11. Na ir krikstyti Mindauga privalome kaip ir priklauso, taip ir padareme, Liepos 6, tai uz tai dabar su ponu kunigaiksciu susitvarkyti neina. Na o kai laukiausi antrojo, tai labai norejau mergaites, bet se tau - gerai kaip yra, gerai kaip Dievas dave., antras varjotas. Vardas kilo spontaniskas - Gediminas.O kuom jis prastesnis uz broli kunigaiksti, beto ir gime rugsejo 28 (diena kai Gediminas atkure Vilniu), bet kai teveliai daug dirba kad nepamistume vaiku kriksto dienu tai ir antraji pakrikstijome taip pat liepos 6. Taip kad girtis niekuom negaliu, tik pasiguosti,..... baigia mane jie is proto isvesti.
Atsakyti
mes su vyru kelias dienas vartėm vardyną ir niekaip negalėjom išsirinkti, jau buvom ir viltį praradę surasti tinkamą, tik štai bežiūrėdamas žinias vyras išgirdo pranešėjo vardą ir pasakė, kad gražus vardas, man jis irgi patiko. thumbup.gif
Atsakyti
laugh.gif Mes savo mazylei su vyru varduka rinkome kelias dienas. Beje, tada,kai jau ji buvo gimusi, nes visi prognozavo sunu, o echoskopija nieko tikslaus pasakyt begalejo,mat buvo atsuktas uzpakaliukas biggrin.gif Taip kad is anksto vardu ir negalvojom, bijojom kazkuri izeisti,o juk ir nevadinsi dar negimusi kudiki vardu 2.gif
Kai gime dukryte,tai po keliu dienu sudareme su vyru dideli sarasa,gal is kokiu 15, tada atmetinejom nelabai tinkancius, nelimpancius,kol liko 2 wub.gif Meginau mazybinti, maziuke pasaukti,tai Gabriele ir prikibo kazkaip, lyg vaikas ji atsinese bis.gif Suprantu,kad savo branguciams norisi isskirtiniu vardu, bet kartais jie skamba aplinkiniams gana neiprastai,tenka po kelis kartus pasitikslinti,tai geriau,manau,rinktis iprastus,na zinoma, savo aplinkoje vis delto retesnius vardus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2005 07 25, 17:16)
mes su vyru kelias dienas vartėm vardyną ir niekaip negalėjom išsirinkti, jau buvom ir viltį praradę surasti tinkamą, tik štai bežiūrėdamas žinias vyras išgirdo pranešėjo vardą ir pasakė, kad gražus vardas, man jis irgi patiko. thumbup.gif

vardą vaikas pats atsineša, aš tikiu kad nuo vardo priklauso jo tolesnis gyvenimas. katokite vardą ir žiūrėkite į mažyli pamatysite patys tinka jam ar ne
Atsakyti
Abiems vaikučiams vardų sąrašus sudarinėjau aš, o iš pačių pačiausių rinkome kartu su vyru drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Niekada netikejau tokiais dalykais:)- bet .....mano dukryte varda atsinese pati biggrin.gif , iki gimimo minutes nebuvo imanoma pasakyti kas gims doh.gif , o 5 nestumo menesi su vyru begalvodami vos ne vienu kartu istarem:), tik pries tai buvo pasiulytas vyriskas sio vardo variantas ir nuo tos dienos prilipo biggrin.gif biggrin.gif , dukryte varda turejau vos tik buvo istarta- sveikinam, jums gime dukra biggrin.gif biggrin.gif , ga; jis ir labai populiarus, bet musu saulytei be galo tinka, nes ji tokia judri ir guvi doh.gif
Atsakyti
Sakoma, kad protinga moteris visuomet padarys taip, kaip jai patinka, net jei vyras priesinsis visomis keturiomis,taciau leis jam pajusti, kad si sprendima prieme butent vyras ax.gif .Na, as kaip protinga moteris ir pasielgiau biggrin.gif .Vyras iki siol isdidziai kartoja, jog tai jis isrinko vaiku vardus, nors tai paprasciausiai protingas mano manevras thumbup.gif .Pries gimstant visiems trims vaikams ilgai ir kruopsciai studijavome literatura.Skaiteme idomius straipsnius apie vardu ir numerologijos rysi, mat protingi zmones irodineja, kad vardas, pasirinktas neapgalvotai ir neapskaiciuotai, netinkantis gimimo datai, tiesiogiai neigiamai itakoja zmogaus likima...Gimimo datos pakeisti neimanoma, taciau pakeitus varda ar pavarde, galima pakeisti likima.Pateikiama daugybe pavyzdziu. Net zymusis Markas Tvenas taip pasivadino save po to, kai suzinojo apie numerologijos itaka gyvenimui.Is anksto pagal planuojama gimdymo data buvome pasiruose keleta patinkanciu vardu variantu. Sakeme, aha, stai geguzes 25d. praejo.Vadinasi Lukas jau atkrenta.Ir taip toliau...Kai vaikai gime, is karto, paguldziusi juos ant krutines, tyliai pasaukiau juos vardu.Pirmiausiai Norbertas, po metu-Bernadeta, dar po ketveriu-Benignas tongue.gif
Atsakyti
Labai ilgai ir gana kruopščiai rinkome vardus. Rinkome abu, vakarais ne kartą sudarinėjom sąrašus, skaičiavom kiek patikusių vardų sutapo. Bet ilgai negalėjom išsirinkti. Ir aš, ir vyras norėjom, kad vardas būtų senoviškas, su gražia, gera reikšme, tiktų prie pavardės, būtų nepopuliarus. Vieną dieną vyras tiesiog sugalvojo, kad sūnus bus Rapolas. Jis taip gražiai ištarė šį vardą, kad nuo tos akimirkos nebegalėjau įsivaizduoti savo vaiko kitu vardu. O ir gimė tikras Rapoliukas. Net tie žmonės, kuriems nepatinka šis vardas, visi pabrėžia, kad jis labai vaikui tinka biggrin.gif Mergaitei vardo beveik ir neišrinkom, nes žinojom, kad turėsim sūnų biggrin.gif
Atsakyti
Taip jau išėjo kad vardą išrinkau aš pati smile.gif
Atsakyti
Na su vardu tai pas mane nutiko labai įdomi istorija... Visada labai mylėjau vaikus bet niekada negalėjau sugalvoti kaip norėčiau juos pavadinti kai turėsiu g.gif . Buvau sugalvojusi, kad pavadinčiau Deividu, kadangi tuo metu šis vardas buvo naujiena ir darėsi populiarus. Tačiau po to sutikau žmogų tokiu vardu ir jis man tapo nebegražus. Su vyru jau planavome vaikeli ir štai vieną dieną ėjau gatve ir staiga man į galvą šovė vardas -Arijus. Grįžusi į darbą išnaršiau visą internetą, pasidomėjau vardu. Vakare su vyru aptariau, jam irgi patiko. Ir po mėnesio sužinojau gerąją naujieną nestuke.gif. Visą nėštumą buvau įsitikinusi, kad bus berniukas. Nors buvo žmonių kurie mane bandė perkalbėti: tipo labai jau sudėtingas, gal reikia paprastesnio. O as buvau užsispyrusi ir neperkalbama, nes žinau, kad jis pats tą vardą man į ausį pakuždėjo... smile.gif
Atsakyti
Mes savo vaikiui rinkom vardus is testamento, ten vardynas didziulis yra:)Isrinkom abu po penkis ir istraukem abu sukibe rankutem viena - Huberta:)
Atsakyti
Mūsų dukrytė pati sau vardelį išsirinko smile.gif
kartą vyras pasiguldė mane ir susitarė su mūsų dukryte, kuri dar pilvelyje gyveno, kad ji duos ženklą, kai vardas jai patiks. vardino apie 10 skirtingų vardų, mažoji įspyrė, kai sakė vardelį Enėja laugh.gif negali vaikui prieštarauti mirksiukas.gif
Atsakyti