Sveikos,niu mano princulis pagaliau nebekarščiuoja bet aš dabar vaikštanti bakterija Žodžiu linksminamės iš širdies
QUOTE(tamsi @ 2011 03 24, 21:26)
Sveikos,niu mano princulis pagaliau nebekarščiuoja bet aš dabar vaikštanti bakterija Žodžiu linksminamės iš širdies
sveikit maniskis snd ciaudet pradejo, gal nieko baisaus..eisim koju mirkyt
QUOTE(neiste @ 2011 03 24, 20:37)
sveikit maniskis snd ciaudet pradejo, gal nieko baisaus..eisim koju mirkyt
mes ir apsirgom,gryzo panele vakar visa apsisnargliavusi is darzo,ciaudi be perstojo,tai vat pasedesim namie siek tiek,gal nieko baisaus tik persalimas.
Maniskis tai dar pakosti,2sav su sloga buvo,dabar dar koseja ,bet tfu tfu tfu antibu neprireike Apgavau maziu,arbatos su citrina daviau gerti,tai bent pora gurksniu isgere kol pajuto,kad kitoks arbatos skonis,bet vis sis tas
as savo maziaus snd nevedziau i darzely, liulis rodos
gal kuri zino koki veiksminga buda slogai gydyti? bandziau purksti juros vandeni - neleidzia.
gal kuri zino koki veiksminga buda slogai gydyti? bandziau purksti juros vandeni - neleidzia.
Nu mes pagrinde juros vandeniu,nesileidzia ir manasis,tai tenka jegos budu purksti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 25, 15:20)
Nu mes pagrinde juros vandeniu,nesileidzia ir manasis,tai tenka jegos budu purksti
gris mb, reiks jega ir mums bandyt, nes kitaip nieko nebus..vakare bandysiu resorbano i vandeni ispaust ir taip duot pakvepuot, kazkada padejo jetus rytojui tiek planu turejom, turbut visi sugrius
as tai sloga gydau taip: pries pietu miega ir vakare resorban tepalu trinu koju padukus, nugaryte ir krutine,purskiame juros vandeni gana daznai,tada geriam per diena zoleliu arbatas kad nosis geriau issisnypstu,pirmom dienom toks gydymas,poto priklauso kaip ta sloga vystosi ar pagereja ar ne.
[/quote]
labas,
mes tai jau pasveikom, buvom sian pas LOR sake viskas gerai tik baigti antibusd gerti.
pas mus kai buna sloga tai as prie lovos kabinu cesnaka, vienu zodziu visi namai pas mus tada cesnakiniai
dar padarau toki titrpala cesnakas, svogunas, medus ir virintas vanduo, bet reikia labai atskiesti su vandeniu nes aitrumas zveriskas, pries vaikui lasindama sau pabandau, labai gerai padeda, pries miegeli palasinu, aisku rekia truputi bet ka padarysi, veiksmingas budas, dar plaunam su juros vandenuku, kvepuojam inhaliacijas
QUOTE(Agoja @ 2011 03 25, 21:54)
labas,
mes tai jau pasveikom, buvom sian pas LOR sake viskas gerai tik baigti antibusd gerti.
pas mus kai buna sloga tai as prie lovos kabinu cesnaka, vienu zodziu visi namai pas mus tada cesnakiniai
dar padarau toki titrpala cesnakas, svogunas, medus ir virintas vanduo, bet reikia labai atskiesti su vandeniu nes aitrumas zveriskas, pries vaikui lasindama sau pabandau, labai gerai padeda, pries miegeli palasinu, aisku rekia truputi bet ka padarysi, veiksmingas budas, dar plaunam su juros vandenuku, kvepuojam inhaliacijas
ACIU mergaites pastaraji recepta issisaugojau bandysim, nors sian antra diena jam jau geriau
Sveikutės
aš apie sveikatytę mūsų nešnekėsiu, nes bijau prisišnekėt. Kai tik pasakau, kad puikiai jaučiamės, tai būtinai susergam...
O šiandien kaip pasipirtinau aš tai net nu kaip priklauso - su druskos medaus ir aliejų įtrinimais ir alučiu tik va vantelių nebuvo...kitą kart išbandysiu ir jas
o jums ligoniukams ir ne tik daug daug baliončikų sveikit
aš apie sveikatytę mūsų nešnekėsiu, nes bijau prisišnekėt. Kai tik pasakau, kad puikiai jaučiamės, tai būtinai susergam...
O šiandien kaip pasipirtinau aš tai net nu kaip priklauso - su druskos medaus ir aliejų įtrinimais ir alučiu tik va vantelių nebuvo...kitą kart išbandysiu ir jas
o jums ligoniukams ir ne tik daug daug baliončikų sveikit
QUOTE(Agoja @ 2011 03 25, 20:54)
man misinys medus+svogunas negerus atsiminimus is vaikystes primena mama mane naturaliom priemonem kaip pagyde tai paskui ilgai nei i medu ne i svoguna paziuret negalejau... lasiukai tai gal ir nieko, man tai kosele padare