Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

Sveikos,niu mano princulis pagaliau nebekarščiuoja thumbup.gif bet aš dabar vaikštanti bakterija doh.gif Žodžiu linksminamės iš širdies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 24, 21:26)
Sveikos,niu mano princulis pagaliau nebekarščiuoja  thumbup.gif  bet aš dabar vaikštanti bakterija  doh.gif Žodžiu linksminamės iš širdies  lotuliukas.gif

sveikit 4u.gif maniskis snd ciaudet pradejo, gal nieko baisaus..eisim koju mirkyt
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 03 24, 20:37)
sveikit 4u.gif maniskis snd ciaudet pradejo, gal nieko baisaus..eisim koju mirkyt

mes ir apsirgom,gryzo panele vakar visa apsisnargliavusi is darzo,ciaudi be perstojo,tai vat pasedesim namie siek tiek,gal nieko baisaus tik persalimas.
Atsakyti
Maniskis tai dar pakosti,2sav su sloga buvo,dabar dar koseja ,bet tfu tfu tfu antibu neprireike thumbup.gif Apgavau maziu,arbatos su citrina daviau gerti,tai bent pora gurksniu isgere kol pajuto,kad kitoks arbatos skonis,bet vis sis tas biggrin.gif
Atsakyti
as savo maziaus snd nevedziau i darzely, liulis rodos verysad.gif

gal kuri zino koki veiksminga buda slogai gydyti? bandziau purksti juros vandeni - neleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 25 kovo 2011 - 13:11
Nu mes pagrinde juros vandeniu,nesileidzia ir manasis,tai tenka jegos budu purksti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 25, 15:20)
Nu mes pagrinde juros vandeniu,nesileidzia ir manasis,tai tenka jegos budu purksti  doh.gif

gris mb, reiks jega ir mums bandyt, nes kitaip nieko nebus..vakare bandysiu resorbano i vandeni ispaust ir taip duot pakvepuot, kazkada padejo ax.gif jetus rytojui tiek planu turejom, turbut visi sugrius doh.gif
Atsakyti
as tai sloga gydau taip: pries pietu miega ir vakare resorban tepalu trinu koju padukus, nugaryte ir krutine,purskiame juros vandeni gana daznai,tada geriam per diena zoleliu arbatas kad nosis geriau issisnypstu,pirmom dienom toks gydymas,poto priklauso kaip ta sloga vystosi ar pagereja ar ne.
Atsakyti

gal kuri zino koki veiksminga buda slogai gydyti? bandziau purksti juros vandeni - neleidzia.
[/quote]

labas,

mes tai jau pasveikom, buvom sian pas LOR sake viskas gerai tik baigti antibusd gerti.

pas mus kai buna sloga tai as prie lovos kabinu cesnaka, vienu zodziu visi namai pas mus tada cesnakiniai smile.gif

dar padarau toki titrpala cesnakas, svogunas, medus ir virintas vanduo, bet reikia labai atskiesti su vandeniu nes aitrumas zveriskas, pries vaikui lasindama sau pabandau, labai gerai padeda, pries miegeli palasinu, aisku rekia truputi bet ka padarysi, veiksmingas budas, dar plaunam su juros vandenuku, kvepuojam inhaliacijas
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2011 03 25, 21:54)
labas,

mes tai jau pasveikom, buvom sian pas LOR sake viskas gerai tik baigti antibusd gerti.

pas mus kai buna sloga tai as prie lovos kabinu cesnaka, vienu zodziu visi namai pas mus tada cesnakiniai smile.gif

dar padarau toki titrpala cesnakas, svogunas, medus ir virintas vanduo, bet reikia labai atskiesti su vandeniu nes aitrumas zveriskas, pries vaikui lasindama sau pabandau, labai gerai padeda, pries miegeli palasinu, aisku rekia truputi bet ka padarysi, veiksmingas budas, dar plaunam su juros vandenuku, kvepuojam inhaliacijas

ACIU mergaites 4u.gif pastaraji recepta issisaugojau bigsmile.gif bandysim, nors sian antra diena jam jau geriau
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

aš apie sveikatytę mūsų nešnekėsiu, nes bijau prisišnekėt. Kai tik pasakau, kad puikiai jaučiamės, tai būtinai susergam...

O šiandien kaip pasipirtinau aš thumbup.gif tai net nu drinks_cheers.gif kaip priklauso - su druskos medaus ir aliejų įtrinimais ir alučiu drinks_cheers.gif tik va vantelių nebuvo...kitą kart išbandysiu ir jas smile.gif

o jums ligoniukams ir ne tik 4u.gif daug daug baliončikų mirksiukas.gif sveikit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2011 03 25, 20:54)

man misinys medus+svogunas negerus atsiminimus is vaikystes primena doh.gif mama mane naturaliom priemonem kaip pagyde tai paskui ilgai nei i medu ne i svoguna paziuret negalejau... lasiukai tai gal ir nieko, man tai kosele padare smile.gif
Atsakyti