Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

Normaliai cia viskas ,as irgi nuejus i virtuve issijuokiu jau is dusios,kai maniskiai kazka tokio pavaro doh.gif kai cia buvo variantas galvojau plysiu is juoko,Rusne maziu kviete,kazko reikejo,nu o jis ne ir spyga jai parode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is kur ,kas jam ta spygute parode,nu bet negerai sakau,negalima taip.O va prisimenu ir juokas ima,ta spigyte milimetrine tokia ir piktas piktas vaiko veidukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 17:46)
Normaliai cia viskas ,as irgi nuejus i virtuve issijuokiu jau is dusios,kai maniskiai kazka tokio pavaro  doh.gif kai cia buvo variantas galvojau plysiu is juoko,Rusne maziu kviete,kazko reikejo,nu o jis ne ir spyga jai parode  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  is kur ,kas jam ta spygute parode,nu bet negerai sakau,negalima taip.O va prisimenu ir juokas ima,ta spigyte milimetrine tokia ir piktas piktas vaiko veidukas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerulis thumbup.gif
mano dar nemoka, bet liezuvi tai pakaiso
dar bajeri prisimenu kai akropoly mb nuejo i tualeta, o as su vaiku i kojiniu parduotuve, mb atejo, o vaikas prie pardavejos klausia "ar jau padarei kaku" doh.gif nu griuk negyvas lotuliukas.gif
dar vakarais papraso pasekti pasaku, kai paklausiu kokiu tai prisimasto ne apie pagranduka ar kokia lape snape, o "apie mano darzeli" ar dar kokiu, kur nezinau net ka pasakot doh.gif
geruliai tie musu trimeciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 kovo 2011 - 15:53
lotuliukas.gif
Jo jo,maniskis tai is seses prisimokina visokiu fintu lotuliukas.gif Ai dar jei jam nepatinka kazkas,tai i kampa visus varo ,arba sveciams i duris rodo vsio ate namo doh.gif lotuliukas.gif
Prasidejo mastymu ir ismastymu laikotarpis lotuliukas.gif Ai gi dar sako,kad buna vaikams 3m krize,tai maniskiui ji nuo kudikystes kaip prasidejo,tai niekaip nesibaige,viskas ne ,nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 03 18, 15:24)
pas mus kaip tik tik dbr bachurai gimsta, o tais metais vienos panos aplink gime blush2.gif ir is draugu, pagrinde visi mergaites augina..kaip tik maniau, kad vaikis uzauges tures is ko rinktis biggrin.gif

tamsi, faina bigsmile.gif sakiau, anksciau ar veliau prades cool.gif

mano tai jau tokiu riebiu fraziu pameto, kad ojojoj blink.gif pvz paprasau, kad susirintu zaislus, o jis "nu jau tu cia man nepaaiskinsi dabar" blink.gif  blink.gif arba "nenusisnekek tiktais" blink.gif kaip as su juo, taip jis su manim, blem, jei aukletojoms taip sako, tai geda kokia doh.gif

ne tavo vienos taip sneka,maniske isgirstum kaip pasakys,tai is koto isvirst gali,gerai kad dar kolkas tik graziai issireiskia,as tai biaju kad atejus kada is darzelio man kokiu riebesniu zodziu nelepteltu,nes pas mus grupeje ivairaus amziaus vaiku yra ir vyresniu 4-5m.
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 03 18, 17:59)
ne tavo vienos taip sneka,maniske isgirstum kaip pasakys,tai is koto isvirst gali,gerai kad dar kolkas tik graziai issireiskia,as tai biaju kad atejus kada is darzelio man kokiu riebesniu zodziu nelepteltu,nes pas mus grupeje ivairaus amziaus vaiku yra ir vyresniu 4-5m.

tai is tokiu vyresniu ir prisimoko smile.gif is kitos puses gerai, kad vyresniu grupeje yra..greiciau skaiciuot, skaityt ismoks mirksiukas.gif

o pas mus irgi buvo, kai pasisveciuot draugai atvaziavo, o mazius susedus prie stalo sako"as jau noriu, kad jus eitumet namo", as visa tik i pomidorus ikritau, kai jie patys vaiku neturi, kad nepagalvotu, jog as ka sakiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 kovo 2011 - 16:05
Malonu,kad mano panele ant albumo virselio 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
grizo vyras is darzelio ir namie vel triuksmas, viskas jam krenta, laksto, duodas, saudos..vel laukiu pirmadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Jau man geriau kai selsta vaikas,nei sergantis,verkslenantis ir nezinantis ko nori doh.gif
Man jau paciai kazkaip nosis varvet ima doh.gif ar tik ne bus mazius su manim bacilu pasidalines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 21:48)
Jau man geriau kai selsta vaikas,nei sergantis,verkslenantis ir nezinantis ko nori  doh.gif

tas tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip orai labai nedekingi ,tai tu bacilu galima greitai prisigaudyti,galu gale bus oras geras ar ne,jau kovas ipusejo gerokai,o jo kaip nera taip nera:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 03 18, 22:09)
taip orai labai nedekingi ,tai tu bacilu galima greitai prisigaudyti,galu gale bus oras geras ar ne,jau kovas ipusejo gerokai,o jo kaip nera taip nera:)

kazin kas bus per lietingus orus, bent jau as visada neisvengiu ligu paumejimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 14:37)

kirbe sveika prisijungus  4u.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

ačiu..... 4u.gif
Atsakyti