Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(neiste @ 2011 03 18, 15:00)
zipkute, neleidzia schmoll.gif antra nuoroda atidariau, paspaudziau "patinka", td bandziau balsuoti uz mergaite, bet net nerodo man po nuotrauka "patinka", reikia jos drauge buti g.gif  g.gif o nuorodas gerai sukelei 4u.gif lisiu dar bandyt smile.gif

kirbe, turbut visi vaikai pradzioj verkia, adaptacija visiems sunki, sakau is patirties - butu pripratus..ir nelaiko aukletojos nei vieno vaiko verkiancio, jus paliekat verkiancia, o ji greitai nurimsta ir visai smagu buna smile.gif

https://www.facebook...2...066

ai nemoku kažko čia aš ax.gif nepavyks, tai nepavyks...

QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 15:37)
Wow wow wow tik pora dienu nebuvau ,o va kiek priplepejos  thumbup.gif
Ai maniskis vis delto neatsilaike,uzvakar temp buvo uzkilus iki 39.1  unsure.gif dabar kyla,bet jau tik iki 38. Niu letai letai,bet manau link sveikimo sliauzti bandom.

A pazejau nuotraukytes,visu aisku vaikai grazuoliukai  wub.gif savo irgi idejau,reik gi pasirodyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kirbe sveika prisijungus  4u.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

sviekatytės 4u.gif ir nuotaikai pakelti daug baliončikų 4u.gif
einu paveizėsiu in tamstos atžalėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Kausimas ne i tema,gal matet netycia kokioj nors vaistinej zuvu taukams nuolaida,ta prasme vaikams sirti zuvu taikai blush2.gif g.gif
Atsakyti
nu žinokit kadangi turim vieną mergaitę savo būryje KOLKAS, ai albime ją įdėjau į viršelį mirksiukas.gif gerbkim mergičkas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Nu tikrai,kad bernuzeliai ir bernuzeliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamenu gimdymo namuose seseles juokese,kad matyt karas bus,nes per 2 sav tik pora mergikiu tada gime,visi berniukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 17:08)

ale tavo bachuriukui is povyzos vardas kaip tinka thumbup.gif biggrin.gif

zipkut, zinok niekaip nesigauna schmoll.gif rodo, kad 12 balsuotoju, bet paciai balsuot neleidzia..

Atsakyti
4u.gif trečią kartą rašau doh.gif vaikas išjungia viską pribėgęs

Taigi, pradžioje gėrėm auksinę žuvelę
vėliau gydytoja uždraudė ir iškritikavo ir rekomendavo gerti mollers su citrinų skoniu gert.
gėrėm gėrėm ir atradom pigesnius LYSI taukus. Jie be jokio skonio, tačiau vaikučiai geria noriai ax.gif man tai jie veu...
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 03 18, 17:11)
4u.gif trečią kartą rašau  doh.gif vaikas išjungia viską pribėgęs
Taigi, pradžioje gėrėm auksinę žuvelę
vėliau gydytoja uždraudė ir iškritikavo ir rekomendavo gerti mollers su citrinų skoniu gert.
gėrėm gėrėm ir atradom pigesnius LYSI taukus. Jie be jokio skonio, tačiau vaikučiai geria noriai  ax.gif man tai jie veu...

biggrin.gif taipp kaip gerkles purskalas, man veu, net sutampo, o vaikas nesirgdamas prase, kad papurksciau lotuliukas.gif

mes dbr jokiu vitaminu negeriam

gris greitai vyriokas is darzelio, niekur snd nebuvau, nieko nenupirkau..nusimins, nes palepes biskel, visada ieina pro duris, klausia "ka nupirkai", pagriebiu visada tai ciulpini, tai kinderi ar dar koki sudelioka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 16:08)
thumbup.gif 
Nu tikrai,kad bernuzeliai ir bernuzeliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pamenu gimdymo namuose seseles juokese,kad matyt karas bus,nes per 2 sav tik pora mergikiu tada gime,visi berniukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

joooo, aš irgi vis gaudydavau žinias ks ką gimdo, nes kažkaip neramu atrodė, kad aplinkui tik berniukai gimsta smile.gif o kai tik žinia atedavo apie gimusią mergaitę, tai uždainuodavau - REIŠKIAS KARO NEBUS thumbup.gif
QUOTE(neiste @ 2011 03 18, 16:11)
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 17:08)

ale tavo bachuriukui is povyzos vardas kaip tinka thumbup.gif biggrin.gif

zipkut, zinok niekaip nesigauna schmoll.gif rodo, kad 12 balsuotoju, bet paciai balsuot neleidzia..

ale žinok aš tą patį pagalvojau pažiūrėjus į foto thumbup.gif

o dėl tos fb nuorodos, nepaisykit, nieko ax.gif nemoku pati įkelt, tai nieko jūs ten ir nekrapštykit mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai nu turi vardas atitikti zmoguti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Maniskis irgi islepes,vitaminai jam neskanu,tai apciulpe ,o kai nematom isspjauna,tai daznai randu as tu nuciulptuku visur prid4ta,tai galvoju su zuvies taikus gi neprichimycis taip,teks gert ir vsio.Gana lebedom buti ir sirgti biggrin.gif Ale kaip tycia jiokiu nuolaidu nera jiems kai sugalvojau nupirkti doh.gif

A va pasigirsiu,pagaliau mano tylusis,nesnekusis mazius eme kalbeti thumbup.gif Jau kartais net galva man isuzti sugeba,o kazkada taip tylu budavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus kaip tik tik dbr bachurai gimsta, o tais metais vienos panos aplink gime blush2.gif ir is draugu, pagrinde visi mergaites augina..kaip tik maniau, kad vaikis uzauges tures is ko rinktis biggrin.gif

tamsi, faina bigsmile.gif sakiau, anksciau ar veliau prades cool.gif

mano tai jau tokiu riebiu fraziu pameto, kad ojojoj blink.gif pvz paprasau, kad susirintu zaislus, o jis "nu jau tu cia man nepaaiskinsi dabar" blink.gif blink.gif arba "nenusisnekek tiktais" blink.gif kaip as su juo, taip jis su manim, blem, jei aukletojoms taip sako, tai geda kokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 kovo 2011 - 15:31
Nu kietai tavo vaikinas kietai doh.gif lotuliukas.gif jei aukletojoms taip sakytu manau greit suzinotum doh.gif
Mums tai tragedija zaislus tvarkyti,sakau tvarkom,o jis nea,sese tvarkom tvarkom doh.gif ir iskart bega nusirenginet ir i lova,gi atseit labai pavarges ,sese sutvarkys,o jis guli doh.gif doh.gif doh.gif
Ai madistas jis pas man,rengtis kaip tai jis man aiskina,o ne as jam lotuliukas.gif duodu vienas pedkelnes ,jam aisku nepatinka kasnors tada pats susiranda kokiu rubu jam reik lotuliukas.gif aisku po to jo garderoba visa tvarkyti reik,nu svarbu zino,kad megstuka,kojines siltas detis reik,tai bent tiek naudos is to jo stiliaus pojucio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 18 kovo 2011 - 15:39
QUOTE(tamsi @ 2011 03 18, 17:36)
Nu kietai tavo vaikinas kietai  doh.gif  lotuliukas.gif  jei aukletojoms taip sakytu manau greit suzinotum  doh.gif
Mums tai tragedija zaislus tvarkyti,sakau tvarkom,o jis nea,sese tvarkom tvarkom  doh.gif ir iskart bega nusirenginet ir i lova,gi atseit labai pavarges ,sese sutvarkys,o jis guli  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bet per tiek laiko vistiek ir joms kazka buvo uzmetes, gal tik man nesako smile.gif as vaidinu prie jo, kad pykstu bla bla bla, bet sirdy taip juokas ima nuo tokiu jo zodziu lotuliukas.gif gal kuri pagalvosit, kokia cia mama, kad taip vaika aukleja, bet ne auklejimas cia kaltas, jam naturaliai taip gaunas biggrin.gif mane megziot bando. su zaislais mums ta pati beda, tik as jam turiu padeti juos surinkti, bet kaip tycia visada kai as renku jis uzsinori atsigert, ar i tulika nueina, mazdaug "tu rink rink, as tuoj pasisiosiu ir ateisiu padet"
Atsakyti