Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(Mamamvika @ 2012 01 31, 22:30)
Musiškė irgi pakosti.

Kaip Jūs kosulį gydot?

priklauso koks kosulys,sikart buvo toks slapias,tai nusipirkau Ambroxolio sirupo(panasiai kazkaip vadinasi),ir gerem daug arbatu zoleliu,trynem krutine ir pedutes Resorbano tepalu,per savaite mazdaug praejo,mes siemet labai daznai sergam,kazkaip tik nueinam i darzeli po savaites atsiranda jau slogos pozymiai nezymus,poto ir kosulys,taip kad siemet jau ir broncita turejom.Sunku su tom ligom,man kartais kantrybes truksta,tik nueina i darzeli ir vel namie dvi savaites sedi.
Atrodo turetu maziau sirgti tokiam amziuje,bet kur tau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mes kosuli gydom brontexu ir arbatom visokiom.Niu jau sianakt naktele neeiline buvo,kosejo ,kosejo mazius verysad.gif ir temp buvo ,niu bet gerai,kad pradejo atsikoseti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2012 02 01, 11:21)
priklauso koks kosulys,sikart buvo toks slapias,tai nusipirkau Ambroxolio sirupo(panasiai kazkaip vadinasi),ir gerem daug arbatu zoleliu,trynem krutine ir pedutes Resorbano tepalu,per savaite mazdaug praejo,mes siemet labai daznai sergam,kazkaip tik nueinam i darzeli po savaites atsiranda jau slogos pozymiai nezymus,poto ir kosulys,taip kad siemet jau ir broncita turejom.Sunku su tom ligom,man kartais kantrybes truksta,tik nueina i darzeli ir vel namie dvi savaites sedi.
Atrodo turetu maziau sirgti tokiam amziuje,bet kur tau  schmoll.gif  doh.gif

Sveikatytes vaikiukams 4u.gif

Mes nuo naujuju, thu thu thu, nebesirgom..Nuo rudens pradzios tai didziausias nesirgimo laiko tarpas rolleyes.gif

Dar mamos klausiau, kaip mes, ar sirgdavome daznai..Sako per ziema pora kartu su temperaturom, prasirgdavom ir vsio, istisiniu tokiu sirgimu, kaip pas mano vaika, nebudavo..Idomu kodel g.gif Kodel dabar daug dazniau serga vaikai? unsure.gif

O kosuli gydom visaip..Arbatos, tirpalai, inhaliavimas, koju mirkymas, druska arba bulve ant kaklo..Bet kad tie metodai ne visada macija doh.gif
Atsakyti
mes koju nemirkom,kazkada bandziau,bet ,kad issitaske visas,tai gi neversiu vaiko per jega ramiai tas neramias kojytes laikyti smile.gif
Atsakyti
Labutis,visoms,kur dingusios,kazkaip- nebeuzeinat cia niekas.Tikriausiai vasara dziaugiates??? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,as tai nerasau,nes nieks neraso lotuliukas.gif
Pas mus tos vasaros nelabai dar buvo ,gal tik 3 sav tos vasaros normalios bebuvo doh.gif

Mes va nuo rugsejo i mokykla jau eisim ,tai nervuojuos,angliskai gi nesupranta ir suprasti atsisako mana vyriukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2012 08 10, 16:14)
Sveikos,as tai nerasau,nes nieks neraso  lotuliukas.gif
Pas mus tos vasaros nelabai dar buvo ,gal tik 3 sav tos vasaros normalios bebuvo  doh.gif

Mes va nuo rugsejo i mokykla jau eisim ,tai nervuojuos,angliskai gi nesupranta ir  suprasti atsisako mana vyriukas  doh.gif

na nieko vaikai greitai ismoksta,kai pradeda bendrauti su bendraamziais kasdien,jis dar maziukas ismoks tikrai.pamatysi po metu kalbes kaip tikras anglas:)
Tai pas mus galvojat ji buvo ilgiau:)ir oras nelabai koks galima suskaiciuoti dienas ant pirstu tikriausiai kada tikra vasara buvo:)siandien lietus kas kazkiek laiko vis palynoja,temperatura +18 kokiu diena buvo,tai man labiau rudeni primena.
Atsakyti
Aga zinau,kad gerai viskas bus,bet tai gi reik papergyventi blush2.gif lotuliukas.gif

Anglijoj tai jau patykek i diena po 17kart gali lyti doh.gif tik iseinam,ir lietus ,iki namu gryztam,vel saule ,taip ir gaunasi po 15min pasivaiksciojimu lotuliukas.gif

Kaip jusu panele ?

A va jejaraupius apturejom,tik jie kazkokie keisti i vejaraupius man nepanasus buvo,bet negi gincysiuos as su daktarais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 10 rugpjūčio 2012 - 19:55
QUOTE(tamsi @ 2012 08 10, 19:53)
Aga zinau,kad gerai viskas bus,bet tai gi reik papergyventi  blush2.gif  lotuliukas.gif

Anglijoj tai jau patykek i diena po 17kart gali lyti  doh.gif  tik iseinam,ir lietus ,iki namu gryztam,vel saule ,taip ir gaunasi po 15min pasivaiksciojimu  lotuliukas.gif
Kaip jusu panele ?

A va jejaraupius apturejom,tik jie kazkokie keisti i vejaraupius man nepanasus buvo,bet negi gincysiuos as su daktarais  smile.gif

Mano panelyte ir sirgo vejaraupaiais kovo pradzioje,tai dabar ramu,pas mus tai liko duobuciu keleta nuo tu pusleliu,nes labai buvo tokios pusleles didokos kai kur,siaip tokia nelabai sunki ta forma buvo,tik kad nesidave teplioti jos jokiais tepaliukais:)asaru pakalne buvo:)gal i trecia diena ikalbejau tik graziuoju,kad reikia tepti,greiciau praeis.Siaip vasaros pradzioje angina dar apturejom,pirma karta gyvenime,nezinau net is kur pasiciupo ja,bet itariu darzelyje matyt susilus buvo,nes tada labai karsta buvo ir perpute kazkur.Na dabar vasaroja namie,tai tik rugsejo menesi keliausim i darzeli.
Taip prie Anglijos klimato reikia priprasti,turiu draugiu gyvenanciu ten,tai pradzioje sake,vaikas sirgo kol apsiprato su klimatu tokiu dregnu,o poto jau nieko.
Atsakyti
Pas mus jei ten vejeraupiai buvo,tai labai lengva forma,nes nei jam nieztejo ,nei skaudejo tokios raudonos demytes ir lyg iskilimas vidury,bet nei puslyte nei kas.As bijojau uzsikresti ,bet nea ,tai vat ir nelaibai tykiu,kad ten vejaraupiai buvo doh.gif Bet ilgai tie spuogiukai vis iskildavo gal 2-3sav vis ju atsirasdavo .
O ja anglijoj dukra buvo pasigavusi ir senovine liga doh.gif skarlatina,ot cia tai sunki liga buvo,bijojau,kad ir mazius uzsikres bet tfu tfu tfu nesusirgo .

Dar va viena keista liga turejom,mazui nosytes snerves buvo zaizdom nuseta,net prakvepuot negalejo,kas per liga buvo nezinau ,pirma kart isvis toki dalyka maciau ,bet greit pasveikom tepaliuku nosyte patepliojus .

Ot va kiek ligu apturejom keistu smile.gif tykiuosi daugiau tokiu nebus keistu ir man nepazystamu

Va mano mazius labai piktas pasidare toks jau ozys negaliu,supyksta dek smulkmenos ,bando rekti ant manes,sako nemyliu,visi nevykeliai,as piktas ir t.t Po kokiu 5min ateina atsipraso ,kad buvo piktas .Ir taip po melejona kartu per diena doh.gif Sakau gal cia vek kazkokia krize pas ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2012 08 11, 10:15)
Pas mus jei ten vejeraupiai buvo,tai labai lengva forma,nes nei jam nieztejo ,nei skaudejo tokios raudonos demytes ir lyg iskilimas vidury,bet nei puslyte nei kas.As bijojau uzsikresti ,bet nea ,tai vat ir nelaibai tykiu,kad ten vejaraupiai buvo  doh.gif  Bet ilgai tie spuogiukai vis iskildavo gal 2-3sav vis ju atsirasdavo .
O ja anglijoj dukra buvo pasigavusi ir senovine liga  doh.gif  skarlatina,ot cia tai sunki liga buvo,bijojau,kad ir mazius uzsikres bet tfu tfu tfu nesusirgo .

Dar va viena keista liga turejom,mazui nosytes snerves buvo zaizdom nuseta,net prakvepuot negalejo,kas per liga buvo nezinau ,pirma kart isvis toki dalyka maciau ,bet greit pasveikom tepaliuku nosyte patepliojus .

Ot va kiek ligu apturejom keistu  smile.gif tykiuosi daugiau tokiu nebus keistu  ir man nepazystamu
Va mano mazius labai piktas pasidare toks jau ozys negaliu,supyksta dek smulkmenos ,bando rekti ant manes,sako nemyliu,visi nevykeliai,as piktas ir t.t Po kokiu 5min ateina atsipraso ,kad buvo piktas .Ir taip po melejona kartu per diena  doh.gif Sakau gal cia vek kazkokia krize pas ji  doh.gif

pas juos toks amzius dabar:)
maniske ir pyksta ir saukia,bet poto ateina sako atsiprasau,daugiau taip nedarysiu...:)cia pas juos tikriausiai yprasta taip elgtis g.gif
Atsakyti
Cia anksciau labai pergyvenau,kad nenori paisyti vaikinas,tai dabar juokas ima biggrin.gif net tik nuperku lapus piesimo,taip per 30min ir suvaro visus juos ,pripaiso burbulu visokiu ,o kad pasakoja,kad ten ne burbulas o toks ir toks taip ir kitaip daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va tik darzoviu jiokiu apart bulves nevalgo vis dar,o su vaisiais jau geriau truputi,nes vakar jau kriause valge ir net obuolio pats paprase thumbup.gif
Atsakyti