Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 26, 13:34)
Oho kiek pramogų.Gal mažutė jūsų rami, leidžia užsiimt..Reikės ir mums ką nors kurt..Bet gal ne per kartą išeis.Aj mūsiškė pietų miego retai išgula. Nuo mažens prieš,nebent  nuvargsta arba mašinoj užmiega..Energija liejas per kraštus.

Taip, mazoji, tfu tfu tfu ramuole, aciu jai uz tai 4u.gif biggrin.gif Nes sunus tai uraganas biski, tikrai butu sunkiau kitokiu atveju...Jei pietu miego nemiegotu, tai vakarais visiems amen butu biggrin.gif Siuo klausimu pas mus derybu nera, gali ir nemiegot - pagulet, bet per visa laika buvo tik pora kartu, kai pagulejimas liko pagulejimu smile.gif Tik paskutiniu metu savaitgaliais buna, kad nepamiega, kai bunam isvaziave kur.

Esam ir mes buvę cirke,kai buvo be poros mėnesių du metai,tai pralaikiau daugumą ant rankų..Šiemet buvo Baltijos cirke,tai jau išsedėjo.
O kur geriau rinktis vietas kino salėj?

Cirke mum labiausiai akrobatai patinka, jam kitu galetu ir nebuti biggrin.gif Kino salej, man patinka per viduriuka ir siek tiek auksciau sedet, kad nereiktu uzlenkus galva but.

Aj išėjimas į lauką man nemažas stresas gaunasi su abiem..Išeinam ne kasdien..

Na mum tik is antro auksto nusuoliuot reikia, tai mes dar ir dvirati imdavom, tik dabar kai dar labiau atsalo ir vejuota pasidare tai jau nebe... Aisku darbas is ir i namus grizti, bet man su dviraciu net labiau patinka, zmogus pasportuoja, uzsiemes visa laika...
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2011 11 26, 23:18)
biggrin.gif Nes sunus tai uraganas biski,

Na mum tik is antro auksto nusuoliuot reikia, tai mes dar ir dvirati imdavom, tik dabar kai dar labiau atsalo ir vejuota pasidare tai jau nebe... Aisku darbas is ir i namus grizti, bet man su dviraciu net labiau patinka, zmogus pasportuoja, uzsiemes visa laika...

thumbup.gif aha taikliai apibūdinta

O dviratis sūnui,ar jūs vežat vaiką?
Atsakyti
Sveikos,
Atsiprašau, kad įsiveržiau, bet gal kuri nors nespėjot pasirūpinti, užsisakyti, atsisiųsti: atributika gimtadieniui gaisrinės tema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 27, 11:15)
O dviratis sūnui,ar jūs vežat vaiką?

Ne, pats smile.gif Reikia kazkaip paspirtuka ivaldyti, jis maziau vietos uzima biggrin.gif Bet cia jau pavasario reiks laukti...
Papildyta:
QUOTE(aureelka @ 2011 11 26, 11:53)
Mes tai jau ruosiames Karnavalui,buvo susirinkimas darzelyje,bus svente,eilerasti liepe ismokti kaledu Seneliui:)bet toks sunkokas,bandysim iveikti..

Koki eilerastuka mokinates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2011 11 28, 23:23)
Ne, pats smile.gif Reikia kazkaip paspirtuka ivaldyti, jis maziau vietos uzima  biggrin.gif Bet cia jau pavasario reiks laukti...
Papildyta:

Koki eilerastuka mokinates? smile.gif

Kadangi mano mergicka eina i rusu grupe,tai eilerastis rusu kalba,toks sakyciau kaip trimetei sunkokas,as pati kol supratau kas ir kaip ten,dar ir dvieju stulpeliu:)jau ismokom beveik,bet dar pati be mano pagalbos nevisada sugeba viska pasakyti be klaidu:)
darzelis turi karnavalui isnuomoti vaikams sukneles,kostiumus,uz simboline kaina,tai siemet maziau rupesciu bus ,nereiks nieko pirktis ir ieskoti ka renktis per svente.Issirinkom labai grazia puosnia suknele,bus kaip princese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureelka: 29 lapkričio 2011 - 09:02
QUOTE(aureelka @ 2011 11 29, 09:01)
Kadangi mano mergicka eina i rusu grupe,tai eilerastis rusu kalba,toks sakyciau kaip trimetei sunkokas,as pati kol supratau kas ir kaip ten,dar ir dvieju stulpeliu:)jau ismokom beveik,bet dar pati be mano pagalbos nevisada sugeba viska pasakyti be klaidu:)
darzelis turi karnavalui isnuomoti vaikams sukneles,kostiumus,uz simboline kaina,tai siemet maziau rupesciu bus ,nereiks nieko pirktis ir ieskoti ka renktis per svente.Issirinkom labai grazia puosnia suknele,bus kaip princese  ax.gif

Sveikutės,
kaip gerai,kad išnuomuoja kostiumus. Mes turim turėt nykštukų kostiumą,teks bandyt siūti, bet kai ji retai ten nueina tai baisu, kad ne koks nykštukas iš jos bus. Bet praleisti šventės nenorim.

Ar padiktavo Jums vaikai laišką Kalėdų Seneliui? 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 29, 12:43)
Sveikutės,
kaip gerai,kad išnuomuoja kostiumus. Mes turim turėt nykštukų kostiumą,teks bandyt siūti, bet kai ji retai ten nueina tai baisu, kad ne koks nykštukas iš jos bus. Bet praleisti šventės nenorim.

Ar padiktavo Jums vaikai laišką Kalėdų Seneliui? 000054.gif

Mes anais metais buvom pasiskoline Nykstuku kostiuma,bet buvo jis daugiau sakyciau berniukui skirtas,siaip pas mus labai dideliu reikalavimu nera aprangai,sake,galima papuosti pagal galimybes vaikus,nieko nepirkti naujo,nes brangus tikrai kostiumai tie karnavaliniai,siemet pasiseke,kad gavom suknele labai puosnia ir tik uz simbolinius 5lt:)
Pas mus gruodzio 6d rasys visa grupe laiska Kaledu seneliui,tai tevai gales paskaityti ir paziureti ko nori dovanu ju vaikai:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 11 29, 10:01)
darzelis turi karnavalui isnuomoti vaikams sukneles,kostiumus,uz simboline kaina,tai siemet maziau rupesciu bus ,nereiks nieko pirktis ir ieskoti ka renktis per svente.Issirinkom labai grazia puosnia suknele,bus kaip princese  ax.gif

Oze prie Prismos yra kostiumu nuoma. Cia siaip, jei ka smile.gif Bandysim ir mes ka nors ismokti, nors ir neisim i darzelio baliu, nu bet gal siaip kur sudalyvausim, reik moketi ka nors, nes gi dovanu kitaip negaus smile.gif O kaip eilerastukas vadinasi? Tiesiog mazdaug reikia gi zinoti darzelio reikalavimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2011 11 29, 20:42)
Oze prie Prismos yra kostiumu nuoma. Cia siaip, jei ka smile.gif Bandysim ir mes ka nors ismokti, nors ir neisim i darzelio baliu, nu bet gal siaip kur sudalyvausim, reik moketi ka nors, nes gi dovanu kitaip negaus smile.gif O kaip eilerastukas vadinasi? Tiesiog mazdaug reikia gi zinoti darzelio reikalavimus biggrin.gif

tai kad neturi pavadinimo jis,bet esme tokia kad apie eglute,o siaip jei norit mokintis eilerastuku,tai labai daug yra internete ivairiu apie kaledas,Naujus metus paieskoti tik reikia:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 11 29, 22:00)
tai kad neturi pavadinimo jis,bet esme tokia kad apie eglute,o siaip jei norit mokintis eilerastuku,tai labai daug yra internete ivairiu apie kaledas,Naujus metus paieskoti tik reikia:)

Mokinames, ne daug aisku ir trumpucius...Delto idomu buvo kokie "reikalavimai" biggrin.gif
Kada svente pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2011 11 30, 17:43)
Mokinames, ne daug aisku ir trumpucius...Delto idomu buvo kokie "reikalavimai" biggrin.gif
Kada svente pas jus?

velokai pas mus siemet 12.28,pries pat Naujus:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 11 30, 20:27)
velokai pas mus siemet 12.28,pries pat Naujus:)

Oho, tai jau cia gaunasi labiau Naujametine svente smile.gif Uztat laiko pasiruosti tikrai yra.
Atsakyti