QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 26, 13:34)
Oho kiek pramogų.Gal mažutė jūsų rami, leidžia užsiimt..Reikės ir mums ką nors kurt..Bet gal ne per kartą išeis.Aj mūsiškė pietų miego retai išgula. Nuo mažens prieš,nebent nuvargsta arba mašinoj užmiega..Energija liejas per kraštus.
Taip, mazoji, tfu tfu tfu ramuole, aciu jai uz tai Nes sunus tai uraganas biski, tikrai butu sunkiau kitokiu atveju...Jei pietu miego nemiegotu, tai vakarais visiems amen butu Siuo klausimu pas mus derybu nera, gali ir nemiegot - pagulet, bet per visa laika buvo tik pora kartu, kai pagulejimas liko pagulejimu Tik paskutiniu metu savaitgaliais buna, kad nepamiega, kai bunam isvaziave kur.
Esam ir mes buvę cirke,kai buvo be poros mėnesių du metai,tai pralaikiau daugumą ant rankų..Šiemet buvo Baltijos cirke,tai jau išsedėjo.
O kur geriau rinktis vietas kino salėj?
O kur geriau rinktis vietas kino salėj?
Cirke mum labiausiai akrobatai patinka, jam kitu galetu ir nebuti Kino salej, man patinka per viduriuka ir siek tiek auksciau sedet, kad nereiktu uzlenkus galva but.
Aj išėjimas į lauką man nemažas stresas gaunasi su abiem..Išeinam ne kasdien..
Na mum tik is antro auksto nusuoliuot reikia, tai mes dar ir dvirati imdavom, tik dabar kai dar labiau atsalo ir vejuota pasidare tai jau nebe... Aisku darbas is ir i namus grizti, bet man su dviraciu net labiau patinka, zmogus pasportuoja, uzsiemes visa laika...