QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 24, 12:15)
Aha, šiais metais triskart gėrėm antibiotikus. Pastebėjau, kad sloga didelė nebebūna
Bet tas namie buvimas-tai lipimas ant galvos...Kuo jūs užsiimat namuose su vaikais?Man kažkaip gaila, kad vaikas negali darželyje ugdytis su kitais...
Ir man gaila, nu bet ka darysi...
Einam i lauka, stengiames kiekviena diena iseiti
Piesiam akvarele, lipdom - cia aisku ne super ilgalaikiai uzsiemimai, bet...Dar turiu kruva uzsieminu, kuriuos slepiu kai pazaidzia, ir kaitalioju. T.y. puzlu/magnetuku deliojimas, dar tokios kaladeles is kuriu paveiksliukai deliojami. Darau kazka, ir vis paprasau koki peveiksliuka sudelioti... dar is labai plono spalvoto popieriaus priplesau juosteliu ir jo darbas tada tas juosteles po viena susukti i rutuliuka ir priklijuoti ant lipnaus popieriaus - tai is tu rutuliuku figuras visokias darom. Paprasau, kad ir pats pazaistu, geriausiai, kai nueini su juo ir "alia" pradedi tvarkyti jo daiktuose, jis padeda, uzsikabina ir zaidzia tada...Arba istraukiu seniai pamirsta "gelezinkeli", na o laisvalaikiu, kurio vistiek lieka nemazai irgi lipa ant galvos ir dar aukciau kur tik pasiekia
Pietu miegas butinai, vakare yra valanda filmukui po vandens proceduru, paskui pasaka
Daugmaz taip...
Papildyta:
QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 25, 13:58)
Ačiū. Nesu net tokių girdėjus, palašinu vibrocil.
Sveikos
Kaip manot ar laikas eiti į kino teatrus? Gal buvot? Pvz dabar rodys "Linksmąsias pėdutes" tiek 2D tiek 3D, bet parašyta, kad nuo 7 metų tik..
Vibrocil aktualu kai nosis isbrinkusi, tai jis ta paburkima nuima. Toliau jo kaip ir nera prasmes naudot. Kai prasideda sloga mes naudojam cinnabsin homeopat. tabletes ir anksciau juros vandeni purskiau, dabar vietoj juros vandens sidabra lasinau. Truputuka ilgiau nei per savaite issigydem. Mum tai labai didelis pasiekimas kovojant su sloga.
Del kino - mes ziurejom Mike Pukuotuka. Labai gerai buvau parinkusi laika, Oze, kazkuria darbo diena, 13h ir mes su sunum buvom...dviese
Tai nors ir velavom, filmuka mum ijunge kai i sale izengem
I cirka karts nuo karto nueinam, bet is visu matytu jam labiausiai buvo patikes Baltijos cirkas, kai jam buvo 1.5 metu
O va pries pora savaitgaliu buvom balete Dr.Aiskauda. Gan riskus kostiumai, pertraukos kas 30 min. Pats tas. Gal ne viskas patiko, bet bendrai paemus labai gerai ivertino