Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

sveikos 4u.gif

oi kiek daug nauju darzelinuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif po balioncika viems 4u.gif 4u.gif
ir, jei yra galimybe, i darzeli lai veza teciaia..kazkaip lengviau vyrai susitaria smile.gif
mes susirgom, jau antra savaite namie, raudona gerkle doh.gif vel pasaka is naujo..ne i nauda tas darzelis, neatsparus mano vaikis baciloms visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 21:01)
sveikos 4u.gif

oi kiek daug nauju darzelinuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif bigsmile.gif  po balioncika viems 4u.gif  4u.gif
ir, jei yra galimybe, i darzeli lai veza teciaia..kazkaip lengviau vyrai susitaria smile.gif
mes susirgom, jau antra savaite namie, raudona gerkle doh.gif vel pasaka is naujo..ne i nauda tas darzelis, neatsparus mano vaikis baciloms visai unsure.gif

labas visoms,mes tai keliaujam i darzeli,siek tiek sloguoja,bet taip lengvai,pakosti tik ryte atsikelus,geriam arbateles gryze is darzelio,jau beveik issigydem,nera reikalo man jos namie laikyti,nes persalus tik siek tiek,pas mus grupeje mazyliuku daug atejo,tai dabar sunku labai aukletojoms,rytais visi verkia,baisu net uzeiti,kol jie visi apsipras,praeis siek tiek laiko.
Na mes tai kazkaip anais metais jau mazai labai sirgom,tokie lengvi persalimai,rimto nieko aciu dievui nebuvo.Siaip as tai organizma stiprinu vitaminus geriam du kartus i metus po keleta menesiu,galvoju gal todel ir nebesikabina taip jau prie musu tos bacilos:)nors kartais kai kuriems ir tie dalykai nepadeda,jei vaikiukas linkes sirguliuoti daznai tai ir sirguliuos,kol nepaaugs jau gerokai:)
Sveikit sirgaliukai,o "naujiesiems" darzelinukams linkiu greiciau apsiprast 4u.gif
Atsakyti
sveikos ,
mes po 8d prasirgom ,nuo vakar pradejom eit vel i darzeli, veza tetis , nueina aukletoja pasiema ant ranku ir nusinesa ,kelios min paverkia ir nurimsta ,o gryzes tik pasakoja kaip ten smagu ,ka is veikia , as kai vedziau sededavau valanda su juom , paskui pabegu ir dar uz duru stoviu 20 min klausau .
Papildyta:
QUOTE(irise @ 2011 09 18, 12:13)
sveikos!
prisiduodam, kad viskas gerai pas mus!augam kaip ant mieliu visi 3:)

o irise ,jau ir trecia turit wub.gif
Atsakyti
pas mus greitai adaptavosi vaikai, maniskis isvis neverke siemet, pats sako "as nebe kudikis" biggrin.gif turejom gripu savaite, pasveikom, vel zygiuojm i darzeli..siaip labai patenkintas, tik vat grizes iskart prie saldytuvo puola, tai nzn ar vakariene jam per silpna, ar dar po jos tiek issiduoda, kad vel praalksta..

aukletojos super thumbup.gif esu labai patenkinta, tik auklytes dar neperkandau..pvz pernai, jei vaikui atsitikdavo nelaime, auklyte atiduodavo praskalautas kelnes, siemet su ta nelaime kelnese (idetose i maiseli), grizo namo..siek tiek nusivylus buvau, nes kai dave sarasa kokio krepselio ir higienos priemoniu reikia, buvo itraukti ir milteliai tai kam as juos pirkau?? unsure.gif bent jau praskalavus butu..bet ai
irnesakyk.gif smulkmena cia, svarbu gera elgesiu vaikams butu 4u.gif
Atsakyti
sveikos.
jau ir mano kipsas priprato , miega ,valgo ,zaidzia ,ir pasilieka jau be asaru .
reikejo i darzeli nusinest , piestuku ,flamasteriu , spalvoto popieriaus ,akvarele ,ir kamuoli ,daugiau nieko ,vienkartines nosinaites ir tos darzelio ,su nelaimem nzn kaip ,nes pas mus dar nebuvo tu nelaimiu .
Atsakyti
Sveikos.
kur taip dinge visos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Jau bene ketvirti metai baiginėjas ir prisistatom mes čia prmą kartą. Auginu sau išdykėlę patrakėlę gimusią sausio 1d. Irgi rūpestėliai panašūs.Su darželiu sunkiai, vis suserga,paeina kelias dienas ir jau kosuliai kankina..
Atsakyti
labutis,smagu,kad prisijungei:)prie musu burelio 4u.gif
na mes tai kazkaip jau nuo praeitu metu einam siek tiek tvarkingiau i darzeli,maziau serga,nei pirmais metais.
Kaip kitoms sekasi,mazai beuzsukat cia jau???
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 11 23, 17:39)
labutis,smagu,kad prisijungei:)prie musu burelio 4u.gif
na mes tai kazkaip jau nuo praeitu metu einam siek tiek tvarkingiau i darzeli,maziau serga,nei pirmais metais.
Kaip kitoms sekasi,mazai beuzsukat cia jau???

Jums gerai, musiškė antri metai į darželį eina, bet jokio pagerėjimo.Kelios dienos ir vėl namie. Šiemet net pneumo skiepą darėm...O kas keisčiausia iki darželio nesirgo niekuo.
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 23, 19:03)
Jums gerai, musiškė antri metai į darželį eina, bet jokio pagerėjimo.Kelios dienos ir vėl namie. Šiemet net pneumo skiepą  darėm...O kas keisčiausia iki darželio nesirgo niekuo.

na jei nesirgo isvis ,tame ir beda,nebuvo susitikus su jokiom "bakterijom",tai dabar kol susipazins su visom praeis laiko.Man jau geriau darzelyje tegu perserga visom ligom,nei poto istisai sirgs,kai prades eiti i mokykla.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Mamamvika @ 2011 11 23, 20:03)
Jums gerai, musiškė antri metai į darželį eina, bet jokio pagerėjimo.Kelios dienos ir vėl namie. Šiemet net pneumo skiepą  darėm...O kas keisčiausia iki darželio nesirgo niekuo.

skiepas nuo pneumo neapsaugo nuo virusu. Jei jusu sirgimai dazniausiai baigdavosi antibiotikais - tai sis skiepas jum buvo naudingas, t.y. jus sirgsit toliau, bet greiciausiai be komplikaciju ir nereiks antibiotiku. Tokia jo paskirtis 4u.gif Sergant vaikai formuoja savo imuniteta, vieni dazniau serga, kiti maziau. Nieko cia nepadarysi... Mum praeitais metais tai tik pavadinimas buvo, kad "lankom darzeli" smile.gif Siais dar nelankem, nes saugom sese biggrin.gif Uz poros menesiuku keliausim, tai bus matyt kaip ten bus...

Idomu kaip ten tamsi sekasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulka: 24 lapkričio 2011 - 00:09
QUOTE(Liulka @ 2011 11 24, 00:08)
Sveikos,
skiepas nuo pneumo neapsaugo nuo virusu. Jei jusu sirgimai dazniausiai baigdavosi antibiotikais - tai sis skiepas jum buvo naudingas, t.y. jus sirgsit toliau, bet greiciausiai be komplikaciju ir nereiks antibiotiku. Tokia jo paskirtis  4u.gif Sergant vaikai formuoja savo imuniteta, vieni dazniau serga, kiti maziau. Nieko cia nepadarysi... Mum praeitais metais tai tik pavadinimas buvo, kad "lankom darzeli" smile.gif Siais dar nelankem, nes saugom sese biggrin.gif Uz poros menesiuku keliausim, tai bus matyt kaip ten bus...

Aha, šiais metais triskart gėrėm antibiotikus. Pastebėjau, kad sloga didelė nebebūna smile.gif

Bet tas namie buvimas-tai lipimas ant galvos...Kuo jūs užsiimat namuose su vaikais?Man kažkaip gaila, kad vaikas negali darželyje ugdytis su kitais...
Atsakyti