Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(marina77 @ 2011 08 20, 18:08)
sveikos mergaites ,klausimelis jums , nuo ko pradet ka pirkt i darzeli , pasimetus esu.

labas bigsmile.gif kaip begyvenat?
mes siemet nedaug tesipirksim, nes pavasariniu mazai nesiotu nemazai turim..siaip atskirai i darzeli reikia nunesti pizama, triusikeliu, giedrutes, kelnes, bliuske..siemet gali ir dantu sepetelio ir kitu higienos priemoniu reiket, nebe lopselinukai bus..uzsipirk daugiau golfu nes bent mano vaikis su jomis visa laika darzely prabuvo, rengdamiesi iskart megztini palikdavom spintelej, nes kaip jau aureelka rase, grupese lb karsta..sekmes jums 4u.gif parasyk kaip adaptacija 4u.gif

aureelka, sia savaite gerus orus pranesa, pasilepinkit 4u.gif tik su Palangos atrakcijonais atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 22, 23:22)
mes siemet nedaug tesipirksim, nes pavasariniu mazai nesiotu nemazai turim..siaip atskirai i darzeli reikia nunesti pizama, triusikeliu, giedrutes, kelnes, bliuske..siemet gali ir dantu sepetelio ir kitu higienos priemoniu reiket, nebe lopselinukai bus..uzsipirk daugiau golfu nes bent mano vaikis su jomis visa laika darzely prabuvo, rengdamiesi iskart megztini palikdavom spintelej, nes kaip jau aureelka rase, grupese lb karsta..sekmes jums 4u.gif parasyk kaip adaptacija 4u.gif

aureelka, sia savaite gerus orus pranesa, pasilepinkit 4u.gif tik su Palangos atrakcijonais atsargiai biggrin.gif

aciu,as ir seku orus,neblogi lygtais savaitgali,man bent kelias dienas pliaze pasikaitinti ir gana poto rasiu ka veikti:)o del atrakcijonu,tai mano panele dar per maza tiems tikrieseims atrakcijonams,as tik su kokiu traukinumu leidziu pavazineti,arba anais metais su teciu masinytem vazinejo,kadangi siemet vaziuosim abidvi be tetuko,tai teks rinktis kiek kitokias pramogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 23, 00:22)

sveikos, aciu laikomes po biski ;
taigi pirma diena darzeli prabuvom abudu ,siandien nuejom puse 9 ,puse 11 palikau viena iki 12 , atejau asaroja baisiausiai ,nes kol zide gerai buvo sake ,o kaip pasake reik eit valgyt puole verkti , na tikiuos paprasim kazkaip po biski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 02 rugsėjo 2011 - 12:04
QUOTE(marina77 @ 2011 09 02, 14:03)
sveikos, aciu laikomes po biski ;
taigi pirma diena darzeli prabuvom abudu ,siandien nuejom puse 9 ,puse 11 palikau viena iki 12 , atejau asaroja baisiausiai ,nes kol zide gerai buvo sake ,o kaip pasake reik eit valgyt puole verkti , na tikiuos paprasim kazkaip po biski.

sveikos gyvos 4u.gif
no problemu, viskas bus gerai, nors pas manaji grupej pernai buvo berniukas, kuris daznai verkslendavo nei is sio nei is to, bet cia jau toks budas, jei tavojo ne toks, nebijok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 rugsėjo 2011 - 18:40
QUOTE(neiste @ 2011 09 05, 19:40)
sveikos gyvos 4u.gif
no problemu, viskas bus gerai, nors pas manaji grupej pernai buvo berniukas, kuris daznai verkslendavo nei is sio nei is to, bet cia jau toks budas, jei tavojo ne toks, nebijok 4u.gif

sveika, zinok bijau kelios dienos ,bet jau nusvyra rankos su tokiu palikimu isikabina i koja ir nei is vietos ,o jai palieku rauda , bet pripras ,ka darysi.
Atsakyti
Sveikuės,

aš savo abudu broliukus vedu į daržą nuo rugsėjo pirmosios. Mažėliui kaip bebūtų keista nereikia jokio pripratimo periodo. Ketinau savaitę ar dvi pabūti kartu iki pietų. Bet pasirodo jam vaikai labiau rūpi, nei mama stebinti ir besijaudinanti. O vat Dovydukas, dičkis mano, sunkiau adaptuojasi. Nors jau pernai ėjo nuo sausio iki balandžio. Palieku jį aš ašarjantį. Pietų miego nemiega. Sakė "saugau brolį ir laukiu mamos". Skauda širdį man kiekvieną rytą jį ten palikti. Bet užtai vakare, kai pasiimti nuvažuoju, jis jau pilnas įspūdžių, pasakoja man kaip sekėsi ir kad kitą dieną vėl važiuos į darželį. Bet ryte tas pats ritualas --- verkšlenimo, zyzimo, pasakojimo, kaip ten jam blogai ir reikia mamos, kad jį saugotų...

tikiu, kad savaitė kita ir viskas bus gerai...jautruolis jis truputuką, bet nieko smile.gif tikiu kad visgi išaugs spartietis smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 09 06, 12:15)
Sveikuės,

aš savo abudu broliukus vedu į daržą nuo rugsėjo pirmosios. Mažėliui kaip bebūtų keista nereikia jokio pripratimo periodo. Ketinau savaitę ar dvi pabūti kartu iki pietų. Bet pasirodo jam vaikai labiau rūpi, nei mama stebinti ir besijaudinanti. O vat Dovydukas, dičkis mano, sunkiau adaptuojasi. Nors jau pernai ėjo nuo sausio iki balandžio. Palieku jį aš ašarjantį. Pietų miego nemiega. Sakė "saugau brolį ir laukiu mamos". Skauda širdį man kiekvieną rytą jį ten palikti. Bet užtai vakare, kai pasiimti nuvažuoju, jis jau pilnas įspūdžių, pasakoja man kaip sekėsi ir kad kitą dieną vėl važiuos į darželį. Bet ryte tas pats ritualas --- verkšlenimo, zyzimo, pasakojimo, kaip ten jam blogai ir reikia mamos, kad jį saugotų...

tikiu, kad savaitė kita ir viskas bus gerai...jautruolis jis truputuką, bet nieko smile.gif tikiu kad visgi išaugs spartietis smile.gif)))

zipkute, pas mus tas pats , siandien jau nuo 8 ryto pyko verkia ,kad jam negerai jam neduoda ziaslu ,nori kad as buciau ,nueinam i darzeli stovi isikibes i koja ,aukletojai neleidzia net prisiliest , pabegu tada stoviu uz duru ,girdziu kaip verkia , vedu 9 buna iki 12 ,dar irgi nemiegojo , valgyt nevalgo tas visas dienas kiek einam ,sako neskanu nenoriu spjauna atgal , oj vargeli;(
Atsakyti
na nevisi vienodai pratinasi prie to darzelio,vieniems nereikia adaptacijos periodo kitiems jis buna ilgesnis,o mamoms tai jaudulys pergyvenimai kamuoja visa laika,kaip ten jam sekasi,ar neskriaudzia ar zaidzia,ar neverkia,mes visos taip galvojam bet galiausiai tenka susitaikyti,kad reiks islaukti kol pripras ir viskas bus gerai.
Mes tai einam normaliai jau trecias rugsejis mums darzelyje:)eina labai noriai,tik sunkiai keliames i darzeli,nors ir neanksti tenka keltis,jinai pas mane tokia miegaliuke.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(zipkute @ 2011 09 06, 12:15)
Sveikuės,

as tai galvoju, cia del to, kad iprates jis kompanijoje buti, nes gi su broliu auga cool.gif Cia vyresneliams sunkiau... Ziuresim kaip pas mus si teorija pasitvirtins, kai laikas ateis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!
prisiduodam, kad viskas gerai pas mus!augam kaip ant mieliu visi 3:)
Atsakyti
sveikos!
Atsakyti
QUOTE(irise @ 2011 09 18, 12:13)
sveikos!

oho...jusu gretos pasipilde wink.gif Sveikinimai wub.gif Kaip tvarkytis sekasi su tokiu buriu vaikinu? smile.gif
Atsakyti