Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(zipkute @ 2011 04 30, 18:57)

oi prašom 4u.gif  prašom prie stalelio smile.gif ryt juk vėl visi sėsim smile.gif atvelykis juk, o dar ir mamyčių dienelė smile.gif (tam reikalui užauginau krūvą gražiųjų tulpelių smile.gif )

na mes tik namučiuose sėdėsim,nes mažoji susirgo....temperatura aukštoka,pakosti,gerklyte skauda,diena vėmė.....pora kartuku dare kakuty ir taip skystokai,bet nežinau ar čia viduriavimas skaitosi,nes dažnai tada darytu.......na vienu žodžiu ryt jokiu kelioniu,jokiu svečiu....gydysimes namučiuose...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 04 30, 21:32)
na mes tik namučiuose sėdėsim,nes mažoji susirgo....temperatura aukštoka,pakosti,gerklyte skauda,diena vėmė.....pora kartuku dare kakuty ir taip skystokai,bet nežinau ar čia viduriavimas skaitosi,nes dažnai tada darytu.......na vienu žodžiu ryt jokiu kelioniu,jokiu svečiu....gydysimes namučiuose...... verysad.gif

bet kiek vaikuciu serga unsure.gif balioncikas tavo lialiui 4u.gif
mes tiek siandien, tiek vakar visa diena lauke buvom..siandien isvis pasiankstinom mamyciu diena, saslykiuka valgem wub.gif
Atsakyti
Su mamyciu diena,brangios mamytes Jus visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif .Grazios ir sauletos dieneles Jums.
Vaziuosiu siandien pas savo mamyte i svecius,tikiuosi oras bus geras.
Atsakyti
user posted image

Ačiū tau, mamyte,
Kad esi geriausia,
Kad visam pasauly
Man pati brangiausia.
Tavo rūpestėlis
Šildo kaip ugnelė
Niekas tavo rankų
Man pakeist negali.
Mylu mylu, spust spust, prie širdelės glust glust.
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
ir su Tarptautine darbininkų diena

Tarptautinė darbininkų diena švenčiama nuo 1889 m. Tais metais Čikagoje įvyko darbininkų demonstracija, su kuria susidorojo policija.

trigubai šiandien ir atšvęskime
mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos su mamytes švente jus visas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Oba geraaaas su ta darbininku diena biggrin.gif aš ir galvoju ko mane nuo ryto taip traukia prie darbų lotuliukas.gif

Aš tai nesuprantu penktad pas daktarę buvom ,sakė graži gerklytė,o nuo to mūsų pasivaikščiojimo ėmė jis man naktim kosėti doh.gif tai matyt ryt dar neisim į darželį verysad.gif
Atsakyti
ir as sveikinu visas mamytes, grazios sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 gegužės 2011 - 12:54
labutis...kaip sekasi.....
mums šiandien jau kaip ir gerai,o vat tris dienukes Emilija labai sirgo.....buvo enterovirusas.....viduriavo,veme,temperatura buvo iki 39,prie to dar kosejo,slogavo....baisu buvo....bet pasirodo šitas virusas lengvesnis negu roto...tai kaip tada vaikas jaučiasi,kai serga roto virusu....jau dabar man buvo labai labai baisu kai mergyte šitaip kankinosi......na bet ligonines neprireike,gydemes namuose,žinoma apžiurejo ir vaiku gydytoja ir ligonines priemiman buvau nuvežus.....ačiu dievui viskas jau baigesi......
Atsakyti
Linkim kuo brei2iau pasveikti Emilijai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buvo mano pipirui rotas,kai jam 1m buvo,tai isivaizduoju kiek abi prisikankinot verysad.gif
Mes tai tik,kad kosejam naktim vis dar doh.gif poryt tkrai į darželį žygiuosim thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
vel silti orai, geros ir sveikos savaites jums ir jusu vaikiukams 4u.gif

o mes siandien per dantuku feja keliausim, dantuka plombuosim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 05 09, 12:05)
sveikos mamytes 4u.gif
vel silti orai, geros ir sveikos savaites jums ir jusu vaikiukams 4u.gif

o mes siandien per dantuku feja keliausim, dantuka plombuosim unsure.gif

vargsiukai 4u.gif
man idomu kaip gydytojams pavyksta sia procedura su tokiais maziais atlikti g.gif gi ir uzia kazkas, ir lempa i akis sviecia i nepazistamas dede ar teta burnoj landzioja smile.gif
Atsakyti
labutis,visoms,oi as ir neisivaizduoju,kaip tokia procedura atliktu maniskei panelei,jinai tiesiog neissiziotu ir viskas,mums bedu buna pas gydytoja kai gerkle reikia paziuret,nevisada iskarto issizioja,o cia dar greztu,vargu ar kas iseitu.Gerai mums kad nereikia tokiu proceduru atlikti kolkas visi dantukai sveiki ir grazus:)
Atsakyti
neiste niu kaip sek4si dantuką plombuoti? Tikiuosi viskas ok pavyko jums smile.gif

Oi mano ponuliui irgi reikia viena dantuką tvarkyti,bet tai nesižioja normaliai,net kai dantukus jam valau,tai va laukiam kol paugės,kad nors biškiuka klausytu . Nes jaučiu tik rėktu ir viskas doh.gif

Bet ot kaip speceliai kai mes sergam tai oras pasaka,tik pasveikstam vėl šalta šlapia,dabar va vėl susirgom ,tai va prašom vasara už lango ,matyt kažkas mūsų nemėgsta lotuliukas.gif tai pokštauja su orais lotuliukas.gif
Atsakyti