Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(neiste @ 2011 04 26, 09:47)
sveikit 4u.gif
o i lauka noris..vaikas is po ziemos bute buti nebenori, pastoviai siulo pasivaiksciot doh.gif gaila nelabai yra kur, tai kieme katinus gaudom, einam i zaidimu aikstele..
katik kava geriau balkone, nu faina wub.gif lauke silciau negu kambary wub.gif

aureelka mes irgi davemes sekmadieni ir vakar..visa diena lauke, vienoj vietoj mazai sedejo, pastoviai lakste, o uzmigo tik  1 val nakties (buvo be pietu miego) blink.gif

oi mes ir be pietu miego pirmadieni,vakar i darzeli vos pakeliau,sianakt tai jau gerai miegojom,bet ryte atvedziau i darzeli,verkti pradejo,kad nenori pasilikti,apsalus buvau,kas cia nutiko dabar niekada tokiu cirku nekrecia,vaiku mazai buvo,jos drauges dar nebuvo,tai ilgai teko trypcioti,kol susitariau,kad liktu.Oi kazkoks kosmaras kai vaika verkianti palieki,neramiai jautiesi visa diena poto,kaip ten kas ten...
Atsakyti

Sveikos biggrin.gif

Tai gal tik po atostogų ,tai atprato vaikiukas,gal daugiau ir nebeverks smile.gif

Mano chebra niekaip nepasveiksta,vėl snargliuotis ėmė,niu košmariškės ne kitaip doh.gif Kad tik nesugalvotu atrkist jie man,nes jau galvojau pirmad į daržiuką eisim,bet kai snurgliu pilna nosis tai jau net nebežinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 04 27, 10:33)
Sveikos  biggrin.gif

Tai gal tik po atostogų ,tai atprato vaikiukas,gal daugiau ir nebeverks  smile.gif

Mano chebra niekaip nepasveiksta,vėl snargliuotis ėmė,niu košmariškės ne kitaip  doh.gif Kad tik nesugalvotu atrkist jie man,nes jau galvojau pirmad į daržiuką eisim,bet kai snurgliu pilna nosis tai jau net nebežinau  blink.gif

na teks pakalbeti siandien vakare del tu asaru,siaip nebuna taip jai,ant pirstu suskaiciuoti galima kiek kartu verkiancia palikau darzelyje per lankymo metus,visada noriai likdavo
Sveikit greiciau,oras lauke geras,gal jei stipriai nesergat ir lauke pabuti galit siektiek,nemanau,kad pakenks,svarbu vaikams oras.
Atsakyti
mano neverkia, bet vakar pamate, kad aukletojos i darzeli atsinese kiausiniu, tai ir jam siandien vietoj masinytes zut but reikejo nestis kiausini doh.gif lotuliukas.gif idejau i maiseli, itariu ir nesiosis ten visa diena doh.gif
Atsakyti
Su praejusiom šv Velykom jus ir jusu šeimas.... 4u.gif
es kambary praktiškai nebunam,tik kol valgyt pasidarau ir kitus darbukus nudirbu.....o Emilija tai ištisas dienas kieme.......
Atsakyti
user posted image
su praėjusiom šventėm
pavėluotai, bet jau atleiskit...prasirgau visas dienas...prasirgo močiutė, vaikai doh.gif tokios šventės, tai geriau jokių.....na bet stalą pasidegėm ir kiaušinių pridaužėm smile.gif
Atsakyti
Zipkute,koks Jusu sventinis stalas grazus,papuostas,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 04 28, 17:52)
Zipkute,koks Jusu sventinis stalas grazus,papuostas,labai grazu  4u.gif

ax.gif ačiū

va kad sveikatos būtų dar gražios, tai būtų liuks...ligų maišai esam visi paskutiniu metu doh.gif tėtis išvyko, tai mes visi ir pasileidom sirgti. Darželin ni sūdba turbūt iki sezono uždarymo...
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 04 28, 19:57)
ax.gif ačiū

va kad sveikatos būtų dar gražios, tai būtų liuks...ligų maišai esam visi paskutiniu metu  doh.gif tėtis išvyko, tai mes visi ir pasileidom sirgti. Darželin ni sūdba turbūt iki sezono uždarymo...

Na matyt,pergyvenat labai ,kad tetukas isvaziaves,todel ir puola bacilos visokios.mes tai kazkaip normaliai,kolkas rekordus musam lankom darzeli,jau visa menesi,tikiuosi ir toliau tik geriau bus,siaip as vaikui vitaminus duodu kiekviena diena,mes jau nuo rudens geriam su pertraukom ivairius imunitetui stiprinti papildus,tai galvoju,tas dar padejo.
Sveikatos jums linkiu ir ,kad greiciau i darziuka eiti pradetumet 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Viskas susitvarkys,nepergyvenkit taip thumbup.gif
Atsakyti
koks grazus zipkutes sventinis stalas wub.gif thumbup.gif

jetau sergantys vaikiukai, pasiruosimas sventems..kaip tu viska speji? unsure.gif

sveikit 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
zipkute,leisk mane prie to stalo.....viskas taip skaniai atrodo......reikejo čia man ant vakaro pažiuret....reiks lyst y šaldytuva dabar ieškot ko valgomo..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 04 29, 17:18)
Na matyt,pergyvenat labai ,kad tetukas isvaziaves,todel ir puola bacilos visokios.mes tai kazkaip normaliai,kolkas rekordus musam lankom darzeli,jau visa menesi,tikiuosi ir toliau tik geriau bus,siaip as vaikui vitaminus duodu kiekviena diena,mes jau nuo rudens geriam su pertraukom ivairius imunitetui stiprinti papildus,tai galvoju,tas dar padejo.
Sveikatos jums linkiu ir ,kad greiciau i darziuka eiti pradetumet 4u.gif  4u.gif  4u.gif .Viskas susitvarkys,nepergyvenkit taip  thumbup.gif

ačiū už linkėjimus...na mes irgi geriam imunitetui stiprinti ir dar plius n vitaminų, jau nuo dviejų metukų doh.gif viliuosi, kad padeda jie nuo didesnių komplikacijų ir ligų.
QUOTE(neiste @ 2011 04 29, 20:15)
koks grazus zipkutes sventinis stalas wub.gif  thumbup.gif

jetau sergantys vaikiukai, pasiruosimas sventems..kaip tu viska speji? unsure.gif

sveikit 4u.gif  4u.gif  wub.gif

oi o blush2.gif aš tai nespėčiau niekaip, jei ne mano mama su tėveliu pas kuriuos dabar gyvenam smile.gif ačiū jiems už be galinę pagalbą ir paramą, nes be jų aš kaip be rankų

QUOTE(kirbe @ 2011 04 30, 19:29)
zipkute,leisk mane prie to stalo.....viskas taip skaniai atrodo......reikejo čia man ant vakaro pažiuret....reiks lyst y šaldytuva dabar ieškot ko valgomo..... lotuliukas.gif

oi prašom 4u.gif prašom prie stalelio smile.gif ryt juk vėl visi sėsim smile.gif atvelykis juk, o dar ir mamyčių dienelė smile.gif (tam reikalui užauginau krūvą gražiųjų tulpelių smile.gif )
Atsakyti