ačiū ,ačiū už pagyrimus
Geriausias būdas svori mesti stresas tik po jo būna nepageidaujamas efektas svoris krinta ,žili plaukai dyksta taip,kad nesiūlau tokio būdo
Va man šian vėl stresas mažių bandysiu bent 30min darželyje palikti ,niekada negalvojau kad būsiu tokia pamišėlė nu bet tikiuosi greit man tas visas dalykas praeis
kuku, mamytes, kaip gyvenat?
tamsi, kaip lialiui darzelis?
tamsi, kaip lialiui darzelis?
Oi patinka jam darže kas dien tragėdija nenori namo eiti Nuo vakar jau visa diena daržely mažius,viskas gerai
QUOTE(tamsi @ 2011 04 14, 18:33)
Oi patinka jam darže kas dien tragėdija nenori namo eiti Nuo vakar jau visa diena daržely mažius,viskas gerai
smagu kai vaikui patinka ir mamai gera savijauta
Oi negera,liudna mamai,vaikas pamatęs mamą bėga į šalį ir rėkia ne ne ne Mamai trauma
Reikia dziaugtis,kad vaikui taip darzelyje patinka,kokia cia trauma,cia laime:)
Tiesiog,gal mamytei sunku issiskirti su mazyliu,kai buvo visada namie .Vaikui gerai,lavinasi,bendrauja su bendraamziais,viskas cia gerai:)
Tiesiog,gal mamytei sunku issiskirti su mazyliu,kai buvo visada namie .Vaikui gerai,lavinasi,bendrauja su bendraamziais,viskas cia gerai:)
QUOTE(aureelka @ 2011 04 15, 21:02)
Reikia dziaugtis,kad vaikui taip darzelyje patinka,kokia cia trauma,cia laime:)
juokavo ji
gerai, kad vaikui patinka aplinkos pakeitimas..
o ka, mamukai, vesit vaikus vasara i darzeli? as apie birzeli galvoju..ateinancia savaite nevesim, bet ir nereikes moket, nes vaiku atostogos.
As tai liepos menesi nevesiu tikriausiai,nes aukletoja atostogaus musu,o grupes bus sujungtos tai nenoriu,kad vaikui butu streso del besikeicianciu auklyciu,ir taip mes naujokai dar tam darzelyje,o birzeli tai vesiu,del rugpjucio nezinau net,siaip ir mums sake,kad vasara lankymas laisvas,kada vesi uz tas dienas ir reiks moketi,jokiu pazymu nereikia.
Man tai jauciu Naglis neatleis,jei as jo vasara i darzely nevesiu Ai nuo geguzes eis mazius i kita grupe,jau kur vien 3m ,nes dabar grupej kartu su visiskais maziukais 1m ir pan
Sian vel tik pamate mane prie vartu vel reke ne ne ne,tai gal dar apie 30min lauke darzely pasitrynem ,gerai,kad bulkuciu nupirkus buvau,tai tik ju pagalba ir isviliojau maziuka link namu
Sian vel tik pamate mane prie vartu vel reke ne ne ne,tai gal dar apie 30min lauke darzely pasitrynem ,gerai,kad bulkuciu nupirkus buvau,tai tik ju pagalba ir isviliojau maziuka link namu
Sveikutes..apleidau jus nes darbu pilna,mažiukei nupirkom dviratuka,tai per dienas lauke......antroj dienoj jau išmoko minti ir duodasi dabar ant kiemo...tik ant kiemo sunku jai minti,o ant kelio vienos negaliu paleisti,tai arba aš šalia,arba sese ,arba tetis......va taip ir gyvenam......šiandien talkoj buvom,gražinom savo kaimuka......
QUOTE(kirbe @ 2011 04 16, 17:02)
Sveikutes..apleidau jus nes darbu pilna,mažiukei nupirkom dviratuka,tai per dienas lauke......antroj dienoj jau išmoko minti ir duodasi dabar ant kiemo...tik ant kiemo sunku jai minti,o ant kelio vienos negaliu paleisti,tai arba aš šalia,arba sese ,arba tetis......va taip ir gyvenam......šiandien talkoj buvom,gražinom savo kaimuka......
koki pirkot? mes ir planuojam, nes dabar dar su stumiamu raizom
aureelka, as ir del to dalyko nenoriu vesti, nes vaikas labai prisirises prie aukletoju, kazin kaip reaguotu, jei jos pasikeistu, o nuo rudens dar kitos butu..
Sveikos,mes irgi dar su triratuku varinejam ,nors nori jis ant seses dviracio,bet labai jis nestabiliai ten sedi sukinejasi kaip pasiutes,tai manau dar ne laikas atsisveikinti su triratuku