Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

QUOTE(zipkute @ 2011 04 09, 17:26)

o šitie žaidimai, kur užrodėt labai faini man, bet vaikui jų net neketinu rodyti, nes sėdėt dienų dienas prie pc, manau yra jau baisu. Su ta nuoroda jūs jau pratinat vaikus prie pc, o tai manau jau blogis

na kaip kam atrodo.....nemanau ,kad tai blogis jeigus su saiku viskas........ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 04 10, 10:30)
na kaip kam atrodo.....nemanau ,kad tai blogis jeigus su saiku viskas........ 4u.gif

žinoma, sutinku, kad su saiku galima, bet...su mano zuikiu nemanau, kad tas saikas būtų doh.gif o dar aš kaip lepšė negaliu, kai vaikas verkia, tai visada išprašo su savo gailiu verkimu ir pasakymu, mama manęs nemyli...
g.gif rašau ir pati negaliu patikėt, kad mane vaildo vaikai doh.gif reikėtų kažką keisti, tik dar nežinau kaip g.gif

ax.gif

Laba dienas 4u.gif
user posted image

šiandien pas anytą cepelinai mirksiukas.gif linkiu ir jums šį gražų sekmadienį skaniai pavalgyt mirksiukas.gif o nuo pirmadienio jau susiveršiu diržą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 10 balandžio 2011 - 13:00
QUOTE(zipkute @ 2011 04 09, 18:26)
4u.gif sveikutės,

mano vyresnėlis soskės iš viso neimdavo smile.gif sukandimas tobulas.
Kitas sūnelis su soske draugauja tik kai miegot einam - apatinia dantukai kreivoki. Bet nežinau ar čia soskė kalta. Nes apatinių dantukų kreivumas lygiai toks, koks ir pas mane yra.
Tiesa, norėjau pasipasakoti, kaip man dabar sunku...mūsų tėvelis išvažiavo užsienin uždarbiauti, ir negrįš iki žiemos. Kol kas vaikai nelabai reaguoja, kartais paklausia vyresnėlis apie tiatį, bet pasakau, kad dirba ir apsiramina. Kažkaip  nėra didelių isterijų. Bet kai einam miegoti, tai vieta kur tėvelis guli turi būti laisva, neleidžia ten nei man nei mažesniam broliukui gultis. Baisoka, kad gali po tokio ilgo laiko tėvelio nepažinti. Na bet guodžiuosi tuo, kad yra ryšio priemonių ne tik garsinių, bet ir vaizdinių  ax.gif  ax.gif

as is savo patirties galeciau netgi rekomenduoti atsiradus galimybei leisti vaikuciams su teciu per koki skype video rezimu pabendrauti...Nera pas mus buve taip, kad tetis taip ilgam butu isvaziaves, bet praeitais metais buvo 2 kartus isvykes - pirma karta 3 dienom, bendravimas buvo tik telefonu ir tik viena karta, tai kai vyras grizo, vaikas pradziai apsidziauge, tada susitvarde ir net nenubego apkabinti ir pasisveikinti, ir paskui 2 valandas pas mane ant keliu tupejo ir i tecio puse net neziurejo verysad.gif supykes buvo. O antra karta savaitei isvaziavo, tai mes kiekviena vakara per skype'a bendravom, tada jau vyrui grizus tik pirmas keleta minuciu pavaidino kazka, o paskui jau ant kaklo kabejo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 04 08, 09:39)
labas rytas 4u.gif  4u.gif

bet tai kas per oras blink.gif baisuma..

kirbe, dar karteli dekui uz nuoroda, vakar vakara mazasis sededamas prie tu zaidimu praleido, lb idomu, lb smagu thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

kalbejau vakar su vaiko logopede, blogas sukandimas musu verysad.gif prasysim siuntimo pas gydytoja..ne tai, kad blogas, bet ji per savo darbo praktika dar tokio atvejo nemate..dantukai lb tiesus, bet susikanda galiniai, o tarp priekiniu dantuku yra tarpelis (kaip o raide) ir jie niekaip nesusikanda..buvau ta dalyka pastebejus, bet nei seimos gydytoja, nei lor nieko nesake, maniau nieko tokio, isaugs..
gal kuri susidurusi su panasiu atveju? unsure.gif

pas mano broli kazkas panasaus...kazkaip musu teveliai praziurejo ta sukandima, tai dabar brolis lyg ir juokais sako, gaila pica nepatogu valgyt, atsikast neiseina biggrin.gif ir liezuvi taip pat tarp dantu gali iskisti...
Bet negaliu nieko pasakyti, ar tai tvarkoma ar ne, manau sias laikais turetu buti viskas tvarkoma, gal g.b. pinigu bei laiko klausimas...Ir dar galvoju, kad siuo atveju gal soske neprisidejo, kiek zinau ji labau atsikisusiu i pireki dantuku priezastis.
Atsakyti
labas dienas 4u.gif

zipkut, mes po viena karta zaidimus prazaidziam ir vsio, o cia ner blogis mirksiukas.gif gal tik pirma k ilgiau uzsisedejo blush2.gif ale seimininke tu kokia thumbup.gif recepta apkepo parasyk, nes as kai padarau, tai ir stovi jis 3d doh.gif
del liniju, jau beveik..su kg susitvarkiau, tik noretusi dar truputeli ju numesti ir oda stangrinti, nes tokia nekokia pas mane ji..bet i si reikala investavau daug pastangu, praejo nemazai laiko, kad buciau tokia, kokia dabar esu..uztat pavydziu toms, kurios po gimdymo jau menesiui praejus atrodo taip, kaip pries nestuma. dietu bandziau ivairiu, bet labiausiai man padejo maisto mazinimas ir iskrovos dienos blush2.gif

liudna del tecio unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,mes va iš darželio parėjom,šian pirma diena buvo thumbup.gif Bet tai oi vaizdavo maniškis,balsiukas paplonintas ,toks paslaugus paslaugus lotuliukas.gif žodžiu buvo super geras vaikas,tik paskui išeiti nenorėjo,teko susipykti doh.gif Ryt dar kartu busiu,o trečiad jau paliksiu val smile.gif
Dėl kūno linijų,niu nežinau,per daug net numečiau,negražu man ir niekaip nepriaugu tu 5kg verysad.gif
Atsakyti
As tai per nestuma priaugau 15kg,ir po gimdymo jie beveik visi nukrito,liko 4kg,kuriuos nesiojau ilgai tik siemet svoris atsistate,bet mano tu kilogramu nesimate isvis,visi sake,kad atrodau,kaip negimdziusi:)
Man maisto gamyba tai kazkoks kosmaras,nesu megeja sukiotis virtuveje ir ilgai kazkokius imantrius patiekalus ruosti,bet skaniai pavalgyti tai megstu blush2.gif
Del vyro isvaziavimo i uzsieni dirbti,neverta sielotis labai,reikia tiesiog vaikams dazniau bendrauti per skype ar telefonu tada nepamirs,pas mane ir situacija buvo panasi,vyras daznai darbo reikalais isvaziuodavo savaitem,karta net menesi nebuvo namie,tada pamenu mano mergicka maziuke gal kokiu 7-8men buvo,verke kai jis gryzo namo ,neprisileido isvis,va tada sunkoka buvo,bet ka daryt toks gyvenimas,tokia realybe dirbti tai reikia kazkamtai seimoje.
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 04 11, 13:31)
Sveikos,mes va iš darželio parėjom,šian pirma diena buvo  thumbup.gif Bet tai oi vaizdavo maniškis,balsiukas paplonintas ,toks paslaugus paslaugus  lotuliukas.gif žodžiu buvo super geras vaikas,tik paskui išeiti nenorėjo,teko susipykti  doh.gif Ryt dar kartu busiu,o trečiad jau paliksiu val  smile.gif
Dėl kūno linijų,niu nežinau,per daug net numečiau,negražu man ir niekaip nepriaugu tu 5kg  verysad.gif

jau ir jus darzelinukai thumbup.gif smagu 4u.gif
tamsi jei ne paslaptis, koks tavo ugis ir svoris? smile.gif net pavydu, kad nori ne numesti, o priaugti..man tai gyvenime nebus verysad.gif
Atsakyti
Ne paslaptis biggrin.gif 169cm, 50-51kg smile.gif šakaliukas makaliukas aš verysad.gif praeita sav dar draugė gerai suskėlė ,sako pagaliukai o ne kojos pas mane doh.gif
Nu o aš gyvenime nepriaugsiu,nebent vėl nestuke.gif patapsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 04 11, 19:12)
Ne paslaptis  biggrin.gif 169cm, 50-51kg  smile.gif šakaliukas makaliukas aš  verysad.gif praeita sav dar draugė gerai suskėlė ,sako pagaliukai o ne kojos pas mane  doh.gif
Nu o aš gyvenime nepriaugsiu,nebent vėl  nestuke.gif  patapsiu  lotuliukas.gif

blink.gif sau , galėjai ir nesakyt doh.gif jau kaip dabar pavydžiūūūūū

aš tai su savo liliputinių 1,64 m ūgio turiu gigantišką 66 kg svorį blush2.gif o kadaise buvau 52 kg ax.gif kaip svajoju pasiekt tą savo idealų svorį...
o tiek nedaug reikia - tik pastangų...bet kolkas man tai misija neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 04 11, 20:12)
Ne paslaptis  biggrin.gif 169cm, 50-51kg  smile.gif šakaliukas makaliukas aš  verysad.gif praeita sav dar draugė gerai suskėlė ,sako pagaliukai o ne kojos pas mane  doh.gif
Nu o aš gyvenime nepriaugsiu,nebent vėl  nestuke.gif  patapsiu  lotuliukas.gif

oba bigsmile.gif as kaip tik noriu buti tokia kaip tu..ir turbut ne as viena..tamsi nedejuok, viskas su tavim gerai 4u.gif zinok, kad pleze daug kas tau pavydi biggrin.gif
mano ugis toks pat (nors paskutini k kai matavaus, 171 parode, bet turbut matuodama daktaryte nusigrybavo) svoris - 56..noris maziau ir stangriau blush2.gif rolleyes.gif
jetus ir tu dar po 2 vaiku wub.gif sutverta gimdyti thumbup.gif

zipkut, imanoma tikrai 4u.gif is patirties sakau, pries metus 62 sveriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 11 balandžio 2011 - 20:52
Niu žinokit čia kaip sakoma ,kad kas garbanotais plaukais nori lygių,ir atvirkščiai ,taip ir su svoriu .Aš va biškiuka riebaliukų norėčiau turėti biggrin.gif Dėl kūno stangrumo tai oi oi oi kaip pas man nestangru viskas žemiau bambos cry.gif cry.gif cry.gif
Su dukra per nestuke.gif buvau +30kg priaugus,tai strijųųųųųųųųų kiek buvo galėjau su zebru dėl dryžių konkuruoti verysad.gif
Atsakyti
tamsi, galva pakelt, nosi uzriest ir pirmyyyyn thumbup.gif 4u.gif tos strijos ant idegusio kuno neka ir matos cool.gif blem, kaip as tau pavydziu..priaugo sau 30 kg, pagimde ir toliau sau nenndrele laksto..kodel man taip nera doh.gif verysad.gif
Atsakyti