QUOTE(zipkute @ 2011 04 09, 18:26)
sveikutės,
mano vyresnėlis soskės iš viso neimdavo
sukandimas tobulas.
Kitas sūnelis su soske draugauja tik kai miegot einam - apatinia dantukai kreivoki. Bet nežinau ar čia soskė kalta. Nes apatinių dantukų kreivumas lygiai toks, koks ir pas mane yra.
Tiesa, norėjau pasipasakoti, kaip man dabar sunku...mūsų tėvelis išvažiavo užsienin uždarbiauti, ir negrįš iki žiemos. Kol kas vaikai nelabai reaguoja, kartais paklausia vyresnėlis apie tiatį, bet pasakau, kad dirba ir apsiramina. Kažkaip nėra didelių isterijų. Bet kai einam miegoti, tai vieta kur tėvelis guli turi būti laisva, neleidžia ten nei man nei mažesniam broliukui gultis. Baisoka, kad gali po tokio ilgo laiko tėvelio nepažinti. Na bet guodžiuosi tuo, kad yra ryšio priemonių ne tik garsinių, bet ir vaizdinių
as is savo patirties galeciau netgi rekomenduoti atsiradus galimybei leisti vaikuciams su teciu per koki skype video rezimu pabendrauti...Nera pas mus buve taip, kad tetis taip ilgam butu isvaziaves, bet praeitais metais buvo 2 kartus isvykes - pirma karta 3 dienom, bendravimas buvo tik telefonu ir tik viena karta, tai kai vyras grizo, vaikas pradziai apsidziauge, tada susitvarde ir net nenubego apkabinti ir pasisveikinti, ir paskui 2 valandas pas mane ant keliu tupejo ir i tecio puse net neziurejo
supykes buvo. O antra karta savaitei isvaziavo, tai mes kiekviena vakara per skype'a bendravom, tada jau vyrui grizus tik pirmas keleta minuciu pavaidino kazka, o paskui jau ant kaklo kabejo
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 04 08, 09:39)
labas rytas
bet tai kas per oras
baisuma..
kirbe, dar karteli dekui uz nuoroda, vakar vakara mazasis sededamas prie tu zaidimu praleido, lb idomu, lb smagu
kalbejau vakar su vaiko logopede, blogas sukandimas musu
prasysim siuntimo pas gydytoja..ne tai, kad blogas, bet ji per savo darbo praktika dar tokio atvejo nemate..dantukai lb tiesus, bet susikanda galiniai, o tarp priekiniu dantuku yra tarpelis (kaip o raide) ir jie niekaip nesusikanda..buvau ta dalyka pastebejus, bet nei seimos gydytoja, nei lor nieko nesake, maniau nieko tokio, isaugs..
gal kuri susidurusi su panasiu atveju?
pas mano broli kazkas panasaus...kazkaip musu teveliai praziurejo ta sukandima, tai dabar brolis lyg ir juokais sako, gaila pica nepatogu valgyt, atsikast neiseina
ir liezuvi taip pat tarp dantu gali iskisti...
Bet negaliu nieko pasakyti, ar tai tvarkoma ar ne, manau sias laikais turetu buti viskas tvarkoma, gal g.b. pinigu bei laiko klausimas...Ir dar galvoju, kad siuo atveju gal soske neprisidejo, kiek zinau ji labau atsikisusiu i pireki dantuku priezastis.