Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Sausinukai draugauja čia

patampe uz ausies. pati prisipazino
svarbiausia, kad mama paskubejo, rastiska skunda idave vedejai, dabar bus visu tevu susirinkimas ir svarstys klausima del aukletojos tolimesnio darbo

aisku, nemalonu ir man paciai butu tokioje situacijoje, bet tikiu, kad mazius isvede aukletoja is kantrybes, juk dirba ne su vienu, o su pulku vaiku..mes jokiu nusiskundimu jai neturim..
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif pas mus pavasaris wub.gif

QUOTE(neiste @ 2011 03 28, 13:39)
labas dienas  4u.gif
kaip reaguojat i laiko pasukima? mes siaubingai doh.gif

Kaip keista bebutu ,mazius kaip ir anksciau ,taip ir po laikko pasukimo vistiek keliasi beveik tuo pat metu biggrin.gif

Del aukletoju ir vaiku musimo,tai manau dabar ne daznai taip buna,bet is pradziu manau tikrai issiaiskinti reikejo uz ka,kas ir kaip .
Atsakyti
Labas,

pas mus tai negirdejau kad mustusi, bet maniskiui viena nelabai prie sirdies, kai ryte ja pamato is karto susiraukia.

pas mus irgi pavasaris eisiu su dviem vaikais i lauka, ziuresim kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2011 03 30, 17:29)
Labas,

pas mus tai negirdejau kad mustusi, bet maniskiui viena nelabai prie sirdies, kai ryte ja pamato is karto susiraukia.

pas mus irgi pavasaris eisiu su dviem vaikais i lauka, ziuresim kaip seksis

4u.gif 4u.gif
manajam irgi butent ta aukletoja nelabai, bet todel, kad ji maziau dirba, labiau prisirises prie tos, kuria dazniau mato unsure.gif

Atsakyti
Cia matyt visiems vaikams taip yra,kad viena aukletoja labiau mielesne nei kita,maniske ir senajam darzelyje labai mylejo savo senaja aukletoja,kai pamatydavo ja ryta atejus is kart begdavo pas ja,o kita tiesiog nepatiko gal ir tiek,dar priklauso kaip su vaikais elgiasi ,kaip bendrauja,vaikai atsirenka labai greitai zmones,kurie jiems prie sirdies:)
Atsakyti
o as visitek pries senoviskus auklejimus...Sutinku, kad vaikai gali isvesti is kantrybes, ne tik gali bet ta ir daro smile.gif ir paciai buna kantrybe truksta, ir apsaukiu, paskui ant saves pykstu, kad nesusivaldziau. Nes is esmes musu pyktis, pasireiskia del musu neissimiegojimo, skubejimo, problemu kitur, bet gi paprasciausia issilieti ant silpnesnio wink.gif ir gerai pagalvojus, ka tokio gali padaryti lopselinukas, kad butu pateisinamas musimas ar uz ausies tampimas? Vieniem pazistamiems buvo analogiska situacija, tik ten ne tai, kad vaikas papasakojo, o mama pati pamate, bet...jie pakeite darzeli. Priezastis - mete sauja smelio i kita vaika. Na taip, negerai, bet vaikai dar nemoka valdyti savo emociju, todel savo pykti reiskia tuom kas po ranka papuola smile.gif
Ir mano manymu veltui jie taip padare, nes kaip minimum papeikima tai aukletojai reikejo, tevu susirinkimo, kazko panasaus apie ka dabar diskuotajate, nes tada zmogus bent galvos pries kazka darant. Ir sioje vietoje pridursiu, jei jau pasirinkai toki darba, tiesiog turi moket kontroliuoti save. Taip pas visus atlyginimai mazi, taip namuose g.b. problemos, bet prie ko cia mano ar dar kieno vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2011 03 31, 13:22)

na tas tai taip, vaikas nekaltas, be to tai buvo padaryta ir kt vaiku akivaizdoje, tad jie, manau, liko ibauginti..nenoreciau, kad su mano vaiku taip pasielgtu (maniskis gal net nesureaguotu taip jautriai blush2.gif ), bet jei susirinkime klaustu kiekvieno tevo atsiliepimu apie sia aukletoja, tai, be sio ivykio, mano - patys geriausi..pamaitintas, eilerasciu primokintas ir tt..
Atsakyti
Sveikutes niu kaip gyvenat? Kaip mazieji padauziukai?
Mano princulis tai pasiutes negaliu,visai manes nebeklauso blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2011 04 02, 10:17)
Sveikutes niu kaip gyvenat? Kaip mazieji padauziukai?
Mano princulis tai pasiutes negaliu,visai manes nebeklauso  blush2.gif  doh.gif

Labas,

maniskis ir gi neklauso nors tu ka, tu jam viena jis tau priesingai. kovojam iki pamelynavimo, nuo pirmadienio jauciu keliaus i darza, nes jau matau kaip vaikui namie nera ka daryti, vaiksto sienas ramsto ir jaukia visus namus neimanoma. dar ryt varysim i miska jei geras oras, zibuciu yra.
Atsakyti
sveikutes...žibučiu ko gero jau yra,nes pas mane gelyne tai jau žydi.....

pas mus nieko naujo,viskas kaip ir gerai.......,mažoji kasdien lauke laksto..pareina visa tokia švari ,kad nors su viskuo kišk tiesiai y skalbykle.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai su mažium be tėvo nebeėisiu į lauką doh.gif Dvi dienas mama didvyre vaidinau,šian rankų nebepakeliu .Neimanoma,verčiasi maniškis butinai ne ten kur reikia,arba nešt jį reik,o gi ponulis atsilošti vis sugeba,tai ne taip ir paprasta toki sporginą tampyti doh.gif O dar kaip visada vienas vaikas į viena puse ,kitas į kitą doh.gif Nors imk ir persiplėšk doh.gif Žodžiu extremalių išbandymų metas man būna su 2 padaužom į lauką eiti doh.gif

Ai dar baisiai supykau poliklinikoi užsirašėm pirmad ,kad penktad eiti pas daktarę,nu ateinam kabinetas užrakintas pasirodo jau nuo trečiad serga ji,o mums niekas net nepranešė blink.gif tai kam jie užsirašo nr mob ,jei vistiek nepasivargina pranešti doh.gif žodžių negaliu kaip pykstu verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
mes siandien kone visa diena lauke prabuvom, jau taip faina, taip silta wub.gif
vaikas i kambari nenorejo eiti, uztat dabar piktas, nori i lauka doh.gif

ryt i darzely thumbup.gif
Atsakyti