Sveiki sugrįžę, sausinukai!!!
Sveikas sugrįžęs, pavasari!!!
Mano mažas žmogau,
Mano saulės zuikeli,
Be tavęs negaliu
Ir mama nebegali.
Kaspinėliai baltučiai,
Šortukai gėlėti,
Mano mažas žmogau,
Kaip tavęs nemylėti
Tavo aukso plaukai
Saulės spindulius žeria,
Mano mažas žmogau,
Mano lauko gėlele,
Šypsenėlė šilkinė,
Skruostukai įkaitę,
Kaip tavęs nemylėti,
Mano aukso mergaite.
Mano mažas žmogau,
Mano sielos dalele,
be tavęs negaliu
Ir mama nebegali.
(Mano mažas žmogau, Egmilė)
Senoji tema čia
Papildyta:
praeita mūsų tema tesėsi ištisus metus...tikėkimės, kad šį kartą mes...
...daugiau bendrausime
...daugiau rodysimės
...pasipasakosime apie džiaugsmingas ir nelabai kokias akimirkas
...girsimės apie naujus pasiekimus
...dalinsimės šiaip įvairia naudinga informacija
...viena kitą guosime
ir taip toliau ir panašiai
taigi sveikos sugrįžusios
Mūsų mamyčiukai, praeitoj temukėj tarę nors vieną žodelį
tamsi 194
aureelka 136
neiste 99
Liulka 63
zipkute 38
Breila 22
neringa223 15
violla 14
tylavakare 5
marina77 5
irise 2
rutulis21 1
Selga007 1
priklausomybe 1
Jūratė_22 1
ernoja 1
tamsi 194
aureelka 136
neiste 99
Liulka 63
zipkute 38
Breila 22
neringa223 15
violla 14
tylavakare 5
marina77 5
irise 2
rutulis21 1
Selga007 1
priklausomybe 1
Jūratė_22 1
ernoja 1
QUOTE(zipkute @ 2011 03 14, 19:08)
nauji namuciai zipkute
Nauji grazus namukai Zipkute 6aunuole
As va net pirma vieta pajamiau
Niu ka jauciu,kad pavasario proga mazius vel susirgs,nes dukra jau susirgo tai
QUOTE(neiste @ 2011 03 14, 21:48)
nauji namuciai zipkute
QUOTE(tamsi @ 2011 03 15, 00:31)
Nauji grazus namukai Zipkute 6aunuole
ačiū...užtatai klaidžiodama ir ieškodama ar tikrai nėra sukurta dar nauja tema, ką užtikau ogi mūsų nėštukių paskutinę temukę, kuri taip ir liko nedamušta
tokia nostalgija užėjo...
apie ligas. Tai maniškis jau pusę kovo atsirgo ir nuo vakar išžygiavo į darželį, tikiuosi nebeatkris
Linkiu pavasario proga ir jums visoms ir visiems sveikti ir nebesirgti
Na as irgi tykiusi ,kad net nesusirgsim kiek gi galima niekaip iki darzo nenueinam,nuejom pazymu paimti niu ir vsio serga,vel pasveikstam ir vel sergam,net baisu,ka darzeli sakys kai pagaliau nueisim
QUOTE(tamsi @ 2011 03 15, 15:44)
nestukiu paskutine temele as ir ten pliurpiau, tik trumpa laika ir nebepamenu su kokiu niku, taip seniai tai buvo
nesusirkit
thu thu thu, bet si ziema be rimtu ligu mums praejo..pakosejo, slogavo daznai, bet anginos ar dar kokio bieso nebuvo..va, pagalvojau, kad nuo rugjucio men tik 2 kartus antibiotikus gerem, o pernai i men po karta, budavo ir po du gal pagaliau isaugsim..jei taip butu, kad rasciau darba (nors, tiesa sakant, netikiu), tai kitamet nebaisu ir dirbti butu
merginos, sakau gal mums albumiuko reiketu ir pacios pasirodytume, ir maziais pasigrozetume
QUOTE(neiste @ 2011 03 15, 14:56)
QUOTE(tamsi @ 2011 03 15, 15:44)
nestukiu paskutine temele as ir ten pliurpiau, tik trumpa laika ir nebepamenu su kokiu niku, taip seniai tai buvo
nesusirkit
thu thu thu, bet si ziema be rimtu ligu mums praejo..pakosejo, slogavo daznai, bet anginos ar dar kokio bieso nebuvo..va, pagalvojau, kad nuo rugjucio men tik 2 kartus antibiotikus gerem, o pernai i men po karta, budavo ir po du gal pagaliau isaugsim..jei taip butu, kad rasciau darba (nors, tiesa sakant, netikiu), tai kitamet nebaisu ir dirbti butu
merginos, sakau gal mums albumiuko reiketu ir pacios pasirodytume, ir maziais pasigrozetume
reikia aš už albumą kur patogiau kurti? gal gmail'e? ar fotki? pasisakykite
Man tai dzin kur bus albummiukas tinka tsakant visi variantai
QUOTE(tamsi @ 2011 03 15, 17:32)
Man tai dzin kur bus albummiukas tinka tsakant visi variantai
gal fotki? apie gmil albumus pirma k girdziu
bandžiau prisijungti prie seno albumiuko, bet kažkodėl neleidžia nesuprantu kodėl. Gal ištrintas???
sukursim nauja vadinasi
sukursim nauja vadinasi
Labutis visoms,reikia atsizymeti naujuose namuciuose .Smagu ,kad pavasareja jau uz langelio,vakar labai grazus oras buvo,pavaiksciojom per balas su savo panele .
Mes tai kazkaip tik savaitele nejom i darzeli apsirgus buvo,bet tik kosejo ir slogavo,rimciau nieko nebuvo,taip kad apsiejom be antibijotiku,tikiuosi,kad jau ir mes is ligu isaugsim po truputuka,nes praeitais metais kaip ejom i darzeli tai kosmaras tikras buvo,savaite einam.2-3 namie,kaip sakant pastovus grafikas buvo cia musu toks darzelio lankymo.Siemet darzeli pakeitem,nes persikraustem,tai ziuriu normaliai lankom kolkas.kaip bus toliau bus matyt...
As ir uz albuma,kaip ji ten kurt tose fotki?apsvieskite....
Mes tai kazkaip tik savaitele nejom i darzeli apsirgus buvo,bet tik kosejo ir slogavo,rimciau nieko nebuvo,taip kad apsiejom be antibijotiku,tikiuosi,kad jau ir mes is ligu isaugsim po truputuka,nes praeitais metais kaip ejom i darzeli tai kosmaras tikras buvo,savaite einam.2-3 namie,kaip sakant pastovus grafikas buvo cia musu toks darzelio lankymo.Siemet darzeli pakeitem,nes persikraustem,tai ziuriu normaliai lankom kolkas.kaip bus toliau bus matyt...
As ir uz albuma,kaip ji ten kurt tose fotki?apsvieskite....