Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2011 03 14, 15:13)
Brumbrumai, liuks žiedelis smile.gif Matyt nuo trikojo fotografuotas 4u.gif  Aš dar galvojau perfotkint, tą ryškumą išgaut ir dar pabandyt apipurškus vandeniu, bet matau jau plagiatas gausis biggrin.gif Teks be vandens biggrin.gif

nee.. be trikojo, is rankos. cia seniai fotkinta smile.gif jau rodziau kazkada biggrin.gif gali laselius naudot, nes cia tiesiog buvo uzduotis, kai pas zoluba lankiau. paziurejau exif: pasirodo islaikymas 1/25 buvo. nezinau, kaip islaikiau rankose su savo nervais biggrin.gif
Atsakyti
Aš tikriausiai tradiciškai - reikia išmanyti visas taisykles, bet be visa ko, nebūtina jomis remtis, reikia daryti tai, kaip tau pačiam limpa, jei kuri sau, o ne klientui.

Ir taisyklių išmanymas praktikoje tikriausiai padeda realizuoti ir sumanymus be taisyklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 14, 16:23)
Vakar idomiai diskutavom-apie taisykles fotografijoj.Mano nuomone-taisykles yra pagrindas, ant kurio statoma visa fotografija, tarsi raktas, arba fotografiniu simboliu zodynas.Mano oponentes nuomone-kad taisykliu nera ir reikia klausytis sirdies ir kurti is intuicijos.
Labai butu idomu suzinoti, ka manot jus:)

o trečio oponento, su kokia nuomone per viduriuką, tarp jūsų nebuvo? Sutikčiau su ta trečia nuomone. Taisyklės, kaip pagrindas, reikalingos. Bet tuo pačiu, ko gi kito, jei ne širdies reikia klausytis.
Jetau, kaip norėčiau tokios ar panašios diskusijos prie kavos puodelio smile.gif

Rita Gude, na portretas tiktų, bet kam duoti seną. Naują foto suruošk. Traukdami iš archyvų nieko ir neišmoksim. Iš kitos pusės, ir aš mėgstu archyvuose pasiknisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 kovo 2011 - 15:29
Atnesu gele smile.gif

user posted image

user posted image

Ir truputi gamtos nuo juros biggrin.gif

user posted image

Tokiu dalyku nefotografuoju, bet labai idomu pasidare pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 14, 15:28)
Rita Gude, na portretas tiktų, bet kam duoti seną. Naują foto suruošk. Traukdami iš archyvų nieko ir neišmoksim. Iš kitos pusės, ir aš mėgstu archyvuose pasiknisti.

Tvarkoj, jei ryt iki pietų palauks mūsų burtininkė, aš mielai, nes jau sumąsčiau kai ką.

Labai gražios spalvos, Erse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 15:39
o trečio oponento, su kokia nuomone per viduriuką, tarp jūsų nebuvo? Sutikčiau su ta trečia nuomone. Taisyklės, kaip pagrindas, reikalingos. Bet tuo pačiu, ko gi kito, jei ne širdies reikia klausytis.
Jetau, kaip norėčiau tokios ar panašios diskusijos prie kavos puodelio  smile.gif

Truputi ne taip supratai.As nesu vien uz sausas taisykles.As uz jausma, uz sirdi, bet kad tai butu daroma su zinojimu, kodel ir kaip daroma.
As irgi noreciau apie tai padiskutuot:)
Atsakyti
Jetau, kaip norėčiau tokios ar panašios diskusijos prie kavos puodelio  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
i tema: some rules were made to be broken. but you can't break them is you don't know what they are.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 14, 16:23)
Vakar idomiai diskutavom-apie taisykles fotografijoj.Mano nuomone-taisykles yra pagrindas, ant kurio statoma visa fotografija, tarsi raktas, arba fotografiniu simboliu zodynas.Mano oponentes nuomone-kad taisykliu nera ir reikia klausytis sirdies ir kurti is intuicijos.
Labai butu idomu suzinoti, ka manot jus:)

Taisykles žinoti reikia, o klausant širdies reikia padaryti taisyklėms išimtis ax.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 03 14, 16:31)
Atnesu gele smile.gif

user posted image
user posted image

Erse, o trečio varianto neturi?smile.gif Man patinka pirmosios žiedo spalva, pats žiedas, na tie žiedlapių pasigarankščiavimai...man kažkuom panašūs į tavo garbanas avatare rolleyes.gif Bet fonas gražesnis antroj foto, pirmoj kažkaip dalinasi vaizdas, kad puse fono tamsus, kita puse šviesu. Bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Erse, trečioji nuotrauka man labai wub.gif

aš matyt nesijungsiu prie koliažų grupės, darbai spaudžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 16:38)
Tvarkoj, jei ryt iki pietų palauks mūsų burtininkė, aš mielai, nes jau sumąsčiau kai ką.

taigi rase Chele, kad nuotrauku lauks iki rytojaus vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš manau, reikia chemijos smile.gif pajautimo kada kuo vadovautis.
Atsakyti
Airv jei trūksta modeliukų, žinok sutiktų mano pažįstami fotografuotis. Galėsiu perduoti kontaktus.
Kada nors norėčiau pati su jais kokį projektuką suorganizuoti, nes jauni ir sutiktų su daug kuo, nereiktų įkalbinėti. Bet atstumas savo daro.
Atsakyti