Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 03 14, 13:45)

Žodžiai nepaguos, nenuramins, gal tik tyliai primins, kad liūdesio valandą esame kartu.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš. Tik dainos foto dar neturiu, sunkiai įveikiama ji kolkas, bet bus.
El. pašto į kurį siųsti pirmą foto neturiu 4u.gif

paskutinis sarasiukas turbut toks:

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
eurikaite
dosa
green_tea
stashiene
Rita Gude
joreta
Rico
Stikline
juratike13
Airv

Atsakyti
Maggie verysad.gif
Kai grisi ir jei bus noro - parasyk. Manau rasim nuotrauka pratesimui ir tau
Atsakyti
Maggie, laikykis. Lauksiu grįžtant
Atsakyti
[quote=airv,2011 03 14, 13:58]
Jungiuosi ir aš
paskutinis sarasiukas turbut toks:

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
eurikaite
dosa
green_tea
stashiene
Rita Gude
joreta
Rico
Stikline
juratike13
Airv
Svajonė mūsų

Papildyta:
aš labai atsiprašau, o koliažui bet kokią savo foto reikia siūsti, ar yra kažkokie reikalavimai? tema kažkokia ar kažkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 14 kovo 2011 - 14:27
Aš šįkart ir lengvą ir tuo pačiu sunkią išsiunčiau. Vat. Reikalaus apibrėžtos temos ir šiaip, sutvarkymo atitinkamo su PS. Nu du zuikius teks nušauti vienu metu. Bet juk to ir susirinkom, ar ne smile.gif

Green Tea, tavo nuotraukai jau sumąsčiau pratęsimą tik reikia išpildyti. Nežinau ar bus kažkas panašaus į tai, kaip įsivaizduoji pati, bet kilo tik ta mintis smile.gif Ryt manau galėsiu pabandyti.

Ar dar liko neparuošiusių praeitų koliažų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 kovo 2011 - 14:43
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 14, 14:26)

aš labai atsiprašau, o koliažui bet kokią savo foto reikia siūsti, ar yra kažkokie reikalavimai? tema kažkokia ar kažkas?

ir aš nežinau šito blush2.gif , bet minčių foto visai neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 14, 15:43)
ir aš nežinau šito  blush2.gif , bet minčių foto visai neturiu  g.gif

pažiūrėkit kokios foto dalyvavo ir kokias pačios galit suruošti. Stenkitės, kad būtų galima kaip nors pratęsti
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 14, 15:26)

nera jokiu temos reikalavimu, vienintelius reikalavimus jau Cheles surase, tai del nuotraukos dydzio, ir laiko smile.gif ir kad foto vietomis keisti galiam,
o kokia foto jums padaryti, cia jau jusu meniniai sugebejimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 14 kovo 2011 - 15:06
O galima portretą, ar bus per sunku? Duočiau seną, su muiline darytą, nes tik ryt galėčiau koliažui nufotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 15:09
Labai džiaugiuosi, kad buvo ,kam patiko mano darbelis su frezijom bigsmile.gif Pastabas turiu galvoj 4u.gif

Gotte,
J is for Jelly
user posted image
man ši 4u.gif Gal tik norėtųsi ,kad stiklinė būtų viršuj skaidresnė 4u.gif Gal mažiau tų atspindžių g.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 14, 12:26)
mamagute, tau klausimėlis apie frezijas: tu už vazos dėjai juodą pagrindą kažkokį? Kaip taip gaunasi šviesi gėlė, o paskui tamsu g.gif

Žydraake, taip, dėjau juodą medžiagą už gėlių smile.gif

Brumbrumai, liuks žiedelis smile.gif Matyt nuo trikojo fotografuotas 4u.gif Aš dar galvojau perfotkint, tą ryškumą išgaut ir dar pabandyt apipurškus vandeniu, bet matau jau plagiatas gausis biggrin.gif Teks be vandens biggrin.gif

Maggie, stiprybės tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 14, 14:41)

Ar dar liko neparuošiusių praeitų koliažų?

Kazkas dar nepadare su mano nuotrauka.

Maggie, uzjauciu.Laikykis, laikas apslopins.Dabar laikykis.

Kelias dienas nepriejau, atsilikau.Jau viskas pakomentuota, nesikartosiu.Saunuoles jus:*

Labai paskendusi skaityme, skaitau viska apie kompozicija, galva kvadratine..

Vakar idomiai diskutavom-apie taisykles fotografijoj.Mano nuomone-taisykles yra pagrindas, ant kurio statoma visa fotografija, tarsi raktas, arba fotografiniu simboliu zodynas.Mano oponentes nuomone-kad taisykliu nera ir reikia klausytis sirdies ir kurti is intuicijos.
Labai butu idomu suzinoti, ka manot jus:)
Atsakyti