Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 14:05)

Va dar prisiminiau airv  biggrin.gif Noriu pasakyti, kad ta mergina, kuri su skarele prie lango ir daugiau jos nuotraukų yra, na kur plaukai iki pečių beveik, tamsūs. Ji tobula modelis ir tamstos darbas ten visose jos nuotraukose, mmm, uoga  wub.gif

Tu cia apie kuria kalbi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 19, 14:19)
Tu cia apie kuria kalbi? biggrin.gif
Tokia su balta skarele, kaip melžėjos blush2.gif Nu baisiai gražus modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 14:21)
Tokia su balta skarele, kaip melžėjos  blush2.gif  Nu baisiai gražus modelis smile.gif

http://www.flickr.co...N06/5380397461/
SIta?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 19, 14:22)

Aha. bet va šitos nai nai

Ir kaip man patinka palangės, gyvos. Kaip man nusibodo ta sintetika juodai, o čia medis ir dar ne naujas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 kovo 2011 - 14:28
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 14:26)
Aha. bet va šitos nai nai

A, tai cia nuotrauku autore:)
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 14:05)

va dar svajonę pamačiau  biggrin.gif Aną irgi esu apžiūrėjus  biggrin.gif  Ir vis nesuprantu kodėl ji čia tų savo grožių nerodo (o gal jau rodė anksčiau? ) Su plokštele nuotrauka pati pačiausia. Ir autoportretai patinka smile.gif

o, ačiū už dėmesį biggrin.gif tigi nededu, nes nefotkinu paskutiniu metu, sėdžiu savo mažąjį klecką apsikabinus biggrin.gif ten bloge didžioji dalis senų mano darbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 19, 14:28)
A, tai cia nuotrauku autore:)

airv? Matai kaip lotuliukas.gif Dvigubą komplimentą pasakiau smile.gif

Svajone, tiksliai, 5 menesių dar kleckui nėr, mažulytis... Nors kaip pažiūrėsi, žinai, kad padėjai ir niekur nenueis, paguldei ir guli biggrin.gif
Tiesa, pavadinimas labai geras, nes kaip suprantu siekei, kad jo niekas neprisimintų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(Maggie @ 2011 03 19, 13:20)
ne tau vienai  lotuliukas.gif

As tave flikre tikrai pakomentuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 14:29)
airv? Matai kaip  lotuliukas.gif Dvigubą komplimentą pasakiau smile.gif

Svajone, tiksliai, 5 menesių dar kleckui nėr, mažulytis... Nors kaip pažiūrėsi, žinai, kad padėjai ir niekur nenueis, paguldei ir guli biggrin.gif
Tiesa, pavadinimas labai geras, nes kaip suprantu siekei, kad jo niekas neprisimintų hihihi.gif

tiksliau, paguldei ir rėkia biggrin.gif

jio, dėl pavadinimo, kad neprisimintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 15:21)
Tokia su balta skarele, kaip melžėjos  blush2.gif  Nu baisiai gražus modelis smile.gif

dar kartą pasikartosiu- man irgi ši jos auto labai wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti