Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 01:05)
Tai rodau iš anos serijos  g.gif

oho,man labai patinka, net tas zalumas, sviesa patinka, zvilgsnis patinka, liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 13, 22:07)
pasitikrinkit norincios dalyvauti koliazu zaidime AZ, issiunciau atrodo visoms el.p. adresa, kuriuo siusti nuotraukas. Maisom antradieni ir tada siusiu atgal.
Kas dar noretu - jukites!

paskutinis sarasiukas turbut toks:

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
eurikaite
dosa
green_tea
stashiene
Rita Gude
joreta

Jungiuos bigsmile.gif

Zele 3 ir paskutine patiko ax.gif , gelytes grazios, duonyte skani bigsmile.gif
Rita Gute, nemaciau pirmojo, bet antrasis man ne.

Viktorija.a, kuo maziau detaliu tuo geriau ax.gif man servetele gal ir nieko, gal ir be jos geriau, bet ta balta medziaga (staltiese) pernelyg grubaus pavirsiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 14, 10:19)
oho,man labai patinka, net tas zalumas, sviesa patinka, zvilgsnis patinka, liuks rolleyes.gif

Ačiū, nes turbūt pirmąkart aš čia nenoriu nieko keisti clap_1.gif

Ačiū ir toms, kurioms nepatiko biggrin.gif 4u.gif bet bent vienai patiko, tai man jau laimės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 10:27
QUOTE(Cheles @ 2011 03 14, 00:07)
pasitikrinkit norincios dalyvauti koliazu zaidime AZ, issiunciau atrodo visoms el.p. adresa, kuriuo siusti nuotraukas. Maisom antradieni ir tada siusiu atgal.
Kas dar noretu - jukites!

paskutinis sarasiukas turbut toks:

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
eurikaite
dosa
green_tea
stashiene
Rita Gude
joreta

Aš noriu!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 13, 22:40)
Labu,

Nu Rarity, pavarei, nooooriuuu ....mmm...skanumėlis tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Ir aš su maistu...tik vėl, kaip ir anuos sykius, nu neskonį aš noriu perteikti ir viskas.. doh.gif kažkoks gaunasi kitoks fotografavimo tikslas. Šį kartą žaidžiau su šviesa, pasakykit, kuri foto geriausia:

Man patiko pirma, tiesiog vat patiko, skonio nejaučiu, skauda gerklę doh.gif Paskutinėj kažkaip man per daug šviesos ant želės, na toks jausmas, kad kažkas specialiai labai kryptingai pašvietė.

mamagute, tau klausimėlis apie frezijas: tu už vazos dėjai juodą pagrindą kažkokį? Kaip taip gaunasi šviesi gėlė, o paskui tamsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 13, 22:47)
Vnz arba juoda balta, arba bjauri oda, nes apšvietimo nesusireguliavau...

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 00:05)
Gal tu mane su kuom noprs sumaišei laugh.gif Kaip smagiai džiaugiesi. Nu tikrai gražu. Gi prisikabint visada galima. O čia man nesinori...
Na, o aš kur perfotografavau, nepatiko. Tai rodau iš anos serijos  g.gif

Žinai ilgai žiūrėjau ir galvojau patinka man jos ar ne, tai visgi antra man per daug grubūs šešėliai, o iš pirmos manau galima nebloga nuotrauka išgauti, pažaidžiau jei norėsi pamatyti rašyk atsiusiu smile.gif nesinori čia dėti, gal nepatinka kai kas nors kitas jas apdoroja ir rodo, tai jei ka brūkštelk

QUOTE(bizyte @ 2011 03 14, 08:36)

žinok suprantu, nes pati pametinukes turiu ax.gif paaugs ir bus lengviau 4u.gif

aha ir i mano kiema šventė ateis ax.gif

QUOTE(Burka @ 2011 03 14, 08:40)
1. pas mane 2 poros pametinuku tongue.gif
2.Aciu 4u.gif

man jau su dviem stogas būna važiuoja, be auklės jau niekaip tai kaip su keturiais reiktu tvarkytis net neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 03 14, 11:51)
Aš noriu!!  ax.gif

oho, kokie žmonės 4u.gif Pažįstu iš senų pradžiamokslių temų neakivaizdžiai 4u.gif Manau, visos apsidžiaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 14, 11:30)
Žinai ilgai žiūrėjau ir galvojau patinka man jos ar ne, tai visgi antra man per daug grubūs šešėliai, o iš pirmos manau galima nebloga nuotrauka išgauti, pažaidžiau jei norėsi pamatyti rašyk atsiusiu smile.gif nesinori čia dėti, gal nepatinka kai kas nors kitas jas apdoroja ir rodo, tai jei ka brūkštelk

Aišku atsiųsk, ačiū 4u.gif Aš ir nemoku gerai apdirbti žmonių, o ir nelabai stengiausi su pirma, palikau ateičiai perfotografuot su lightboxu normaliai arba dienos šviesoj.
Bet labai labai įdomu - į a. ž . gal? Jei negali į a.ž., tada mail'ą atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 14, 11:26)
mamagute, tau klausimėlis apie frezijas: tu už vazos dėjai juodą pagrindą kažkokį? Kaip taip gaunasi šviesi gėlė, o paskui tamsu g.gif

tai is virsaus fotkini, ir grindys uzima visa fona. pvz kaip as dariau: fonas paprasciausiai kilimine danga. f mazas. oras buvo niurus, tai dar plius papildoma lempele. ir tiek.

user posted image

tarp ziedo ir grindu nemazas tarpas
Atsakyti
Vienintelė, būdama mandagi nedrįso, bet aš įdėsiu. Vienintelės redakcija (kitą kart pabandysiu taip nesukumpti biggrin.gif ):

user posted image

Dabar susiparinau, o gal aš turėjau atsiklausti prieš dedama? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 12:17
QUOTE(mamagute @ 2011 03 14, 12:41)
oho, kokie žmonės 4u.gif Pažįstu iš senų pradžiamokslių temų neakivaizdžiai 4u.gif Manau, visos apsidžiaugs smile.gif

Oho (kaip man malonu biggrin.gif) bigsmile.gif bet čia man reikia džiaugtis, kad yra tokia tema, į kurią vis norisi grįžt....nes jau apkerpėjus esu nesvietiškai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 01:05)
Gal tu mane su kuom noprs sumaišei laugh.gif Kaip smagiai džiaugiesi. Nu tikrai gražu. Gi prisikabint visada galima. O čia man nesinori...

Nesumaišiau biggrin.gif Tiesiog smagu, kad atsirado nuotrauka, prie kurios bent vienas žmogus nenori kabinėtis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 03 14, 10:21)
Labas rytas.

viktorija.a, hm...... Mano kuklia nuomone, ta servetėlė po keksiuku nuvagia daug dėmesio. Nes aš pirma ištyrinėjau servetėlę ir tik tada akys nukrypo prie saldumynų.  g.gif Nežinau ką, bet kažką reiktų kitaip daryti, gal servetėlę kur nors antram plane įtaisyt.

Ačiū, net bebuvau pagalvojus, apie tokį variantą. Kitose nuotraukose pabandysiu ir taip smile.gif
Atsakyti