Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 18, 23:32)

Aš tai nežinau ar gerai ar blogai. Bet užtat žinau, kad patinka. Kaip antras sėdintis žmogus už merginos, stebėtojas. Žodžiu, man gražu. Ir spalviškai gražu. Kas negražu, tai tamsus kražtelis dešinėje apačioje.

drinks_cheers.gif aš nedrįsau pirma sakyt, kad ne šešėlis, o tas kitas kraštas blaško ax.gif Kažkaip visai žaliai jaučiuos dar blush2.gif
O dėl ND Mija23, gal kas gudriau pasakys, bet 3-ioj lyg abu paskutiniai vienodai ryškūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 18, 22:32)
Mustachio, nu ne ignoras. Aš kažkieno blynus komentavau  g.gif  bet neprisimenu ar tikrai tavo. stengiuosi foto nepraleisti, ebt ne visada gaunasi.

Viskas gerai. smile.gif

Va mano blynai biggrin.gif
user posted image

Aš jus vejuosi .Lėtai,bet vejuosi .
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 03 18, 23:43)
Viskas gerai.  smile.gif

Va mano blynai biggrin.gif

Man cia nedera fono spalva.O blynai skanus:)
Lauksim:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 22:49)
Man cia nedera fono spalva.O blynai skanus:)
Lauksim:)

Mano fotogeniškiausia siena biggrin.gif Ačiū :*
wub.gif
Atsakyti
bišk OT gal, bet čia kažkuri buvot dėjusi vestuvių nuotraukas sufotošopintas ir kitaip sudarkytas. gal kuri turit linką išlaikiusi dar ar pamenat, kur rasti? norim draugams dabar parodyt, kaip būna...
Atsakyti
Almost,jei turi laiko,lukterk,aš skaitysiu,atrasiu,atnešiu biggrin.gif
Atsakyti
o kiek reikia sulaukt "gerai", kad uzskaityt ND?

dedu dar 2 ir 3, sakau geriau patersiu senoj temoj biggrin.gif

F5
user posted image

F10
user posted image

F16
user posted image

ir 3ND

18mmuser posted image
35mmuser posted image
55mmuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2011 03 19, 00:43)
o kiek reikia sulaukt "gerai", kad uzskaityt ND?

dedu dar 2 ir 3, sakau geriau patersiu senoj temoj  biggrin.gif

jei perpratai kaip sufokusuot, manau, tiks, o jei ne - bandyk dar. Gi, sau mokinamės mirksiukas.gif
2,3 gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 18, 23:27)
Aš su techniniu klausimu braunuosi  blush2.gif
Ar labai mane barti reikia už tokį šešėlį ant sienos? fotografijoj tai blogis, didelė klaida?

Nemanau, kad klaida. bet va, Zolubas tai pasakytu, kad tas šešėlis ties nosės dešiniu sparneliu tai tikrai klaida biggrin.gif Nu bet Zolubas ne dievas biggrin.gif
Aš turiu kažkokią fobiją šešėliams ant moteriškių veido biggrin.gif Aišku ne visada tas šešėlis yr blogai, bet dauguma atveju, tai negražiai atrodo, ypač nosis. O šiaip choreografija foto labai faina.

QUOTE(Mustachio @ 2011 03 18, 23:43)
Viskas gerai.  smile.gif

mmm.. blynai skanūs turbūt buvo. bent jau įsivaizduoju, kad turėjo būti.
NE sakau apdirbimui. Labai labai retai netikros, sufototošopintos actionais, ypač vintažiniais, maisto foto atrodo skaniai. Nu netinka (IMHO). Tikrai daug domiuosi maisto fotografija, tai nė vienas, nė vienas tikras maisto fotografas nevintažina nuotraukų.

Dar trūksta priekio. lėkštelės krašto, ne dabar blynai kaip ore pakibę.

Šiaip gerai, kad fotkinai akių lygyje - kuo aukštesnis gaminys/ krūvelė, tuo labiau jo negalima rodyti iš viršaus, nebent lbai graži lėkštės kompozicija.

Papuošimui, rinkčiausi labai skystą, bet sirupingą uogienę. dar geriau skystą medų, arba sirupą, jie gražiai tįsta, nubėga, o paprastos uogienės susigeria į blynus ir būna šnipštas smile.gif

Bet šiaip šaunuolė, kad bandai. bigsmile.gif

Mija, 2 ir 3 nd gerai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 19 kovo 2011 - 07:29
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 21:42)
ačiū, o koki objektyva gavai kažkaip nepamenu blush2.gif
Šitą - sigma 50 1.4

QUOTE(joreta @ 2011 03 18, 22:12)
ar matot emociją? Ir šiaip ar pamanoma? cool.gif
O man labai patiko ir ta šoninė ir visos kitos, mielas sūnus.

Labas prisijungusiai smile.gif Dėl ryškaus fokuso nefokuso patarčiau tuos taškus ekranėlyje spaudyt 4u.gif Bet šiaip man viskas ten matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 kovo 2011 - 08:49
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 19, 08:45)

thumbup.gif Superinis
Teko paturėt kurį laiką, tai fantastiškas. Aš irgi tokio norėčiau. Bet kadangi turiu macro 60 mm 2.8, tai mane fotografai įtikino, kad man jau 50mm nereikia..
Bet tikrai labai geras objektyvas šitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 19 kovo 2011 - 09:05
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 19, 09:05)
thumbup.gif Superinis
Teko paturėt kurį laiką, tai fantastiškas. Aš irgi tokio norėčiau. Bet kadangi turiu macro 60 mm 2.8, tai mane fotografai įtikino, kad man jau 50mm nereikia..
Bet tikrai labai geras objektyvas šitas.

Aha blush2.gif Truputį šoką gavau pamačius plotį ir dydį hihihi.gif O šiaip nelabai galiu kol kas išbandyt - mano dukra siunčia mane labai toli, vyro nėr, o daiktus fotkina milijoną kartų geriau nei mano kitas sigma ala ir macro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 kovo 2011 - 09:18