QUOTE(joreta @ 2011 03 18, 21:11)
bijojau pradžioj žiotis, kad tavasis, nes panašus į tamstą pasirodė, dar peržiūrėjau tavo foto, na gi panašūs esat
Aga, visi sako, kad panasus
QUOTE(Tiga @ 2011 03 18, 21:53)
Dėkui:)
Alabama, patark kai vyrukus fotkinti... Greitai turėsiu progą du jaunuolius fotografuoti. Vienas net nepažįstamas.. Net nžn kur fotografuoti
Alabama, patark kai vyrukus fotkinti... Greitai turėsiu progą du jaunuolius fotografuoti. Vienas net nepažįstamas.. Net nžn kur fotografuoti
Neisivaizduoju, zinok.Va, mano visa patirtis nuosavas vyras, ir neturiu zalio supratimo kaip juos fotografuot
QUOTE(antajo @ 2011 03 18, 22:04)
norejau sakyt, ei is kur toki grazu vyra radai? pasidalink su kitom bet jauciu nesidalinsi...
o nuotraukos fainos.. tik jeigu kabineciaus tai man vyriskumo truksta kaikuriose.. kaikuriose tarsi noreta sakyt ar kazka daryt ir nufotkinai.. bet siaip labai ok
o nuotraukos fainos.. tik jeigu kabineciaus tai man vyriskumo truksta kaikuriose.. kaikuriose tarsi noreta sakyt ar kazka daryt ir nufotkinai.. bet siaip labai ok
O kur butent truksta?
Nesidalinsiu, dar ko, pas tave pacia koks
QUOTE(joreta @ 2011 03 18, 22:12)
prieš porą dienų vyresnėlį fotografavau. Dedu kelias į flickr. Kažkaip šį vakarą su spalvom nedraugauju
ar matot emociją? Ir šiaip ar pamanoma?
ar matot emociją? Ir šiaip ar pamanoma?
Tu ji kita karta siek tiek i save pasuk, kad daugiau veido matytusi.Svajoklis:)
QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 22:34)
Ai kiek simpatisku vyruku portretuku pasirode !
Simpatiskas modeliukas, grazus portretukai. Labai patiko, kad ir skirtingu rakursu ieskota, ir skirtingos pozos pabandytos... Portretai grazus, tvarkingi, bet modeliukas labai isitempes visose Tik toje kur uzsidega cigarete (delnuose paslepes nuo vejo cigarete) - jau toks tikras. Matyt, nematant ji ciaukstelejai?
Simpatiskas modeliukas, grazus portretukai. Labai patiko, kad ir skirtingu rakursu ieskota, ir skirtingos pozos pabandytos... Portretai grazus, tvarkingi, bet modeliukas labai isitempes visose Tik toje kur uzsidega cigarete (delnuose paslepes nuo vejo cigarete) - jau toks tikras. Matyt, nematant ji ciaukstelejai?
Ooo, jooo, modelis labai bijojo..Aciu:)
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 18, 22:48)
Sveika, lauksim ND