Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 03 18, 21:11)
bijojau pradžioj žiotis, kad tavasis, nes panašus į tamstą pasirodė, dar peržiūrėjau tavo foto, na gi panašūs esat  wub.gif

Aga, visi sako, kad panasus smile.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 03 18, 21:53)
Dėkui:)
Alabama, patark kai vyrukus fotkinti... Greitai turėsiu progą du jaunuolius fotografuoti. Vienas net nepažįstamas.. Net nžn kur fotografuoti biggrin.gif

Neisivaizduoju, zinok.Va, mano visa patirtis nuosavas vyras, ir neturiu zalio supratimo kaip juos fotografuot

QUOTE(antajo @ 2011 03 18, 22:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  norejau sakyt, ei is kur toki grazu vyra radai? pasidalink su kitom biggrin.gif biggrin.gif bet jauciu nesidalinsi... biggrin.gif biggrin.gif

o nuotraukos fainos.. tik jeigu kabineciaus tai man vyriskumo truksta kaikuriose.. kaikuriose tarsi noreta sakyt ar kazka daryt ir nufotkinai.. bet siaip labai ok smile.gif

O kur butent truksta?
Nesidalinsiu, dar ko, pas tave pacia koks biggrin.gif

QUOTE(joreta @ 2011 03 18, 22:12)
prieš porą dienų vyresnėlį fotografavau. Dedu kelias į flickr. Kažkaip šį vakarą su spalvom nedraugauju  doh.gif

ar matot emociją? Ir šiaip ar pamanoma? cool.gif

Tu ji kita karta siek tiek i save pasuk, kad daugiau veido matytusi.Svajoklis:)

QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 22:34)
Ai kiek simpatisku vyruku portretuku pasirode biggrin.gif  bigsmile.gif !
Simpatiskas modeliukas, grazus portretukai. Labai patiko, kad ir skirtingu rakursu ieskota, ir skirtingos pozos pabandytos... Portretai grazus, tvarkingi, bet modeliukas labai isitempes visose smile.gif Tik toje kur uzsidega cigarete (delnuose paslepes nuo vejo cigarete) - jau toks tikras. Matyt, nematant ji ciaukstelejai? biggrin.gif

Ooo, jooo, modelis labai bijojo..Aciu:)
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 18, 22:48)

Sveika, lauksim ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 22:55)

Sveikute  wub.gif
Labai grazu, tvarkinga. wub.gif Zavingi pozuotojai.

QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 22:56)

Sveika, lauksim ND smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 22:55)
Man "Ernestas" foto pati geriausia smile.gif Tik kiek is priekio nedidelio pasvietimo atsvaitu ar silpna blykste noretusi... ir spalvu teisingesniu nes  dabar ji zalsvai geltona.
Si ideta nelabai.. Akcentuojama ausyte labiau, o ne veidukas, zvilgsnis, emocija.
Pirmojoje kiek rankos pirmame plane didokos. Artokai fotografuota...

4u.gif ačiū
QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 22:56)

Tu ji kita karta siek tiek i save pasuk, kad daugiau veido matytusi.Svajoklis:)

4u.gif sukiojau, sukiojau visaip, tik kad jis vis klausė, kada jau viskas. O fotografuojant sakė: apie piešimą galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 19, 00:56)
Ooo, jooo, modelis labai bijojo...

Masaziuka atpalaiduojanti reikejo padaryti, kad stresas apmazetu biggrin.gif smile.gif biggrin.gif Savas gi, su svetimu sunkiau tongue.gif

Cia juokiuosi, bet kartais tikrai labai sunku naturaluma isspausti... Fainiausia su vaikais - naturalus, tik, kad greiti labai tongue.gif Maniskei penkeri - jau pozuoja, gerai, kad o kurio laiko uzsimirsta ir pramusa naturalumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 kovo 2011 - 23:23
QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 23:13)
Masaziuka atpalaiduojanti reikejo padaryti, kad stresas apmazetu  biggrin.gif smile.gif biggrin.gif  Savas gi, su svetimu sunkiau tongue.gif

Cia juokiuosi, bet kartais tikrai labai sunku naturaluma isspausti....

Butu nuostabus vaizdas. biggrin.gif +2, vejas, du vaikai, sunus su siaubu ziurintis i tevo cigarete ir moralizuojantis, ir dar as masaza jei daryciau biggrin.gif
Uztenka to, kad pasakiau, kad kita karta bus geriau:)
-KOKI KITA KARTA??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 19, 01:23)
Uztenka to, kad pasakiau, kad kita karta bus geriau:)
-KOKI KITA KARTA??? blink.gif

Ir cia tas kardas is virsaus su didelemis akimis? biggrin.gif
Atsakyti
Aš su techniniu klausimu braunuosi blush2.gif
Ar labai mane barti reikia už tokį šešėlį ant sienos? fotografijoj tai blogis, didelė klaida?
user posted image
Atsakyti
Vakaras.

Atsilieku nuo jūsų per dvi temas..... Flickre man visiškas ignoras,tai atėjau primint apie save biggrin.gif Nepamirškit ką? Aš pareisiu.

Kėliau blynus savo į skaniai atrodančio maisto užduotį,flickre,SM grupėj,nei vieno komentaro biggrin.gif Neskanūs?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 18, 22:33)
geras tas nd

radau dar viena, seniau daryta, gal sita uzskaitys daugiau merginu biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 19, 00:27)
Aš su techniniu klausimu braunuosi  blush2.gif
Ar labai mane barti reikia už tokį šešėlį ant sienos? fotografijoj tai blogis, didelė klaida?

ar klaida fotografijoj ar ne, knygose rastum atsakymą, pas dėstytuvus klausdama ir t.t.
Aš tai nežinau ar gerai ar blogai. Bet užtat žinau, kad patinka. Kaip antras sėdintis žmogus už merginos, stebėtojas. Žodžiu, man gražu. Ir spalviškai gražu. Kas negražu, tai tamsus kražtelis dešinėje apačioje.

Mustachio, nu ne ignoras. Aš kažkieno blynus komentavau g.gif bet neprisimenu ar tikrai tavo. stengiuosi foto nepraleisti, ebt ne visada gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 kovo 2011 - 23:34
QUOTE(o la la la @ 2011 03 18, 23:25)
Ir cia tas kardas is virsaus su didelemis akimis? biggrin.gif

biggrin.gif
Istriniau ta.

QUOTE(Mustachio @ 2011 03 18, 23:30)

Laba, ne ignoras.Tu gi zinai, kaip as nemoku komentuot.Butu "oi kaip grazuuu", ar tau to reikia biggrin.gif

QUOTE(Mija23 @ 2011 03 18, 23:31)
radau dar viena, seniau daryta, gal sita uzskaitys daugiau merginu  biggrin.gif

Gerai.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 19, 01:27)

Kazkaip sunku atsakyti... Man sioje nuotraukoje tas seselis ir susiguzusi mergina idejiskai tinka rolleyes.gif Jei siek tiek pridengiu kaire puse (su trupuciu seselio) - net nepasakytum, kad seselis, o kazkoks naturalus vignetingas... Manau, viskas priklauso nuo to, ka nori parodyti, koki efekta isgauti...
Atsakyti