QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 21:41)
Fotografavau siandien viena vyriski.
Daugiau flikre
Ai kiek simpatisku vyruku portretuku pasirode
!
Simpatiskas modeliukas, grazus portretukai. Labai patiko, kad ir skirtingu rakursu ieskota, ir skirtingos pozos pabandytos... Portretai grazus, tvarkingi, bet modeliukas labai isitempes visose
Tik toje kur uzsidega cigarete (delnuose paslepes nuo vejo cigarete) - jau toks tikras. Matyt, nematant ji ciaukstelejai?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 21:50)
žinok vietos turėjau tik 1 kvadratinį metrą ir 50-tuką
čia senos statybos buto virtuvėj fotkinta, kurios nepasižymi erdvumu, tai stengiausi užpildyti visą kadrą, nes kitaip tai stalas matosi, tai dujinė, tai šaldytuvas...
o nugrūdau aš jį ten, nes labai gražiai vakaro saulė krito, tai taip ant durniaus kaip sakant ir pafotkinau
Tada mano pagarba
, kad taip sauniai ta 1 kv. m. isnaudojai. Tikrai neatrodo, kad nepatogioje virtuveje fotografuota
QUOTE(Mija23 @ 2011 03 18, 22:43)
Nedrasiai sveikinuosi ir prasausi i jusu buri
Prasom drasiau
Kelk cia ND nuoroda ar paveiksliukus.
Padarei nuotrauka, nori pasidalinti, dek ir nebijok issakytu nuomoniu, kritikos. Padarytos ir suprastos klaidos padeda tobuleti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 18, 23:01)
Šiandien paukščius gaudėm
Su malonumu paziurejau visa fotosesija. Turi simpatiska modeliuka
. Kiek nedekingas vidurdienio saules apsvietimas - modeliukas daznai prisimerkes del spiginancios saules, seseliai astroki paakiuose, panosej, juoko raukslytese... Bet rakursai, pafotografavimas per sakas, komponavimas, pazaidimai su puodeliu, pagauti besiplaikstantys vejyje plaukai man patinka
Sis kadras tikrai labai saunus. Tie kylantys pauksciai ir beganti mergina labai graziai ziurisi, o ir saulute pasislepusi
Kiek kontrasto gal norisi daugiau...