Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 15:03)
O gal žinot kas čia per gėlės, siaubingai graži spalva, noriu.
Jau labai noriu spalvų... smile.gif

Neisivaizduoju, bet ziuriu, jog ir cia sios spalvos geles yra pacios einamiausios. Na ir ne tik geles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 18, 14:46)
bišk OT, nu bet kaip man gražiai atrodo Tavo užrašiukas ir pavadinimas toks jaukus labai hihihi.gif  4u.gif prie Tavo foto tikrai labai deramas

nelabai atrenku tu apie kuri uzrasiuka? pavadinima foto, ar pacioje nuotraukoje? ax.gif vienaip ar kitaip,aciu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 14:49)
skaniai  wub.gif  nemoku tokių dalykų fotkint, net nebandžiau ir ranka nekyla, nes nu nežinau nuo kurio galo pradėt 

na tai imi ir fotkini, is visu galu,o paskui atsirinkineji ax.gif pabandyk,gal patiks rolleyes.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 14:50)
Zirzilija, aš ten tų visų kompozicijų tau nepasakosiu, bet tiesiog nuostabu, kaip viskas švaru ir spalviškai dera 

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 14:14)

na tai imi ir fotkini, is visu galu,o paskui atsirinkineji ax.gif pabandyk,gal patiks rolleyes.gif
aciu 4u.gif

nea, man taip nepatika.. man patinka sugalvot ir tada, pykšt pokšt ir yra smile.gif o va daiktuose man visai nesigalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 15:18)
nea, man taip nepatika.. man patinka sugalvot ir tada, pykšt pokšt ir yra  smile.gif  o va daiktuose man visai nesigalvoja  smile.gif

na kaip, nezinau kaip su kitais daiktais,bet va su maistu yra taip,viena puse fotogeniska, kita nelabai, virsus grazus buna, o is sono ziurek jis ne taip skaniai atrodo, todel reikia daryt kadrus visokiausiu rakursu, tiesiog ieskoti "to" kampo kuris atskleistu patiekala kaip patiekala smile.gif as pati dar to nemoku, tik saudau aplink smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 18 kovo 2011 - 14:28
Velnias pražioplinau parašyt, mano pirmoji skambėtu taip
vienintele + ? biggrin.gif
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 13:44)
zinok net nepasakyciau,kad dvieju skirtungu zmoniu koliazas, labai puikiai dera - tesia minti smile.gif gal tik buciau kita kampa emus smile.gif o kuri tavoji?

ir man kampas užkliuvo kai idėjau, bet patingėjau perfotkinti, mano pirmoji
o tavo kaliažas su maistu fainas, tik pirmoji nuotrauka man nepatiko, norisi grakštumo daugiau, man pati šakutė negrai smile.gif)), bet daugiau neturiu prie ko prikibti nes pažiūrėjus žvėriškai užsinorėjau to pyrago
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 13:49)
Papildyta:
gal ir nelabai įdomus foto kontekstas (IMHO) , bet atlikta švariai ir tvarkingai  4u.gif

ilgai sukau galva ka čia ydomaus sugalvot, bet ... gal turit minčių visad labai ydomu ka kiti žmones mato ar galvoja

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 13:50)

Vieninintele[/b], man vaikiuko nuotrauka graži ir su tiūčiu  wub.gif Bet nukirpta geriau mano akims smile.gif

O čia skirtingų žmonių nuotraukos koliaže? ohmy.gif

bandžiau atimti tūtę tai isterijso prasidėjo smile.gif))
taip skirtingų žmonių nuotraukos

QUOTE(mamagute @ 2011 03 18, 13:51)

šaunus berniokas 4u.gif Aš tai viršaus nuimčiau, gal daugiau apačios palikčiau g.gif Na, kad akys nebūtų taip centruotos... 4u.gif

dėkui dar reik paeksperimentuoti, mano pagrindinė klaida kad spirgu ir visad idedu tik ka sutvarkyta foto todel turbut daug ka praleidžiu doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 03 18, 13:58)

Vienintele, gera mintis. Grazi sviesa, ryskumas, bet man pirmoji nuotrauka per tuscia. Zinau, jog daug cia detaliu nepridesi, bet vat kazko truksta.  unsure.gif  O ko deja pasakyti negaliu.  doh.gif

kadangi kotokių minčių nekilo tai padariau paprasta neapkrauta daiktais koliaza, idėja paprasta bet man daugiau nieko ten nesinorėjo

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 14:03)
O gal žinot kas čia per gėlės, siaubingai graži spalva, noriu.
Jau labai noriu spalvų... smile.gif

kadangi mano pirmoji foto tai gėlių pavadinimo nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 14:30)

ilgai sukau galva ka čia ydomaus sugalvot, bet ... gal turit minčių visad labai ydomu ka kiti žmones mato ar galvoja

pas mane galvoj irgi vėjai pučia paskutiniu metu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zirzilja, nors šiandien mano skrandis streikuoja, bet tavo torčiukui vis tiek negalėčiau atsispirti bigsmile.gif

Dedu dar vieną savo mažiaus portretuką. Kaip man sunku pagauti fokusą į abi akytes doh.gif Šaudau aš į tarpuakį, bet vaikai tokie makalaikos, kad dažniausiai tik viena akis ryški būna wacko.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 03 18, 15:26)
Zirzilja, nors šiandien mano skrandis streikuoja, bet tavo torčiukui vis tiek negalėčiau atsispirti  bigsmile.gif

Dedu dar vieną savo mažiaus portretuką.  Kaip man sunku pagauti fokusą į abi akytes  doh.gif  Šaudau aš į  tarpuakį, bet vaikai tokie makalaikos, kad dažniausiai tik viena akis ryški būna  wacko.gif

user posted image

Gerai čia pataikei smile.gif labai miela foto.. nerealiai. tik kiek per šviesi mano manymu, ypač toj vietoj kur krūtinė ir po to apklotas eina, net nebesimato linijos:) išdegę biškutį smile.gif
Atsakyti
Vienintele Na, man idėja tai išvis aukso vertės. Nebūtų į galvą net šovę.

Ellos Pritariu dėl šviesumo, man visur per šviesu, bet šiaip, kaip man gražu, kai visas kadras užpildomas wub.gif Pati taip nemoku, bet labai noriu išmokt biggrin.gif

Atvežė objektyvą yahoo.gif Tik aš ne namie, tai kenčiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 18 kovo 2011 - 15:48
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 16:43)

Atvežė objektyvą yahoo.gif Tik aš ne namie, tai kenčiu  biggrin.gif

ech kaip fainai, sveikinu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ellos @ 2011 03 18, 16:26)

Dedu dar vieną savo mažiaus portretuką. 

o cia toks kadras buvo, ar karpei?
man kaip ir Tigai, siek tiek per sviesi, o gal per daug kontrasto,tie seseliai labai ryskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 12:35)
as atnesu dar viena pazaidima su maisto foto smile.gif

Dovanele Jam

skaniai smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 12:37)
Dedu ir aš savo koliaža
Kas aš būsiu kai užaugsiu? arba Kai aš jaunas buvau.

nu ir panasumas thumbup.gif , bet aisku geriau isiziurejus matosi skirtuma , vaza viena matine kita blizganti biggrin.gif

laukine patiko foto su morkytems ,
as savo mazgio niekaip nepagaunu doh.gif jau koks pusmetis ,kaip su jo foto neturiu biggrin.gif , bet nieko atsils labiau , nusimesim striukes sonan , gaudysim parkuose kadrus
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 16:03)
o cia toks kadras buvo, ar karpei?
man kaip ir Tigai, siek tiek per sviesi, o gal per daug kontrasto,tie seseliai labai ryskus smile.gif

Apkirpau vos vos. Matyt ,persistengiau šviesindama. Nu, bet man dabar tokia šviesumo fazija biggrin.gif
Atsakyti