Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 13:32)

man patiko nespalvotas variantas smile.gif

Laukine, tavo foto sita labai patiko,ir detaliu tiek daug, super smile.gif

as atnesu dar viena pazaidima su maisto foto smile.gif

Dovanele Jam

user posted image
Atsakyti
Dedu ir aš savo koliaža
Kas aš būsiu kai užaugsiu? arba Kai aš jaunas buvau.
user posted image
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 13:04)
Tu, Vienintele, esi melancholikė, o gal net flegmatikė, bent jau internete biggrin.gif Mano vyras toks. Kalba nedaug, konkrečiai, mažai emocijų biggrin.gif  Kartais apkaltinu jį, kad jis piktas, o jis į mane žiūri nustebęs, sako tu ką  biggrin.gif 
O kai kurie žmonės (va aš sangvinikė+cholerikė) bla bla bla bla. Gi ne visi vienodi žmonės, man pvz niežti, kad kažko nepasakau, o kai pasakau po to kartais pagalvoju, o kam čia reikėjo sakyt  biggrin.gif  4u.gif

Šiaip manes visai nepažysti ir saky kokia aš esu nelabai gali.
Tiesiog manau visad paprasta išsišokti ir rėžti ale aš tokia esu, bet tokioj erdvėj kai nematai žmogaus ir negirdi intonacijos daug ką galima suprasti ne taip, todėl aš šitoj vietoj laikausi pagarbos kitam žmogui ir tolerancijos
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 13:37)
kai nematai žmogaus ir negirdi intonacijos daug ką galima suprasti ne taip.
Be abejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 14:37)
Dedu ir aš savo koliaža

zinok net nepasakyciau,kad dvieju skirtungu zmoniu koliazas, labai puikiai dera - tesia minti smile.gif gal tik buciau kita kampa emus smile.gif o kuri tavoji?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 12:33)

Šviežutėlės traškios morkos.. Oi fotogeniškas reikalas  biggrin.gif

Man erdvės trūksta, iš apačios, viršaus ir kairės (daržovių ten tų), šiaip thumbup.gif spalvos tai veža, jau pasiilgau tokių spalvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 13:35)
Dovanele Jam

bišk OT, nu bet kaip man gražiai atrodo Tavo užrašiukas ir pavadinimas toks jaukus labai hihihi.gif 4u.gif prie Tavo foto tikrai labai deramas
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 18, 13:35)

Dovanele Jam

skaniai wub.gif nemoku tokių dalykų fotkint, net nebandžiau ir ranka nekyla, nes nu nežinau nuo kurio galo pradėt lotuliukas.gif bet va grožėtis kitų darbais mėgstu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 13:37)
Dedu ir aš savo koliaža

gal ir nelabai įdomus foto kontekstas (IMHO) , bet atlikta švariai ir tvarkingai 4u.gif
Atsakyti
Zirzilija, aš ten tų visų kompozicijų tau nepasakosiu, bet tiesiog nuostabu, kaip viskas švaru ir spalviškai dera bigsmile.gif

Vieninintele
, man vaikiuko nuotrauka graži ir su tiūčiu wub.gif Bet nukirpta geriau mano akims smile.gif

O čia skirtingų žmonių nuotraukos koliaže? ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 18 kovo 2011 - 13:50
QUOTE(Almost @ 2011 03 18, 13:46)
bišk OT, nu bet kaip man gražiai atrodo Tavo užrašiukas ir pavadinimas toks jaukus labai hihihi.gif  4u.gif prie Tavo foto tikrai labai deramas

drinks_cheers.gif biggrin.gif ir aš tą pastebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 18, 00:26)
jaučiu apsižliumbčiau, jei kas sukurtumėt gražią foto šiai dainai  smile.gif

oi, apėmė tokia nostalgija... ir be foto apsižliumbiau wub.gif
Vanillla, man truputėlį nepatiko tas akių , antakių nevienodumas, lyg iš skirtingų foto suklijuota, o šiaip fain smile.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 12:47)
kas negerai apart to kad čiulptukas burnoj?

šaunus berniokas 4u.gif Aš tai viršaus nuimčiau, gal daugiau apačios palikčiau g.gif Na, kad akys nebūtų taip centruotos... 4u.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 13:33)
Šviežutėlės traškios morkos.. Oi fotogeniškas reikalas  biggrin.gif

Laukine, spalviškai patiko, tik pasirodė man, gal kiek 'peršarpinta' g.gif
Atsakyti
Laukine, aciu uz atsakyma. Teks laukti objektyvo normalaus, ir tik tada kazka panasaus bandyti. cool.gif

Nors ir nemegsti tokiu trumpu komentaru, bet as jokiu trukumu neizvelgiu tavo foto, todel sakau. wub.gif wub.gif wub.gif

Zirzilija, pasirodo esu nezmoniskai alkana!!! blink.gif Noriuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Grazuuuuuuuu!!! wub.gif

Vienintele, gera mintis. Grazi sviesa, ryskumas, bet man pirmoji nuotrauka per tuscia. Zinau, jog daug cia detaliu nepridesi, bet vat kazko truksta. unsure.gif O ko deja pasakyti negaliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 18, 13:58)

Vienintele

O gal žinot kas čia per gėlės, siaubingai graži spalva, noriu.
Jau labai noriu spalvų... smile.gif
Atsakyti