Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 12:58)
tai ir skanuoji ten?

aga, viską ten darau.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 11:58)
daryčiau j/b nes spalvos man čia pjaunasi - toks buitiakas atrodo ir kirpčiau apačios, nes kažkas ten maišo apačioj  blush2.gif

tuomet man geriau žiūrisi panaikinus ta dėmę, gražus jb tik sharpo mano akiai kiek daugoka, dabar su panaikinta dėme tongue.gif
user posted image
dėkui už nuomone, pas mane namuose nefotogeniškos spalvos smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 18, 10:57)

Jus man paaiskinkit kokiu budu isgauti TOKI SVIESUMA, SKAISTUMA, RYSKUMA??? Ziureti cia Cia del sviesaus objektyvo+ sviesinimo curves? Ar tai kokie kiti budai. Nu neisgaunu tokio pieno minkstumo svelnumo, skaistumo su savo foto.  verysad.gif

Čia parametrai visų pirma manau buvo teisingai parinkti. Šiaip, su PS čia minimaliai šviesinta, spalvos jo, trupučiuką prigesintos, bet dabar man tas labai nepatinka. Daryčiau kiek vos vos ryškiau- vos vos, nes ši lyg pilkuoja... O daugiau.. Nežinau, neturiu kaip atsakyt į tokį klausimą. Jokios papildomos šviesos, jokio reflektoriaus, tiesiog langas ir dienos šviesa pro jį...
4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 11:47)

kas negerai apart to kad čiulptukas burnoj?

TAIGI akys centre, jolki palki biggrin.gif Sėsk, du biggrin.gif

(tikiuosi nesupyksi už mano postą,- parą laiko galva plyšta, lipu sienom, nebežinau nei ką galvoju nei kaip sakau)

Man j/b paverstas gražiau žiūrisi ir pakirptas biškutį...

Šviežutėlės traškios morkos.. Oi fotogeniškas reikalas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 18, 12:16)
aga, viską ten darau.

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 03 18, 11:30)
as jai sukursiu. zinau jau ka kaip ir kur. as ja gavau  smile.gif

Nors aš įsivaizduoju ką daryt, bet man būtų labai sunki ši užduotis doh.gif Labai lauksiu bigsmile.gif

Laukine super! Man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 13:33)
Čia parametrai visų pirma manau buvo teisingai parinkti.

(tikiuosi nesupyksi už mano postą,- parą laiko galva plyšta, lipu sienom, nebežinau nei ką galvoju nei kaip sakau)

Šviežutėlės traškios morkos.. Oi fotogeniškas reikalas  biggrin.gif

Labai faina nuotrauka ir atrodo taip skaniai valgo tas morkytes thumbup.gif neatrodo, jog biški trūksta kairės pusės? g.gif

O kokius maždaug parametrus naudojai bei koki objektyvą? 4u.gif

Užjaučiu dėl galvos skausmo 4u.gif pažįstama bėda doh.gif vartok kokius nuskausminamuosius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 18 kovo 2011 - 12:58
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 12:33)
TAIGI akys centre, jolki palki  biggrin.gif Sėsk, du  biggrin.gif

Man j/b paverstas gražiau žiūrisi ir pakirptas biškutį...

va tokių postų nesuprantu, geriau patylėt tada jei pati nežinai ka sakai smile.gif))) o jei rimtai dažniausiai nereguoju arba bandau tai daryti

Man patiko traškios morkos thumbup.gif , tik truputėli viršaus dar norėtusi kad nesibaigtu su vaikučio galva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 18 kovo 2011 - 12:56
Laukine, labai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 12:56)
va tokių postų nesuprantu, geriau patylėt tada jei pati nežinai ka sakai smile.gif)))
Tu, Vienintele, esi melancholikė, o gal net flegmatikė, bent jau internete biggrin.gif Mano vyras toks. Kalba nedaug, konkrečiai, mažai emocijų biggrin.gif Kartais apkaltinu jį, kad jis piktas, o jis į mane žiūri nustebęs, sako tu ką biggrin.gif
O kai kurie žmonės (va aš sangvinikė+cholerikė) bla bla bla bla. Gi ne visi vienodi žmonės, man pvz niežti, kad kažko nepasakau, o kai pasakau po to kartais pagalvoju, o kam čia reikėjo sakyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 18, 12:56)

O kokius maždaug parametrus naudojai bei koki objektyvą?  4u.gif

O vaistų nelabai galiu, gi papilnuką turiu lelių... unsure.gif Pirmą kart šitaip skauda.. niekad dideliais galvos skausmais nesiskundžiau, bet čia kai kirto, tai net nuo bet kokios minties galvoj ją ima skaudėti...

f 2,5, išlaikymas 125, ISO 400, 50mm 1,4f objektyvas. Išlaikymas mano rankoms per ilgas jau toks doh.gif Man gal apačios truputį norėtųsi.. g.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 12:56)
va tokių postų nesuprantu, geriau patylėt tada jei pati nežinai ka sakai smile.gif))) o jei rimtai dažniausiai nereguoju arba bandau tai daryti

Man patiko traškios morkos thumbup.gif , tik truputėli viršaus dar norėtusi kad nesibaigtu su vaikučio galva.

Negaliu tylėti, čia kita liga biggrin.gif

Ačiū labai kas pasidalinote nėštukės foto linku. Labai daug gražių mačiau.. Aišku ir modeliai išskirtiniai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 21:21)
"Už rankų susiėmę apjuosim Lietuvėlę"

mmmmm, kokios spalvos-fantastika. Cia tu jas kazkaip koregavai? ax.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 08:59)
Labai bijau det ir jauciu, kad eilini karta gausiu velniu tongue.gif nu bet...ai... biggrin.gif

Labai grazus potretas, as biskiuka kirpciau apacios, ir jo-tos akys kazkoki keista itaima kelia biggrin.gif Bet siap saunuole, i modelis isties laaabai fotogeniskas, toki fotkint ir fotkint reik mirksiukas.gif

Kas vaikioko dejot nuotrauka su tute-tai J.B zymiai graziau ziurisi 4u.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 18, 11:33)
Čia parametrai visų pirma manau buvo teisingai parinkti. Šiaip, su PS čia minimaliai šviesinta, spalvos jo, trupučiuką prigesintos,

o kaip tas spalvas reik prigesint? ax.gif
man irgi virsaus truksta biskuti
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 03 18, 13:07)

o kaip tas spalvas reik prigesint?  ax.gif
man irgi virsaus truksta biskuti

Su clarity ir saturation 4u.gif
Atsakyti