Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 03 18, 10:57)
As isiterpsiu su savo klausimynu.  brunette.gif

Jus man paaiskinkit kokiu budu isgauti TOKI SVIESUMA, SKAISTUMA, RYSKUMA??? Ziureti cia Cia del sviesaus objektyvo+ sviesinimo curves? Ar tai kokie kiti budai. Nu neisgaunu tokio pieno minkstumo svelnumo, skaistumo su savo foto.  verysad.gif

nu čia kaip suprantu prieš langą fotkinta, nemanau, kad čia su ps daug dirbta šviesinant g.gif tiesiog taisyklinga ekspozicija , ir kažkiek šviesinta paprastuoju būdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 10:57)
tikrai nori išgirst  biggrin.gif  nu prašoms, tarkim šitas, kaip tik klausau dabar  smile.gif
http://www.youtube.c...feature=related

wacko.gif
Atsakyti
Vanila, man nepatinka akys 4u.gif Na tikrai kaip nakti labai sventus atrodo blush2.gif Siaip kompozicija pati patinka, bet kokybe nelabai kaip ir jb per pilkas smile.gif Siuo atveju noretusi baltesnes odos ir ryskiu juodu akiu biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 03 18, 10:57)
As isiterpsiu su savo klausimynu.  brunette.gif

Jus man paaiskinkit kokiu budu isgauti TOKI SVIESUMA, SKAISTUMA, RYSKUMA??? Ziureti cia Cia del sviesaus objektyvo+ sviesinimo curves? Ar tai kokie kiti budai. Nu neisgaunu tokio pieno minkstumo svelnumo, skaistumo su savo foto.  verysad.gif

Na Laukine, pasakyk kaip cia ka darei kad gavos taip graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 11:01)
nu čia kaip suprantu prieš langą fotkinta, nemanau, kad čia su ps daug dirbta šviesinant  g.gif  tiesiog taisyklinga ekspozicija , ir kažkiek šviesinta paprastuoju būdu  biggrin.gif

As ir taip manau. Plius, atrodo kad spalvos truputį blukintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 10:59)
Na, ir atseit klausai visada, kai dirbi, kai mokaisi, kai laisvalaikis ar kai myliesi biggrin.gif Ne, įtariu, visokios muzikos klausaisi, o ši tiesiog tave veža (taip spėju, ar ne? )  biggrin.gif

Taigi, reziumuoju - tokia muzika mane taip pat veža, bet tam tikrame kontekste, aš įsijungiau ir kad pradėjau kaip tas zuikis enedžaizeris greitai rašyti nuo šios muzikos, taigi jungsiu lauk, nes šiaip rašau darbą iš lingvistikos kur reik pagalvot biggrin.gif

nu žinok 80 proc klausau būtent tokį sunkų dnb, automobilyje, kai galvą skauda, namuose kai tvarkausi, valgyt darau, bilekada - nepavydžiu savo kaimynam, nu bet ką darysi biggrin.gif kitas 20 proc klausau lengvą muziką vakare, arba kai paverkt norisi biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=TjacfNpitlQ
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 00:43)

as jai sukursiu. zinau jau ka kaip ir kur. as ja gavau smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį ax.gif kaip jūs tvardotės fotografuodamos? Vakar pamėginau savo mažosios užsiėmimuose fotkint...tai šakės doh.gif rankos drebėjo kaip alkoholikės...ir dar kaip tuos mažus judančius fotkint???? pusę nuotraukų trint reikia...labai labai dėkinga būčiau sulaukus atsakymo 4u.gif

Vanilla, man labai patiko tavo portrečiukas mirksiukas.gif akį tikrai traukia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 18, 11:39)
Turiu klausimėlį  ax.gif kaip jūs tvardotės fotografuodamos? Vakar pamėginau savo mažosios užsiėmimuose fotkint...tai šakės doh.gif rankos drebėjo kaip alkoholikės...ir dar kaip tuos mažus judančius fotkint???? pusę nuotraukų trint reikia...labai labai dėkinga būčiau sulaukus atsakymo  4u.gif

mažučius, tai išlaikymas turi būti 2*židinio nuotolis, nu tai su 50 mm fotkinant aš sm forumiečių patarimu stengiuosi ilgesnio nei 1/125 s nestatyt, o tada jau diafragmą ir iso reguliuot pagal apšvietimą, diafragmos irgi stengiuosi daugiau nei F2 neatidaryt, nes prie kokio F1.4 sujuda vaikas, ir fokusas nušoka..

beje, kur juosteles skanuoji nepasakei ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
dedu kritikai, kitų nuotraukas lengvaiu vertinti nes žiūri kaip žiūrovas, o savas taip nesigauna, juo labiau kad visad idedu neseniai iškeptas nesusigulėjusias galvoj
user posted image
kas negerai apart to kad čiulptukas burnoj?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 11:47)
dedu kritikai, kitų nuotraukas lengvaiu vertinti nes žiūri kaip žiūrovas, o savas taip nesigauna, juo labiau kad visad idedu neseniai iškeptas nesusigulėjusias galvoj
user posted image

Truputėlį iš žemiau norėtųsi fotkinti, ir dešinės pusės daugiau, nes nukirstas vienas petys. Na čia mano tokie pastebėjimai smile.gif gera išraiška veido, dar plaukučius pastatyčiau tokius kaip ragiukus, na lyg labai piktas vaikiukas būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 12:44)
beje, kur juosteles skanuoji nepasakei ?  blush2.gif  ax.gif

Juostą ryškinu Šeškinėje esančioje KODAK labe(prie turgelio) . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 18, 11:47)
user posted image

daryčiau j/b nes spalvos man čia pjaunasi - toks buitiakas atrodo ir kirpčiau apačios, nes kažkas ten maišo apačioj blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 18, 11:56)
Juostą ryškinu Šeškinėje esančioje KODAK labe(prie turgelio) .  mirksiukas.gif

tai ir skanuoji ten?
Atsakyti