QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 11:11)
Kokia diafragma, koks islaikymas, kad net sutamsejo?
Na, dabar gal ir nieko: 1/30 ir f4.0
O kaip jus nustatote, kad objektas, kuri norite nufotografuoti butu ryskus, o aplinka isplaukusi, neryski. Kiek zinau, reikia didinti diafragma, bet tuomet ima vaizdas tamseti...
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 10:20)
Rita gude, nzn kaip tvarkyt
Prašyk Yvetės pagalbos ar brumbrumbai vyro, nes nu negali tokios nuotraukos numesti, čia gi ne kokia gėlė
Tiesa, vos vos ant kaktos matosi raukšlytės. Na, gal geriau, kad jų nebūtų, nes didelėje nuotraukoje gal ir labiau matytųsi. Jei man vaidenasi, tai tebūnie
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 11:22)
Kiek zinau, reikia didinti diafragma, bet tuomet ima vaizdas tamseti...
keiti diafragmą, keisk ir išlaikymą.
Vanilla, galvojau, kad bandei versti ir išgauti tas stiklines akis. Šiaip veikia čia, nes nesumurzinai foto. Tik aplink akis, makiažas keistai žiūrisi. Pabandyk dar paprastą vertimą į jb
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 10:22)
Na, dabar gal ir nieko: 1/30 ir f4.0
O kaip jus nustatote, kad objektas, kuri norite nufotografuoti butu ryskus, o aplinka isplaukusi, neryski. Kiek zinau, reikia didinti diafragma, bet tuomet ima vaizdas tamseti...
Pirmam puslapi yra info ir namu darbai, po kuriu ir prasvieseja diafragmos:)
Kad objektas butu ryskus, o fonas isplaukes, reikia atvert diafragma-kad jos skaiciukas butu maziausias.
Vanillla aš jungiuosi prie tų kuriems patinka, mane užkabino, tik šiek tiek šviesinčiau, man paskutiniia tavo darbai labai liuks, lauksiu kitų nes dabar ydomu pasidarė ar modeliukas labai geras kliuvo ar labai ūgtelėjai
einu bandyti idėja įgyvendinti koliažui ))
einu bandyti idėja įgyvendinti koliažui ))
man cia graziausias variantas is to kiek bandziau gal ir keistai tas makiazas atrodo, bet kai modelis taaaip iskele antaki, tai aisku, kad viskas issikraipe
Ai, nu patinka man sita foto darykit ka norit, patinka kaip vaikas dziaugiuosi, kad taip gavosi, toli jai iki tobulo portreto, bet mane kazkas joje kabina idejau foto, pati save pagyriau ir laiminga
Papildyta:
Vienintele, labai smagu, kad patiko bet jau rasiau pries tai, kad pati jauciu, jog likau tokiam pat lygy, tiesiog modelis saunus pasitaike. Grazi, fotogeniska, drasi, savim pasitikinti, ekspresyvi moteris. Tai cia nori, nenori su ja geru kadru padarysi o kad pati ugtelejau taip greit, tai abejoju
Ai, nu patinka man sita foto darykit ka norit, patinka kaip vaikas dziaugiuosi, kad taip gavosi, toli jai iki tobulo portreto, bet mane kazkas joje kabina idejau foto, pati save pagyriau ir laiminga
Papildyta:
Vienintele, labai smagu, kad patiko bet jau rasiau pries tai, kad pati jauciu, jog likau tokiam pat lygy, tiesiog modelis saunus pasitaike. Grazi, fotogeniska, drasi, savim pasitikinti, ekspresyvi moteris. Tai cia nori, nenori su ja geru kadru padarysi o kad pati ugtelejau taip greit, tai abejoju
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 11:44)
bet jau rasiau pries tai, kad pati jauciu, jog likau tokiam pat lygy, tiesiog modelis saunus pasitaike. Grazi, fotogeniska, drasi, savim pasitikinti, ekspresyvi moteris. Tai cia nori, nenori su ja geru kadru padarysi o kad pati ugtelejau taip greit, tai abejoju
sakyk ką nori, bet jei nemokantis fotografuoti turėtų progą fotografuoti dailiausią pasaulio merginą, nebūtinai gautųsi nuostabiausios foto. Žinoma, kad laisvai, grai besijaučiantis modelis padeda gauti gerus rezultatus, bet reikia ir fotografo įnašo.
Tad, nesikuklink. Tikrai eini į priekį. Postūmis yra, nenuvertink savęs.
Tai aišku, juk šios temos ir esmė - varyt pirmyn, o ne dreifuoti - pasiseks, nepasiseks.
Aš pati jau dabar kiek žinių gavau ojoj. Ta proga ir padėkosiu visiems už kantrybę ir tikiuosi jos ateity
Aš pati jau dabar kiek žinių gavau ojoj. Ta proga ir padėkosiu visiems už kantrybę ir tikiuosi jos ateity
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 09:20)
Na na?
tikrai nori išgirst nu prašoms, tarkim šitas, kaip tik klausau dabar
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 09:59)
oij, man labai gražu aš asmeniškai neturiu prie ko prikibt
Papildyta:
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 10:10)
Suprantu...tik tokie durni klausimai kyla, nes tik pradedu cia susipazinti su fotografija. Fotoaparate nustatineju diafragmas, islaikymus, tai man kazkaip viskas nutamsejo, kad net ant auto atrodo daug puikiau viskas iseidavo:)
Kaip, tarkim, namu salygomis isgaunate kontrastinga sviesa, kaip sklaidyta?
Kaip, tarkim, namu salygomis isgaunate kontrastinga sviesa, kaip sklaidyta?
padaryk namų darbus ir aišku bus
As isiterpsiu su savo klausimynu.
Jus man paaiskinkit kokiu budu isgauti TOKI SVIESUMA, SKAISTUMA, RYSKUMA??? Ziureti cia Cia del sviesaus objektyvo+ sviesinimo curves? Ar tai kokie kiti budai. Nu neisgaunu tokio pieno minkstumo svelnumo, skaistumo su savo foto.
Jus man paaiskinkit kokiu budu isgauti TOKI SVIESUMA, SKAISTUMA, RYSKUMA??? Ziureti cia Cia del sviesaus objektyvo+ sviesinimo curves? Ar tai kokie kiti budai. Nu neisgaunu tokio pieno minkstumo svelnumo, skaistumo su savo foto.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 10:56)
tikrai nori išgirst nu prašoms, tarkim šitas, kaip tik klausau dabar
Na, ir atseit klausai visada, kai dirbi, kai mokaisi, kai laisvalaikis ar kai myliesi Ne, įtariu, visokios muzikos klausaisi, o ši tiesiog tave veža (taip spėju, ar ne? )
Taigi, reziumuoju - tokia muzika mane taip pat veža, bet tam tikrame kontekste, aš įsijungiau ir kad pradėjau kaip tas zuikis enedžaizeris greitai rašyti nuo šios muzikos, taigi jungsiu lauk, nes šiaip rašau darbą iš lingvistikos kur reik pagalvot