Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labai bijau det ir jauciu, kad eilini karta gausiu velniu tongue.gif nu bet...ai... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 09:59)
Labai bijau det ir jauciu, kad eilini karta gausiu velniu tongue.gif nu bet...ai... biggrin.gif

totaliai nepatiko visa dešinė pusė ekrane (kairė merginoje)... net nemoku apibūdint, bet akies konkrečiai netraukia. o va į kairę foto pusę žiūrėti gražu, miela, jauku. ta dešinė lyg pripiešta, kaip kad šnekėjot čia apie numirėlių foto... nežinau, brrr net, bet labai nepatinka unsure.gif o kažin jeigu kirpti foto labai (turiu minty per pusę veido), jaučiu nelabai čia galima taip? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 18 kovo 2011 - 10:03
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 09:59)
user posted image

Man patinka.Gal grudo daugoka-tu dejai gruda?Ar man vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 10:59)

Pati kompozicija man atrodo labai gerai, bet modelis atrodo kaip po sunkios nakties. unsure.gif Labai kliuva desinioji akis. Cia gal del pakelto antakio, bet atrodo, jog akys yra skirtingai isdazytos. Tai butu tokia nuomone is mano puses. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 18 kovo 2011 - 10:06
*****, o man patinka blush-anim-cl.gif Gal tik akys lyg nešvarios būtų, bet šiaip VAU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 08:38)
tai, kad ne diafragma ir išlaikymas svarbiausia... priklauso viskas nuo apšvietimo, aplinkos, idėjos..

Suprantu...tik tokie durni klausimai kyla, nes tik pradedu cia susipazinti su fotografija. biggrin.gif Fotoaparate nustatineju diafragmas, islaikymus, tai man kazkaip viskas nutamsejo, kad net ant auto atrodo daug puikiau viskas iseidavo:)
Kaip, tarkim, namu salygomis isgaunate kontrastinga sviesa, kaip sklaidyta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 10:10)
Suprantu...tik tokie durni klausimai kyla, nes tik pradedu cia susipazinti su fotografija. biggrin.gif  Fotoaparate nustatineju diafragmas, islaikymus, tai man kazkaip viskas nutamsejo, kad net ant auto atrodo daug puikiau viskas iseidavo:)
Kaip, tarkim, namu salygomis isgaunate kontrastinga sviesa, kaip sklaidyta? blush2.gif

Kokia diafragma, koks islaikymas, kad net sutamsejo?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 18, 10:59)
Gal noretum mano Bill Evans fotografija sugalvot? biggrin.gif

gal ir norėčiau smile.gif tik laiko paprašysiu daugiau. Kas žino kada sušvies kas nors, bet šiaip patinka tokių klausyti.

Vanilla drąsiau, Zuiki tongue.gif
Žinok man visai patinka, vat apie kažką tokio ir kalbėjau klausdama ar turi kokią foto, kur tatuiruotė geriau matosi. Fainas rėmelis iš plaukų gavosi, dešinėje. Blokuoja ten žvilgsnį ir jį veda tatuiruotės link. Fainas suktukas gaunasi, tatuiruotė, lūpos bei akys. Foto apdirbimas, ties akimis, nelabai patinka. Pati matyt dar vos pašviesinčiau.
Bet šiaip, šaunuolė. Man patiko keli tavo paskutiniai darbai, visai kitokie nei tie, su kuriais į temą pasiprašei. Gražu žiūrėti. O ir modeliukas, pasikartosiu matyt, nuostabus. Dažniau tokią fotografuoti.
Atsakyti
Vanilla, sutvarkyt akytes ir turėsi super turbo nuotraukytę clap_1.gif
Atsakyti
Vanilla, man super portretukas bigsmile.gif tik akims kažką darei? keistai biškį atrodo g.gif ir truputį per pilka, bet liuks šiaip ax.gif pavydžiu tokio modelio rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones smile.gif ir tikejausi, kad sulauks si foto priestaringu komentaru tongue.gif arba uzkabins kazkas joje, arba nee smile.gif man paciai tai patinka smile.gif hihihi.gif
Alabama, tai sviesinau, tai kontrastinau, va ir islindo visokie grudai. Bet man paciai ta nekokybe cia kazkaip nekliudo.
Yvette, aciu uz toki pagyrima ir paskatinima wink.gif
Rita gude, nzn kaip tvarkyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:21)
"Už rankų susiėmę apjuosim Lietuvėlę"

kokia skaisti nuotrauka smile.gif patinka

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 18, 10:59)

o man irgi patinka, tik akiu padazymasman kakzo kliuva g.gif kaip kazkas sake, kaip po ilgos sunkios nakties rolleyes.gif tiksliau - po gero alc.gif
Atsakyti