Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:26)
jaučiu apsižliumbčiau, jei kas sukurtumėt gražią foto šiai dainai  smile.gif
Gal kas turit noro
with or without you
myliu tiek šią dainą, tiek U2, tiek šį video...

Yvete, kai aš tą dainą gavau, aš truputį buvau sumaišius, kad labai gerai dainą pažįstu, iiš tikro šią labai pažįstu, savo reikmėms (na pramogai) esu sukūrus šiai dainai žodžius ir kai buvau nėščia nuolat dainuodavau mikrofoną pasijungusi laugh.gif

Galiu pabandyti? 4u.gif Be įsipareigojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 23:33
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 00:32)
Galiu pabandyti?  4u.gif  Be įsipareigojimo.

žinoma gali smile.gif kažkaip pati šiai dainai ruošti nenoriu. Norėčiau tik klausyti ir grožėtis į kitų foto žiūrėdama.
Galėčiau pabandyti kokia kitai dainai smile.gif Jei ne kokia unc unc unc. Vėlgi, be įsipareigojimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 kovo 2011 - 23:37
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:37)
žinoma gali  smile.gif  kažkaip pati šiai dainai ruošti nenoriu. Norėčiau  tik klausyti ir grožėtis į kitų foto žiūrėdama.
Galėčiau pabandyti kokia kitai dainai  smile.gif Jei ne kokia unc unc unc. Vėlgi, be įsipareigojimų  smile.gif

ok, aš siūlau Enigma lost4
Nors ir pati viziją turiu, bet nežinau nežinau. Šiaip ši daina viena iš tų mūzų, per kurias aš kuriu biggrin.gif

O kur mano užduotis - Nes aš tik vėjas - SEL biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 23:45
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 18, 00:43)
ok, aš siūlau Enigma lost4
Nors ir pati viziją turiu, bet nežinau nežinau. Šiaip ši daina viena iš tų mūzų, per kurias aš kuriu  biggrin.gif

O kur mano užduotis - Nes aš tik vėjas - SEL  biggrin.gif

oi ne, nepasirašau smile.gif Enigmos kažkodėl niekada negalėjau klausyti, kaip ir Sel. Būtų savęs prievartavimas foto šiom dainom kurti. Kad be įsipareigojimų, tai iškart sakau nea smile.gif Nesupyk.
Atsakyti
Šiaip gal kas norėtų KATE Bush The Sensual world blush2.gif Koks klipas čia vizualus, nors visi jos neprasti.
user posted image

Yvete, aleik, ko čia man žeistis biggrin.gif Dainų milijonas, čia kažkam, kad tiktų idealiai atitaikyt oi biggrin.gif O aš klausau tiek plačiai, kad čia ką ir pasiūlyt nebežinai biggrin.gif NUO MJ iki Mylenes Farmer, nuo Rammstein iki Nightwish ar Nina Simone, ar Stevier Wonder biggrin.gif

Gerai, labanakt fotografės cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 23:57
Sveikos 4u.gif
Bandysiu i jusu buri isitraukti smile.gif
Apziurejau portreto nuotraukas, kurias ikele merginos. Man idomu, koki islaikyma ir diafragma nustatot? Koks labiau tinka fotografuojant moteriska portreta, koks - vyriska? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 22:32)
o jūs visos su savo brangiaisiais žiūrit  lotuliukas.gif

Nea,vis kisu MB ka nors grazaus parodyt,tai pyksta,sako atstok su savo nesamonem doh.gif lotuliukas.gif
Bet darbas tai tikrai nerealus wub.gif

Ritos Gudes gelytes irgi labai patiko thumbup.gif taip gaiviai ir taip ryskiai.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:37)
Galėčiau pabandyti kokia kitai dainai  smile.gif Jei ne kokia unc unc unc. Vėlgi, be įsipareigojimų  smile.gif

As siuo metu istisai klausauVremia na,ji turbut tokia unc unc unc lotuliukas.gif ale kazkodel labai mane veza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 01:07)
Sveikos 4u.gif
Apziurejau portreto nuotraukas, kurias ikele merginos. Man idomu, koki islaikyma ir diafragma nustatot? Koks labiau tinka fotografuojant moteriska portreta, koks - vyriska? 4u.gif

tai, kad ne diafragma ir išlaikymas svarbiausia... priklauso viskas nuo apšvietimo, aplinkos, idėjos..
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 03 18, 06:23)

As siuo metu istisai klausauVremia na,ji turbut tokia unc unc unc lotuliukas.gif ale kazkodel labai mane veza rolleyes.gif

aš tai gal nerodysiu ką aš klausau, nes 100 proc niekas iš čia esančių tokios muzikos neklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Yvette, gal šitai norėtum mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=fgWFxFg7-GU
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 18, 07:38)
aš tai gal nerodysiu ką aš klausau, nes 100 proc niekas iš čia esančių tokios muzikos neklauso  lotuliukas.gif

Na na?
Atsakyti
Ellos, tavo video man nerodo.
Tiek to, pasirinksiu pati ką nors. Gal iš tos pačios U2 smile.gif

Peržiūrėjau žaidimą su foto pratęsimu. Dar dviem grupėm (1- ai ir 2-ai ) stinga paskutinės foto ir šešta grupė apsispręskit, ar imat Maggie foto ar Alexso jau buvo paruošusi. Ir važiuokit tolyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 kovo 2011 - 09:35
QUOTE(IgLi @ 2011 03 18, 01:07)
Sveikos 4u.gif

Sveika.Priklauso nuo sviesos, nuo idejos.

Yvette, patiko tavo veliava.
Gal noretum mano Bill Evans fotografija sugalvot? biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=adPpG0Dnxeg
Atsakyti