Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 22:32)
o jūs visos su savo brangiaisiais žiūrit  lotuliukas.gif

Aš čia viena be liudininkų turbūt tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 22:27)
nu as kiek ziurejau, tai plius minus panasius pataria.. paziuri forumus, kas fotkina juosta ir jau daug maz aisku, kai zinai, kiek pinigu gali skirt tam. as pirksiu, bet kazkada veliau..  nes juosta man patinka smile.gif ypac tas garsas, kai nuspaudi mygtuka biggrin.gif

nu va, ebay už 500 lt galima pajamt g.gif bet dabar biški negaliu pirkt, nes vyras konkrečiai iš namų išvarys, objektyvų prisipirkau, dar juostinį fotiką, reik pristabdyt arklius biški lotuliukas.gif
Atsakyti

mb toks bišk web dizainu užsiima, tai jam idėjos (ne vogtos, o tiesiog idėjinės idėjos) visad pravartu smile.gif
o šiaip, juk sakoma, kad grožiu reikia dalintis su kitais liezuvis.gif
Atsakyti

mano brangusis prie savo užsiemimo sėdi, muzoną kuria lotuliukas.gif tai mes pastoviai mažai bendraujam, jis nemato ką aš darau, o aš negirdžiu ką jis daro lotuliukas.gif vienas su ausinėm sėdi, kitas į kompą akis įbedęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 23:09)
draugo su skaneriu neturiu, o pirkt- nežinočiau nuo kurio galo žiūrėt pirkt , kokį modelį doh.gif  bet akivaizdu, kad skanuot juostas fotolabe tikrai neapsimoka  doh.gif

Na as savo juosteles ryškinu labe, tai su ryškinimu, nuskanavimu bei nuotraukų padarymu gaudavosi apie 30 Lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:32)

Mano B kartais pyksta, kad per ilgai sėdžiu prie kompo, o ypač nepatenkintas SM... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 17, 22:43)
Na as savo juosteles ryškinu labe, tai su ryškinimu, nuskanavimu bei nuotraukų padarymu gaudavosi apie 30 Lt  mirksiukas.gif

oho kaip pigiai bigsmile.gif kur čia? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 22:33)
nu va, ebay už 500 lt  galima pajamt  g.gif  bet dabar biški negaliu pirkt, nes vyras konkrečiai iš namų išvarys, objektyvų prisipirkau, dar juostinį fotiką, reik pristabdyt arklius biški lotuliukas.gif

o koki pirkai fotika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 17 kovo 2011 - 22:47
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 17, 23:43)
Mano B kartais pyksta, kad per ilgai sėdžiu prie kompo, o ypač nepatenkintas SM... unsure.gif

aš būnu prie pc kai vyrų nėra arba kai vienas miega o kitas kažkuo kitu užsiėmęs. bet šiaip suprantu tavo vyro požiūrį.
Nors šita tema tai gėris, be jos apkerpėčiau kaip reikalas, čia kalbu apie visokius žaidimukus šios temos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 kovo 2011 - 22:48
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 22:21)
Kaip ir konkursui SM ruošiau, bet nesigavo kaip norėjom.

Labai labai labai wub.gif Labai. Nebėr žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai ciekavas biskuti, nors ir neigia tai. Vis uztinku kur landziojanti feisbuke mano ar sm. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 22:45)
o koki pirkai fotika?

pentax mz-60, pirkau tokį, nes norėjau, kad objektyvai visi mano turimi tiktų smile.gif šiaip yra ten Av režimas, bet nežinau ar patikimas jis, žodžiu, vis nedrystu aš nei vieno kadro padaryt, tik perkant tikrinau ar veikia AF, tai porą kadrų į bilekur supyškinta smile.gif
Atsakyti
jaučiu apsižliumbčiau, jei kas sukurtumėt gražią foto šiai dainai smile.gif
Gal kas turit noro
with or without you
myliu tiek šią dainą, tiek U2, tiek šį video...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 kovo 2011 - 23:27