Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 22:03)
nu galima pirma mazos raiskos pasidaryt ir atsirinkt. galima nest draugui, kuris turi skaneri biggrin.gif galima paciai skaneri pirkt biggrin.gif

draugo su skaneriu neturiu, o pirkt- nežinočiau nuo kurio galo žiūrėt pirkt , kokį modelį doh.gif bet akivaizdu, kad skanuot juostas fotolabe tikrai neapsimoka doh.gif
Atsakyti
o bet tačiau tipo belekoks skaneris tinka ar kaip čia suprast? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 17, 22:11)
o bet tačiau tipo belekoks skaneris tinka ar kaip čia suprast? mastau.gif

nea, juostom skirtas turi būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 22:09)
draugo su skaneriu neturiu, o pirkt- nežinočiau nuo kurio galo žiūrėt pirkt , kokį modelį doh.gif  bet akivaizdu, kad skanuot juostas fotolabe tikrai neapsimoka  doh.gif

tai daug nete info yra.. galima issirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 22:16)
tai daug nete info yra.. galima issirinkt smile.gif

tai jo, nete apie viską info yra, net ir apie zeimerius medžiams pjauti biggrin.gif tiesiog dar nzn į ką dėmesį atkreipt, ir, t.t. ir panšiai, laiko reikia turėt, kad pasidomėt smile.gif daug pasaityt reikia, kad rast optimalų kainos ir kokybės santykį smile.gif

kažkada seniai domėjausi, tai CanoScan 8800f šitą buvau nusižiūrėjus, bet po to pagalvojau, kad gal nereikia man (su lomo daug fotkinau).. o dabar tai nežinau, gal kažkas kito yra per tiek laiko atsiradę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 17 kovo 2011 - 22:22
Kaip ir konkursui SM ruošiau, bet nesigavo kaip norėjom. Ir šiaip pagalvojau, kad tektų moderatorės prašyti kad nemažai žinučių paslėptų, nes jau dvi foto iš šios serijos rodžiau. Tingiu visų žinučių ieškot.
Tad keliu čia, pasirodyti ir vyresnio Turto darbą parodyti smile.gif

"Už rankų susiėmę apjuosim Lietuvėlę"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 22:21)

Wow. Nuostabuuuuu
Atsakyti
Kaip ir konkursui SM ruošiau, bet nesigavo kaip norėjom. Ir šiaip pagalvojau, kad tektų moderatorės prašyti kad nemažai žinučių paslėptų, nes jau dvi foto iš šios serijos rodžiau. Tingiu visų žinučių ieškot.
Tad keliu čia, pasirodyti ir vyresnio Turto darbą parodyti  smile.gif

nu fainai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
http://farm6.static...._e83de7772b.jpg

aš sakiau, kad idėja superinė.
mb pasakė, kad idėja originali.
mudu abudu užskaitom itin thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 22:20)
tai jo, nete apie viską info yra, net ir apie zeimerius medžiams pjauti  biggrin.gif  tiesiog dar nzn į ką dėmesį atkreipt, ir, t.t. ir panšiai, laiko reikia turėt, kad pasidomėt  smile.gif  daug pasaityt reikia, kad rast optimalų kainos ir kokybės santykį  smile.gif

kažkada seniai domėjausi, tai CanoScan 8800f šitą buvau nusižiūrėjus, bet po to pagalvojau, kad gal nereikia man (su lomo daug fotkinau).. o dabar tai nežinau, gal kažkas kito yra per tiek laiko atsiradę..

nu as kiek ziurejau, tai plius minus panasius pataria.. paziuri forumus, kas fotkina juosta ir jau daug maz aisku, kai zinai, kiek pinigu gali skirt tam. as pirksiu, bet kazkada veliau.. nes juosta man patinka smile.gif ypac tas garsas, kai nuspaudi mygtuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 23:21)

MB paziurejes pasake, jog spalvos tokios gyvos. As tik sugebejau islement "koks ryskumas!". Man ir labai patiko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jūs visos su savo brangiaisiais žiūrit lotuliukas.gif
Atsakyti