mintis buvo ne tokia, pirmutinei idejai pritruko modelio.
idedu cia, nes smarkiai paveluota, gal Alexso jau sukure foto, jeigu ka Alexso, sakyk, as ishtrinsiu.
kabinausi uz Erses perlu.
pas mane fotkej - lankelis, perlai ir veduokle. is esmes beveik visi tokie patys daiktai
zhinau, kad nieko gero, bet labai norejau atsiskaityt..
Fainai - lankelis kaip rožė, perlai aišku
Tik vėduoklės, jei nebūtum pasakius, ir nebūčiau pamačius
Papildyta:
Kuriai reikėjo informacijos Kompaktiški fotoaparatai, beieškant geriausio
Ai brangūs čia. Sakau imk, kokį siūliau, labai gerai vertinamas pagal kainos ir kokybės santykį Biškį pamelavbau, kad per pusę, bet nupirkau už 400 ir beveik naujas, tiesą sakant jokių žymių, kad naudotas nebuvo.
Papildyta:
Kuriai reikėjo informacijos Kompaktiški fotoaparatai, beieškant geriausio
Ai brangūs čia. Sakau imk, kokį siūliau, labai gerai vertinamas pagal kainos ir kokybės santykį Biškį pamelavbau, kad per pusę, bet nupirkau už 400 ir beveik naujas, tiesą sakant jokių žymių, kad naudotas nebuvo.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 20:14)
Fainai - lankelis kaip rožė, perlai aišku
hehe, zinau, todel ir pasakiau kas pavaizduota fotkej
Stiklo nenuvaliau, tai dėmės ant mano nuotraukų Kaip gerai, kad dedu dar kai kurias į į e-foto, pats žmogus ne viską pamatai.
Rita Gude, kokios spalvos, koks rykumas, koks skaidrumas.
nusipirkau juostinį fotiką su visa juosta, ir bijau fotkint, jau visą savaitę aš į jį žiūriu, bet nedrystu fotkint ta prasme bijau juostą sugadint
Papildyta:
ten grečiausiai ant matricos, nes kai ant stiklo būna, tai ant nuotrakų nesimato
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 21:00)
Stiklo nenuvaliau, tai dėmės ant mano nuotraukų Kaip gerai, kad dedu dar kai kurias į į e-foto, pats žmogus ne viską pamatai.
ten grečiausiai ant matricos, nes kai ant stiklo būna, tai ant nuotrakų nesimato
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:22)
nusipirkau juostinį fotiką su visa juosta, ir bijau fotkint, jau visą savaitę aš į jį žiūriu, bet nedrystu fotkint ta prasme bijau juostą sugadint
pazistamas jausmas o kur paskui skanuosi? turi skaneri? mano prima juostele tai visiskas pravalas, bet vis tiek brangi kaip pirma bet tai kaip brangu, jei visa juostele skanuot..
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 21:24)
pazistamas jausmas o kur paskui skanuosi? turi skaneri? mano prima juostele tai visiskas pravalas, bet vis tiek brangi kaip pirma bet tai kaip brangu, jei visa juostele skanuot..
neturiu as skanerio o kiek kainuoja skanuot?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:22)
nea Jei užpuls tokia bėda, tada kreipsiuos į jus ir panikuosiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:28)
neturiu as skanerio o kiek kainuoja skanuot?
as nesiau i fotolaba, tai viena foto, jei didziausios raiskos, tai 2lt. tai paskaiciuok, jei juostelej virs 30 kadru Procentre dar brangiau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 21:47)
as nesiau i fotolaba, tai viena foto, jei didziausios raiskos, tai 2lt. tai paskaiciuok, jei juostelej virs 30 kadru Procentre dar brangiau
ooo karoče kaip brangu net nežinojau , kad tokios kosminės kainos ką daryyyyyt gerai, kad dar nefotkinau, gal fotiką parduot
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:52)
ooo karoče kaip brangu net nežinojau , kad tokios kosminės kainos ką daryyyyyt gerai, kad dar nefotkinau, gal fotiką parduot
nu galima pirma mazos raiskos pasidaryt ir atsirinkt. galima nest draugui, kuris turi skaneri galima paciai skaneri pirkt