Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mintis buvo ne tokia, pirmutinei idejai pritruko modelio.

idedu cia, nes smarkiai paveluota, gal Alexso jau sukure foto, jeigu ka Alexso, sakyk, as ishtrinsiu.

kabinausi uz Erses perlu.

pas mane fotkej - lankelis, perlai ir veduokle. is esmes beveik visi tokie patys daiktai biggrin.gif

user posted image

user posted image

zhinau, kad nieko gero, bet labai norejau atsiskaityt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 17 kovo 2011 - 18:56
Fainai - lankelis kaip rožė, perlai aišku smile.gif

Tik vėduoklės, jei nebūtum pasakius, ir nebūčiau pamačius biggrin.gif
Papildyta:
Kuriai reikėjo informacijos Kompaktiški fotoaparatai, beieškant geriausio

Ai brangūs čia. Sakau imk, kokį siūliau, labai gerai vertinamas pagal kainos ir kokybės santykį biggrin.gif Biškį pamelavbau, kad per pusę, bet nupirkau už 400 ir beveik naujas, tiesą sakant jokių žymių, kad naudotas nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 19:15
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 20:14)
Fainai - lankelis kaip rožė, perlai aišku smile.gif

Tik vėduoklės, jei nebūtum pasakius, ir nebūčiau pamačius biggrin.gif

hehe, zinau, todel ir pasakiau kas pavaizduota fotkej blush2.gif
Atsakyti
Stiklo nenuvaliau, tai dėmės ant mano nuotraukų smile.gif Kaip gerai, kad dedu dar kai kurias į į e-foto, pats žmogus ne viską pamatai.
Atsakyti
Rita Gude, kokios spalvos, koks rykumas, koks skaidrumas. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
nusipirkau juostinį fotiką su visa juosta, ir bijau fotkint, jau visą savaitę aš į jį žiūriu, bet nedrystu fotkint doh.gif doh.gif doh.gif ta prasme bijau juostą sugadint lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 21:00)
Stiklo nenuvaliau, tai dėmės ant mano nuotraukų smile.gif Kaip gerai, kad dedu dar kai kurias į į e-foto, pats žmogus ne viską pamatai.

ten grečiausiai ant matricos, nes kai ant stiklo būna, tai ant nuotrakų nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:22)
nusipirkau juostinį fotiką su visa juosta, ir bijau fotkint, jau visą savaitę aš į jį žiūriu, bet nedrystu fotkint  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ta prasme bijau juostą sugadint  lotuliukas.gif

pazistamas jausmas biggrin.gif o kur paskui skanuosi? turi skaneri? mano prima juostele tai visiskas pravalas, bet vis tiek brangi kaip pirma biggrin.gif bet tai kaip brangu, jei visa juostele skanuot..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 21:24)
pazistamas jausmas biggrin.gif o kur paskui skanuosi? turi skaneri? mano prima juostele tai visiskas pravalas, bet vis tiek brangi kaip pirma biggrin.gif bet tai kaip brangu, jei visa juostele skanuot..

neturiu as skanerio doh.gif o kiek kainuoja skanuot?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:22)
ten grečiausiai ant matricos, nes kai ant stiklo būna, tai ant nuotrakų nesimato  unsure.gif

nea 4u.gif Jei užpuls tokia bėda, tada kreipsiuos į jus ir panikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:28)
neturiu as skanerio  doh.gif  o kiek kainuoja skanuot?

as nesiau i fotolaba, tai viena foto, jei didziausios raiskos, tai 2lt. tai paskaiciuok, jei juostelej virs 30 kadru biggrin.gif Procentre dar brangiau
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 21:47)
as nesiau i fotolaba, tai viena foto, jei didziausios raiskos, tai 2lt. tai paskaiciuok, jei juostelej virs 30 kadru biggrin.gif Procentre dar brangiau

ooo karoče kaip brangu doh.gif net nežinojau , kad tokios kosminės kainos doh.gif ką daryyyyyt fear.gif gerai, kad dar nefotkinau, gal fotiką parduot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 21:52)
ooo karoče kaip brangu  doh.gif  net nežinojau , kad tokios kosminės kainos  doh.gif  ką daryyyyyt  fear.gif gerai, kad dar nefotkinau, gal fotiką parduot  lotuliukas.gif

nu galima pirma mazos raiskos pasidaryt ir atsirinkt. galima nest draugui, kuris turi skaneri biggrin.gif galima paciai skaneri pirkt biggrin.gif
Atsakyti