Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Hazelnut, aš off topic...labai patinka profilio nuotrauka. Kažkodėl būtent tokią svajonę mūsų įsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 17, 13:51)

man net labai patiko nuoroda bigsmile.gif

yvette nu tu ir greita su koliazais smile.gif ir kitu mergaiciu koliaziukai thumbup.gif

Atsakyti
*****, užvakar nusipirkau svogūną, o jis pražydėjo doh.gif neišdegs mano planas...

Truputį gailiuosi dėl savo nuotraukos koliažui, nežinau, kažkaip atsiprašau tos, kuri gavo mano nuotrauką...

Ir ačiū už gerą žodį mano pabaigtam koliažui.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 15:10)
Hazelnut, aš off topic...labai patinka profilio nuotrauka. Kažkodėl būtent tokią svajonę mūsų įsivaizduoju smile.gif

čia apie mane? ar šiaip apie kažkokią svajonę? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 15:10)

Ačiū. Čia jauna Charlotte Rampling. tik niekaip neiškapstau kokio fotografo nuotrauka..
Man labai gražus portretas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 17 kovo 2011 - 15:30
Nėra kažkas originalaus ir su kompozicija ne kas, tokios jau tos sąlygos mano buvo, bet galima ir taip, tikriausiai blush2.gif ...
Gėlytės. Sužaidžiau su reflektorium biggrin.gif (folija, jei tiksliau lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Didesnės flickrėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 17:08
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 16:51)
Nėra kažkas originalaus ir  su kompozicija ne kas, tokios jau tos sąlygos mano buvo,  bet galima ir taip, tikriausiai  blush2.gif ...
Gėlytės. Sužaidžiau su reflektorium  biggrin.gif (folija, jei tiksliau  lotuliukas.gif )

Didesnės flickrėj

nu man tai labai gražiai wub.gif taip gaivu ax.gif
Atsakyti
Dėkui, su mažesne diafragma gal reikėjo, bet kai bandžiau, tai negražiai buvo fonas, nebent reikėjo bandyti ant AV, net nepagalvojau g.gif Nors kiek esu kitur bandžius, man vos ne jokio skirtumo dėl fono. Su savo muiline anksčiau tik AV naudojau, o dabar tik ant M arba CV, nors ir ant P kai pagalvoju ir TV kartais...

Jau kaip laukiu aš to šviesaus objektyvo, man jau rankos dreb biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 17:31
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 17:29)
Dėkui, su mažesne diafragma gal reikėjo, bet kai bandžiau, tai negražiai buvo fonas, nebent reikėjo bandyti ant AV, net nepagalvojau  g.gif Nors kiek esu kitur bandžius, man vos ne jokio skirtumo dėl fono. Su savo muiline anksčiau tik AV naudojau, o dabar tik ant M arba CV, nors ir ant P kai pagalvoju ir TV kartais...

Jau kaip laukiu aš to šviesaus objektyvo, man jau rankos dreb  biggrin.gif

Gaivu, grazu, spalvos grazios, sodrios.Kompoziciskai sunki kaire kai kuriose, pusiausvyros nera.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 17, 18:30)
Gaivu, grazu, spalvos grazios, sodrios.Kompoziciskai sunki kaire kai kuriose, pusiausvyros nera.

Dėkui, kalbi apie sunkumą 3-oj ir 4-oj, o apie pusiausvyrą pirmoj ir paskutinėj? Bandau suprasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 18:44
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 18:37)
Dėkui, kalbi apie sunkumą 3-oj ir 4-oj, o apie pusiausvyrą paskutinėj? Bandau suprasti  4u.gif

Jo, per sunki kaire 2, 3 ir 4.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 17, 18:46)
Jo, per sunki kaire 2, 3 ir 4.

Aišku, dėkui smile.gif
Atsakyti