Hazelnut, aš off topic...labai patinka profilio nuotrauka. Kažkodėl būtent tokią svajonę mūsų įsivaizduoju
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 17, 13:51)
man net labai patiko nuoroda
yvette nu tu ir greita su koliazais ir kitu mergaiciu koliaziukai
*****, užvakar nusipirkau svogūną, o jis pražydėjo neišdegs mano planas...
Truputį gailiuosi dėl savo nuotraukos koliažui, nežinau, kažkaip atsiprašau tos, kuri gavo mano nuotrauką...
Ir ačiū už gerą žodį mano pabaigtam koliažui.
Truputį gailiuosi dėl savo nuotraukos koliažui, nežinau, kažkaip atsiprašau tos, kuri gavo mano nuotrauką...
Ir ačiū už gerą žodį mano pabaigtam koliažui.
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 15:10)
Hazelnut, aš off topic...labai patinka profilio nuotrauka. Kažkodėl būtent tokią svajonę mūsų įsivaizduoju
čia apie mane? ar šiaip apie kažkokią svajonę?
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 15:10)
Ačiū. Čia jauna Charlotte Rampling. tik niekaip neiškapstau kokio fotografo nuotrauka..
Man labai gražus portretas.
Nėra kažkas originalaus ir su kompozicija ne kas, tokios jau tos sąlygos mano buvo, bet galima ir taip, tikriausiai ...
Gėlytės. Sužaidžiau su reflektorium (folija, jei tiksliau )
Didesnės flickrėj
Didesnės flickrėj
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 16:51)
Nėra kažkas originalaus ir su kompozicija ne kas, tokios jau tos sąlygos mano buvo, bet galima ir taip, tikriausiai ...
Didesnės flickrėj
Didesnės flickrėj
nu man tai labai gražiai taip gaivu
Dėkui, su mažesne diafragma gal reikėjo, bet kai bandžiau, tai negražiai buvo fonas, nebent reikėjo bandyti ant AV, net nepagalvojau Nors kiek esu kitur bandžius, man vos ne jokio skirtumo dėl fono. Su savo muiline anksčiau tik AV naudojau, o dabar tik ant M arba CV, nors ir ant P kai pagalvoju ir TV kartais...
Jau kaip laukiu aš to šviesaus objektyvo, man jau rankos dreb
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 17:29)
Dėkui, su mažesne diafragma gal reikėjo, bet kai bandžiau, tai negražiai buvo fonas, nebent reikėjo bandyti ant AV, net nepagalvojau Nors kiek esu kitur bandžius, man vos ne jokio skirtumo dėl fono. Su savo muiline anksčiau tik AV naudojau, o dabar tik ant M arba CV, nors ir ant P kai pagalvoju ir TV kartais...
Gaivu, grazu, spalvos grazios, sodrios.Kompoziciskai sunki kaire kai kuriose, pusiausvyros nera.
QUOTE(Alabama @ 2011 03 17, 18:30)
Gaivu, grazu, spalvos grazios, sodrios.Kompoziciskai sunki kaire kai kuriose, pusiausvyros nera.
Dėkui, kalbi apie sunkumą 3-oj ir 4-oj, o apie pusiausvyrą pirmoj ir paskutinėj? Bandau suprasti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 18:37)
Dėkui, kalbi apie sunkumą 3-oj ir 4-oj, o apie pusiausvyrą paskutinėj? Bandau suprasti
Jo, per sunki kaire 2, 3 ir 4.