Heyyyyy, nelyginkit mano pirmos foto su kavos piešinuku, bei šios su tabaku. Aš planuoju apie dvidešimt tokių su įvairiais piešinukais suruošti, tai negi kaskart sakysit, kad pirma labiau patiko
Ir dar pastebėjimas, kas rašėt, kad galiu geriau. Nu neteisinga taip rašyti. Galėčiau geriau tai ir įkelčiau geriau, ar ne? Įkėliau taip, tai reiškias ir sugebu tik taip.
Dar kas rašė, iš kur įdėjų tiek. Iš ten pat, kaip pas Mustachio, Alabama ir visas kitas.. Kuo daugiau tokių žaidimų, tuo daugiau idėjų.
Hazelnut, fainą nuorodą įkėlei. Stilius gali patikti arba ne. Kas nuostabiausia tose foto, kad išryškinamas nėštukės, visų pirma kaip M O T E R S, grožis.
Yvete labai teisinga
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 17, 14:35)
ne visas perziurejau, bet kiek maciau, man tai viskas ten taip estetiska ir grazu patiko
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 13:28)
pirma foto mano
as uz antraji varianta, pati toki ir turejau mintyse, saunuole, pataikei
as uz antraji varianta, pati toki ir turejau mintyse, saunuole, pataikei
Che, net neįtariau Bet man labai sunku buvo, jokių minčių, tiksliau jų labai daug, bet visos arba utopinės arba ne mano lygiui
Tiesa, vieną reklaminę sugalvojau, gal pabaigt
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 14:44)
Che, net neįtariau Bet man labai sunku buvo, jokių minčių, tiksliau jų labai daug, bet visos arba utopinės arba ne mano lygiui
tai zinoma pabaik
o kodel sakai ne tavo lygiui?
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 13:48)
1.Ne, neišėjo, man tos "reklaminės" padaryti. Bandžiau su muiline derint, neva - reklamuoja super produktą, o anuos į šiukšlyną, vartotojišką požiūrį. Bet neišėjo, nesižiūri.
2. nes nepavyksta padaryt, ką sugalvoju
Šiandien bandysiu vieną pavasarinę nuotrauką kopijuoti O ryt, jei fotofabrikas eilinį kart neapsigalvos, gausiu 50-uką
Ellos ryškumas yra, vaiko rankutės gražiai sudėtos, fainai į objektyvą žiūri. Su kompozicija tikrai reikia padirbėti.
Vienintele rankos padėtis graži, nors gal šitas žodis čia netinka. Spalviškai foto patinka. Žinok man ji stipresnė būtų kvadratu, nuimant kairę. Taip kaip dabar yra, trūksta nors mažiausios užuominos į veidą, na kažko daugiau reikia.
Žydraake na šiaip visai nebloga foto. Visiems, pažįstantiems šitą vaikutį foto bus nuostabi. Nepažinodama galiu sakyti miela mergaitė ir tvarkinga foto. Bet ne iš tų, kur net ir svetimi vaikai sužavi. Žodžiu, nelabai aiškiai surašiau, bet tikiuosi suprasi.
Tas lovos kraštas ir amn nelabai patinka, bet nežinau ar nukirpus geriau. Jaučiu aš už pirmą variantą. Jei pačiai labai trukdo, pabandyk JB, kitaip atrodys.
Rita Gude man antrasis variantas su nuotraukom patinka. Juolab, kad ta nuotrauka viršuje nuostabi. Šaunuolė, gerai su koliažu susitvarkei.
Erse
abiejose foto yra veiksmas. Na visai smagios.
Vienintele rankos padėtis graži, nors gal šitas žodis čia netinka. Spalviškai foto patinka. Žinok man ji stipresnė būtų kvadratu, nuimant kairę. Taip kaip dabar yra, trūksta nors mažiausios užuominos į veidą, na kažko daugiau reikia.
Žydraake na šiaip visai nebloga foto. Visiems, pažįstantiems šitą vaikutį foto bus nuostabi. Nepažinodama galiu sakyti miela mergaitė ir tvarkinga foto. Bet ne iš tų, kur net ir svetimi vaikai sužavi. Žodžiu, nelabai aiškiai surašiau, bet tikiuosi suprasi.
Tas lovos kraštas ir amn nelabai patinka, bet nežinau ar nukirpus geriau. Jaučiu aš už pirmą variantą. Jei pačiai labai trukdo, pabandyk JB, kitaip atrodys.
Rita Gude man antrasis variantas su nuotraukom patinka. Juolab, kad ta nuotrauka viršuje nuostabi. Šaunuolė, gerai su koliažu susitvarkei.
Erse
abiejose foto yra veiksmas. Na visai smagios.
Sveikos,
Aciu joreta, yvette uz mano nuotraukos komentarus
Labai super pratesimas !
Viena nuotrauka fantastiska, koliaze jinai nesiziuri
aciu
cia 50mm 1,4 objektyvas, fotkinau 2,8 diafragma
Man pirma graziausia
wow, laaaabai patinka!
Labai sauniai suglavojai-saunuole
as labai grazia gavau nuotrauka koliazui, netgi per grazia Ir is karto atsiprasau uz savo nuotrauka, kas gavot...
Aciu joreta, yvette uz mano nuotraukos komentarus
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 21:28)
"Backstage"
Labai super pratesimas !
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 10:16)
Na, galit mane jau kaip ir isbraukti:D
Viena nuotrauka fantastiska, koliaze jinai nesiziuri
QUOTE(mamagute @ 2011 03 16, 10:47)
dosa, ir aš noriu tokio gėlių ryškumo Kokiu objektyvu ir kokia diafragma fotkinai
aciu
cia 50mm 1,4 objektyvas, fotkinau 2,8 diafragma
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 16, 12:30)
Tad išbandžiau savo pultelį. Nors ji jau turiu gan seniai...
Man pirma graziausia
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 20:26)
Na ką, atnešu antrą koliažą. Green Tea atsiųstai nuotraukai.
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
wow, laaaabai patinka!
QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 05:20)
Mano koliaziukas,kol kas toks,jei bus kitu ideju perdarysiu
Burka + ?
Iskepsiu anukams naminio obuoliu pyrago..
Burka + ?
Iskepsiu anukams naminio obuoliu pyrago..
Labai sauniai suglavojai-saunuole
as labai grazia gavau nuotrauka koliazui, netgi per grazia Ir is karto atsiprasau uz savo nuotrauka, kas gavot...
dėkui už komentarus nuotraukai, suprantu kad ji kelia nemalonius jausmus, daug kam atsiminimus, bet foto ne tik gera emocija galii skleisti. Daugiau foto neturiu nes nenori turėti foto iš ligonines(nors būtu nerealios nes labai fotogeniška), šiaip baisi čia istorija, tik tiek kad po kol kas viskas vyska pačiu geriausiu scenarijum kokiu tik galėjo pasisukti.
Hazelnut faina nuoroda man ten kaikurios kaip tu rašai išlaižytos, bet viena tiesiog pakerėjo
Erse fainos foto, blyn pas amne stumdyk nestumdes vistiek nesigauna namuose gražaus vaizdelio, nefotogeniški mano namai
Rita Gudepatiko tavo koliazas
Zirzilja fainas tavo vyščiukas
Hazelnut faina nuoroda man ten kaikurios kaip tu rašai išlaižytos, bet viena tiesiog pakerėjo
Erse fainos foto, blyn pas amne stumdyk nestumdes vistiek nesigauna namuose gražaus vaizdelio, nefotogeniški mano namai
Rita Gudepatiko tavo koliazas
Zirzilja fainas tavo vyščiukas
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 13:36)
Stilius gali patikti arba ne. Kas nuostabiausia tose foto, kad išryškinamas nėštukės, visų pirma kaip M O T E R S, grožis.
prašom prašom, damos, ten daugiau pakapstykit - ir vaikų studijinės nuotraukos tokios nieko visai.